Pokazuje rezultate 1 do 50 od 293

Tema: Ljetovanje 2016.

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    ali ponuda voća i povrća je konzum, plodine, lidl i tommy
    ribarnica je dosta oskudna, ali se da nešto naći
    ima jedan prekupac na placi sa cijenama boli glava, da meni dođe reći ono što mi je u djetinjstvu dizalo kosu na glavi "joj, kak je kod vas skupo"
    Ovako nam je i u Zagrebu. Plac - stignem 1x tjedno, a sve to friško voće i povrće s placa kiseli mi se cijeli tjedan u frižideru. Meso iz privatne mesnice isto 1x tjedno i nije badava. Odustala sam i jako smanjila kupovanje eko voća i povrća u ljetnim mjesecima, kupujem od dana do dana u kvartovskoj kvalitetnoj, ali relativno skupoj voćarni i još pitam vlasnicu što je odakle i što je kvalitetno. Ako ne nađem što želim, uvijek nečega ima i u susjednom kvartovskom dućanu. Ako ništa drugo - Ledo škrinja sa smrznutim mahunama i paniranim oslićima.

Ne očekujem da će mi na moru biti drugačije. Ponijet ćemo svojih šljiva i čega već bude, kao i svake godine. Da jedemo samo hranu iz konzerve, preživjela bih tih tjedan i pol jer more je neprocjenjivo. Ali rekao je moj stariji neki dan za ekspres lonac "ovo ide s nama" jer očekuje filane paprike i slične ljetne jestvine.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 12.07.2016. at 10:53

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •