Pokazuje rezultate 1 do 50 od 293

Tema: Ljetovanje 2016.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    najzgodnije je kada ljudi prodaju ispred kuće - jednom, smo u gradu Visu naletjeli na prodaju domaćeg krumpira. iako sama nisam ljubiteljica istog, to je bio tako dobar krumpira da ga još pamtimo.
    Postira, Brac - kraj trznice kuca sa zeleno ofarbanim drvenim vratima (ono trznica je ispred tebe, more iza ledja - lijevo kuca), a dida u konobi prodaje odlicno maslinovo ulje, crno vino.. ne mogu se sjetiti za povrce, proslo je tome vremena... Nadam se da je jos tamo
    I kad bi se iza toga opet vratili na Brac, opet smo isli kod njega, cak iz drugih mjesta. Ako je netko tamo, pogledajte, pa javite.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Postira, Brac - kraj trznice kuca sa zeleno ofarbanim drvenim vratima (ono trznica je ispred tebe, more iza ledja - lijevo kuca), a dida u konobi prodaje odlicno maslinovo ulje, crno vino.. ne mogu se sjetiti za povrce, proslo je tome vremena... Nadam se da je jos tamo
    I kad bi se iza toga opet vratili na Brac, opet smo isli kod njega, cak iz drugih mjesta. Ako je netko tamo, pogledajte, pa javite.
    ajme Elly da samo znaš kako si lijepe uspomene sad u meni pobudila. Ta malena tržnica s kamenim stolovima mi je jedna od najdražih i najljepših tržnica koje sam ikad vidjela a i Postire obožavam.

Super si opisala potpuno mi je jasno o kojoj lokaciji kuće govoriš, a ja sam u Postirama u obliženjoj konobi jela najbolje patlidžane u životu, nemam pojma kako su spravljeni i s kakvim začinima al bili su takvi da ih još danas pamtim mislim da je konoba bila pod nekim dudom, znala bih je prepoznati zasigurno da odem ponovno.

i oduševio me posebno onaj dučančić na rivi s unikatnim stvarima: nakit od drveta masline, unikatne haljine s morskim motivima, raznorazni suveniri od bračkog kamena ... u Postiri nema onih groznih China shopova, baš obako Mediteran kao što je nekad bio pa čak i oni novi hoteli su se fantastično uklopili u autohtoni izgled mjesta.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    u Postiri nema onih groznih China shopova, baš obako Mediteran kao što je nekad bio
    Nema ih ni u Pučišćima mi smo prošle godine prvi put bili tamo i oduševili se mjestom, najljepše je na cijelom Braču.
    Svidjelo mi se i to što smo kupovinu obavljali u Studencu ili lokalnom obiteljskom dućančiću, nisam vidjela nijedan K+ znak

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Nema ih ni u Pučišćima mi smo prošle godine prvi put bili tamo i oduševili se mjestom, najljepše je na cijelom Braču.
    Mi najvise volimo Splitsku pa Postira, pa onda Pucisca. Brac mi je prekrasno zelen i najdrazi od svih jadranskih otoka. I ovdje gdje sam u Istri ima borova, ali nisu tako zeleni niti mirisu kao na Bracu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •