evo sad mogu iz prve ruke ma ni blizu nisu. Silba mi je 10 klasa iznad Mljeta.
Silba meostavila bez daha.
Ostale cure bile ste u pravu, ne možeš Silbu ne voljeti.
Predivna bez auta, mir, tišina, divne plaže, a opet nije pustara ima sve što čovjeku treba 4 dućana, konobe, kafića par, slastičarna, puno mirnih večernjih događanja, otok umjetnika, glazbenika takva je i vrsta dogadjanja.
Novine i ostalo naravno dostupno isti dan, cijene u dućanima posve normalne, ništa extra, drugi put ne nosim hranu.
da odgovorim na svoja pitanja iz 1. posta:
-staza na trčanje koliko hoćeš, radila sam i rute na 15 km bez ponavljanja staze, biraš trail ili po stazama, hladovine koliko hoćeš i to mi je preporod u odnosu na Dugi otok jer tamo sam morala jako puno trčat po suncu i cesti, s guštom se dižem savko drugo jutro i udri, čak sma bilai na postolju na otočkoj utrci
- ne da mi nije dosadno ovih 2 tjedna nego ne želim ni ići ostaviti ovakvu ljepotu (stalno je istražujemo i još nismo sve vidjeli) obišli smo dosta divljih plaža al ima toga joooš
-dućani super opskrbljeni, ima i plac, ambulanta, pošta, knjižnica za djecu
-možda i rentaju čamce, ne znm jer mi smo se raspitivali za kajak, to rentaju sigurno 20 EUR po danu
Joj muka mi od pomisli da za par dana ostavljam ovakvu ljepotu al vraćam joj se sigurnooo, nikd opušteniji godišnji odmor kao ovaj, bez auta vrebve, cike djeca se igraju s našom ekipom svi uživamo![]()