Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
thanx na osvrtu, sad si mi malo unijela i sumnju u taj 2tjedni )
Aaa, ma neeeee!
Nisam bila na Silbi, al pozdravljam te s Prvića. Došla na 2 tjedna, a samo razmisljam o tome kako da ostanem 2 mjeseca .

Kad sam bila mladja, obisla sam puno, cijelu Istru, i unutrasnjost i obalu, na Kvarneru sto puta, Hvar i Brač svako selo, sve oko Zadra i Šibenka, malo Splita, puno Dubrovnika i okolice, i ja bih ljetovala na Prvicu zauvijek . (Nemam nista svoje, iznajmljujemo apartman...).

Uvijek smo (prije djece, a djelomicno i s njima) ljetovali tako da samo idemo okolo... Ja dodem na Brac na 14 dana, i svaki dan se kupam u drugom mjestu... Ujutro obilazimo, popodne stanemo negdje na kupanac. Nekad jedemo u restoranu, nekad kruh i parizer, bitno je samo da guza vidi puta.

Sad mi je na Prvicu super, jedan ducan, 2 kafica. Al ja i u taj ducan odem 3 puta. Sve ponesem iz Zagreba, kad potrosimo nema. Kad popijem jogurt, nema jogurta, ima nesto drugo... Kruh ni u Zagrebu ne kupujemo svaki dan... I nisam dosla jesti :mcgreen:, sto imam imam. Kad mi je bas usput stat u ducan, ajd sjetit cu se sto bi mi dobro doslo... Kupimo 1-2 ribe i voca/povrca na jedinom standu.

A ne radim nista. Nisam od plaze cijeli dan, mi smo do 11 i od 17h. Al zato mi je Prvic super jer ima super park, i super nekih kutaka u hladu... Brojimo skakavce, bacamo kamencice, mirisimo bilje, hodamo po vrtu domacina... Ono, ne radimo nista, i to mi je zakon. Ne znam sto je tvojoj djeci zabavno, al da nisam otkrila Prvic ljetovala bih na Silbi.

Bit ce ti super.

P.S. Ne citaj na GO novine . Ja nikad ne citam, i ne otvaram portale... Skicnem samo neku light temu ovdje, al ni tu ne otvaram linkove. A jos gore od novina su mi casopisi. Samo me posdsjecaju da mi ljetni outfit nije dovoljno in. Knjiga, tenisice, smilje i bilje i zen .