Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
Uh-puh, a ne znam zašto mislite da je trol. Ima roditelja koji "discipliniraju" djecu, pa i bebe. Zar mislite da nema?
Zuta, pa zato sto mi je nevjerojatno da ima tako povrsan stav o djeci, njihovim roditeljima i odgoju. Tko samo malo polgeda ispod povrsine, (a na povrsini recimo trenutno vidi razmazenog, drecavog trogodisnjaka), moze vidjeti svasta nesto.
I da, ovo da ce nosena i mazena beba biti manipulator je zaista nonsense. Mislim da znam kako to limfocit misli - pretpostavljam da misli na stav majke koja od rodjenja preuzima ulogu "sluge", skace na svaki kme, udovoljava na svaki moguci nacin...I onda ostaje u tom "modusu" kad dijete postaje samostalnije, vise toga moze samo, moze se strpiti, ali vidi da nemora jel mama i dalje skace, nosi, dvori i rasteze pojam onoga sto se ne smije.

I da, nema dijete. Smatram da nije ok bas skroz obezvrijediti misljenje nekoga tko ima posla s djecom, a nije majka. Oni samo vide situaciju iz nekog drugog kuta i vide neke stvari koje roditelji ne vide. Al ipak, tesko je prokljuviti neke stiuacije ako nisi majka.