-
Meni ni jedan moj posihic nije rekao da moram piti lijekove nego da i to postoji kao opcija
ja sam to uzela jer sam stvarno bila mess, trebala sam na terapije zbog te pareze a nisam se usudila izacbiz kuce..i trpila sam strasne bolove glave pa mi je to djelomicno bila i terapija ( otpuštanje misica) . ne govorim ti da ides kod psihica po lijekove nego da vidis sto ti sve moze sugerirati ima brso zoga i osim lijekova neke vrste psihoterapije su se pokazale odlicnima u rjesavanju problema vezanih uz anksioznost.
Slobodno laicki,ali s velikim iskustvom,bih ti prvo preporucila da sto vise odmaras i da si stvoris ritam oko sebe koji ti to dozvoljava. Nadalje, uzimanje vitamina b i magnezija moze pomoci u svladavanju umora i stite nas zivcani sustav, a za pocetak probaj caj od maticnjaka. On tako divno djeluje i pomaze izmedu ostalog kod smirivanja nabuktalih hormona nakon poroda, tokom pmsa i sl.Ove vrtoglavice koje apominjes su se meni prvi put javile nakon poroda i bile su povezane s tjeskobom koju sam glumila da nema i ignorirala ju i UMOROM,i sad se jave ako sam iscrpljena kao i tjeskoba. Zapamti da nista ne moras, a rijec moram zamijeni s biram, jer vracas kontrolu u svoje ruke. Smijesno,al djeluje 
Ako zelis mozes mi se javiti i pp
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma