Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
Postira, Brac - kraj trznice kuca sa zeleno ofarbanim drvenim vratima (ono trznica je ispred tebe, more iza ledja - lijevo kuca), a dida u konobi prodaje odlicno maslinovo ulje, crno vino.. ne mogu se sjetiti za povrce, proslo je tome vremena... Nadam se da je jos tamo
I kad bi se iza toga opet vratili na Brac, opet smo isli kod njega, cak iz drugih mjesta. Ako je netko tamo, pogledajte, pa javite.
ajme Elly da samo znaš kako si lijepe uspomene sad u meni pobudila. Ta malena tržnica s kamenim stolovima mi je jedna od najdražih i najljepših tržnica koje sam ikad vidjela a i Postire obožavam.

Super si opisala potpuno mi je jasno o kojoj lokaciji kuće govoriš, a ja sam u Postirama u obliženjoj konobi jela najbolje patlidžane u životu, nemam pojma kako su spravljeni i s kakvim začinima al bili su takvi da ih još danas pamtim mislim da je konoba bila pod nekim dudom, znala bih je prepoznati zasigurno da odem ponovno.

i oduševio me posebno onaj dučančić na rivi s unikatnim stvarima: nakit od drveta masline, unikatne haljine s morskim motivima, raznorazni suveniri od bračkog kamena ... u Postiri nema onih groznih China shopova, baš obako Mediteran kao što je nekad bio pa čak i oni novi hoteli su se fantastično uklopili u autohtoni izgled mjesta.