-
Ipad 2 i Ipad mini-razlike
Ajmo iskusnjače koje se kužite u to...ja nemam pojima
Dakle zanima me u čemu je razlika između ova dva ipeda
Skužila sam da 1 Ima softwer 5.1.1 a 2 ima onaj 7 i može se nadograditi
E sad koja je razilka između dvojke i minia
Prepostavljam da je mini manji
-
Da, rezolucija, veličina slike, obično budu razlike.
Bolje je kupiti uređaj sa što većom dijagonalom.
-
Ok a sto se tice igrica jel se sve igrice mogu instalirati i igrati na mini ipedu
-
Mini je 1,5g noviji model, upola laksi, s boljom kamerom, iste rezolucije a manjeg ekrana.
Oba se mogu upgradeati na najnoviji iOS (za sada), i naravno da se na oba mogu instalirati igrice. A kako ce te igrice raditi? Vjerojatno podjednako, s obzirom da su mislim procesori isti, ali naravno losije nego na novim modelima.
Pitanje je i gdje ih mislis koristiti, tamo gdje ima wifi ili trebas gsm modul, koliko memorije trebas (vise je bolje), sto s gledanjem filmova itd...
Oba modela su stari, i pitanje je koliko dugo ce jos biti podrzani...
Meni je drazi mini, jer mi je obican ipad pretezak (ovi stari, prije air serije)
-
Ma u principu bi kupila klincima za igranje igrica. Znam da iped 1 ima slab softwer i vecina igrica se ne da instalirati. E sad za 2 znam da se moze sve igrice igrati jer ima moja sestra a mini ne znam. Pa me cisto zanima koja je razlika po tom pitanju jer je cini mi se mini za nijansu jeftiniji. Pa sad ako je samo do velicine onda bi uzela mini. I jel zna netko kolika je velicina ekeana od minia po diagonali
-
-
ja imam mini i premali mi je. ide mi na živce. za igrice pogotovo
-
Nemam mini, ne igram igrice, ali slabo vidim i iPad air mi je taman.
I veličina ekrana i težina uređaja, sve mi odgovara.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma