Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
za Prvić sam čula da je baš takav, po mom ukusu
ja volim ta sela
da nema gužve I štandova I pizdarija
samo što ne volim obilaziti
gdje se usidrim tu bih mogla vječno ostati ako mi je po guštu...

I nisam gledala tv, e to me je preporodilo...
Ovo će se promijeniti kad malo dijete poraste...

* * *
Mi volimo obilaziti. Obično ljetujemo u manjem gradu blizu većega (npr. Zukve kod Nina, pa smo obišli i Nin i Zadar, zapravo Zadar više puta jer nije jedno ljetovanje dovoljno). Lani smo tako obišli Solin i Split, ali za to isto nije dovoljno jedno ljetovanje, bit će tu još prilike za obilazak...Obišli i biblijski vrt - nije bilo nikog živog, ali je zato bila hrpa smokava...Obišli Trogir isto - ljetovali u Segetu i baš nam je bilo dobro.

Obožavam Krk, Cres i Lošinj - to isto relativno dobro poznam, ali na Lošinju nisam nikad bila s djecom. Išli su oni u drugim kombinacijama, ali treba ponoviti.

Istra je isto lijepa - središnji dio i obala. Lani i predlani smo vozili djecu u Premanturu u ljetni kamp, pa smo usput obišli Pulu i Pazin. Jedino zaobilazim mjesta tipa Istralandia i slično - to nam nije gušt, nije ni starijem sinu (otišao u Gardaland ove godine sa školom i nije se vozio ni na jednom vlakiću - samo je obilazio kina i ono što se moglo gledati sa zemlje - mamino dijete ne voli roller coastere ako nisu na računalu, hehehe).

Južni otoci su mi ostali u lijepom sjećanju iz mladosti, naročito Hvar, ali s djecom nismo bili. Treba nešto ostaviti i da obilaze sami, kad dorastu (a taj dan nije daleko).

Mi nismo ljubitelji vrućina, pa gledam da nam smještaj bude komotan - neki malo veći apartman da se ne guramo jedni drugima pod rebra za vrijeme najtoplijeg dijela dana.

Od većih gradova nismo baš puno obilazili Rijeku i Šibenik, a također i Dubrovnik, koji planiramo obići u proljeće ili jesen.

Čovječe, kad ovako nabrajam, tri života nisu dosta da čovjek vidi i uživa u svemu što je vrijedno pažnje.