Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: jeftin obiteljski smještaj u Beču

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno jeftin obiteljski smještaj u Beču

Probala sam po netu, pa nije baš bilo uspješno....

Zamislili smo obiteljski, tj...dvije obitelji s malom djecom unajmiti veliki apartman na 4 dana u svibnju, a možda i dva manja apartmana... zbog broj ljudi mi baca astronomske cijene (prijatelji imaju 2 djece, mi troje). A ne može se kontaktirati direktno s vlasnicima stana, dok se ne potvrdi rezervacija...

Je li netko bio u sličnom aranžmanu u Beču i ima neku preporuku?

Hvala unaprijed

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Da li si probala ovdje: https://www.airbnb.com

Kliknula sdam na jedan stan sa 4 spavaće sobe, 60 E na dan. Nemam pojma ni gdje je u Beču, ni kakav je samo je cijena OK. https://www.airbnb.com/rooms/9625045...s=4&s=q2trQ-e0

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

a do koje cijene bi isla?

probaj na airu. trazi tako da upises broj kreveta koji vam treba, ne broj osoba. i onda saljes upite, opises svoju situaciju. ili nades nesto sto ti se svida i trazis posebnu ponudu ako je preskupo. napises neki tekst i copy paste na sto adresa :D vazno ti je samo da su ti datumi tocni i da imaju slobodno tada jer inace neces moci poslati upit.

moji idu u bec pocetkom travnja pa im isto trazim.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Da li si probala ovdje: https://www.airbnb.com

Kliknula sdam na jedan stan sa 4 spavaće sobe, 60 E na dan. Nemam pojma ni gdje je u Beču, ni kakav je samo je cijena OK. https://www.airbnb.com/rooms/9625045...s=4&s=q2trQ-e0
    Meni se čini da za 8 osoba ispadne 120 eura, ili ja nešto krivo čitam.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Imaš pravo, piše 15E extra nakon 4 čovjeka. No, možda je drugačije za djecu.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

e to me i muči....moraš napravit booking....ne možeš direktno kontakirat domaćina prije..a hrpu love još dodaju.

Našla ja stan za 70 eura i mislim si kako super povoljno. Piše za 7 osoba...brijem nas 9 bez frke...5oro je djece.

za 4 spavanja..... i kliknem booking, a on meni...280 eura+180 eura dodatni ljudi?!?+ 40 eura čišćenje+20 eura provizije.... kakvi dodatni ljudi ...? Piše za 7? Kak da pitam za djecu...ma...
    idem još proučavat...

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Na airbnb-u se može uvijek kontaktirati domaćina prije bookinga, kako ne?

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I možeš zamoliti hosta da ti napravi special offer, s obzirom da su djeca u pitanju.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

gle, pa plaća se provizija. I airbn i booking od nečega žive. To ti dođe kao usluga agencije.

ne znam - ne bih očekivala u Beču naći smještaj za manje od 100 eura po dana za 4 osobe, na nekoj ok lokaciji.
    kada su nama djeca bila manja, jedno bi spavalo s nama, sada moramo tražiti 4 kreveta.

Direkno jedino možeš sama nekako naći smještaj, ali ako koristiš neke od ovih usluga, to moraš i platiti

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

ma ok....i ja sam se malo prenaglila... je...nisam bila na airbn, nego na nekoj drugoj stanici gdje nisam mogla kontaktirat hosta prije.

Poslala sam mail na ovaj apartman gore, baš je super. Moljakam za djecu, pa ću vidjet kaj kaže...

meda, nisam imala neki price range...ovo mi se čini ok... ako prihvati za 7 ljudi...to je nama oko 450-500 kn dan po obitelji dnevno.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

frajer se odmah javio i kaže da možemo proć pod 7 osoba Moram se koordinirat s frendovim, ali izgleda da je to to...hvala cure

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ovak, i kada se stavlja cjenovni razred, dobro je ne staviti prenisku cijenu. Za velike gradove se tada dobije stvarno dosta smještaja (pišem za airbn) pa neki budu stvarno daleko od centra. Tako da ja i za nižu cifru napišem nešto razumno, a ne onak 20 eura za nas 4

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj andiko prvotno napisa Vidi poruku
    frajer se odmah javio i kaže da možemo proć pod 7 osoba Moram se koordinirat s frendovim, ali izgleda da je to to...hvala cure
    Eto vidiš

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Kaj je to normalno da su mi odmah naplatili... Nema neke rezervacije ili nesto... Odmah bum 3000 kn s računa

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

je tak je to kod njih, kaj nisi čitala moju temu http://forum.roda.hr/threads/89264-b...-i-sli%C4%8Dni

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •