Pozdrav svima, molim vas za savjete. Jedino mi to i ostaje jer kod doktora nailazimo na zatvorena vrata.
Imam 22g. i saznala sam da nikada necu imati dijete. Dok sam skupljala papire za drilling, stigao je mm-ov sg; "spermatozoidi nisu nadjeni!". Nista. Ni invalidno, ni mrtvo. Nista. Sve ostale stavke su takodjer bile lose, bas sve osim jedne, nesto na kraju. Bojali smo se da ce biti lose ali ovo nas je totalno nespremne uhvatilo. Necu pokusavati naci rijeci, svi vi vec dobro to znate. Kad sam pokazala nalaz svom ginu, rekao je da od tog nece biti nista i da se nikako ne moze promijeniti. Ne pamtim kad me zadnji put netko gledao s toliko zaljenja kao on i sestra. Vec smo trebali popravljati mene ali sad ispada da je bas sve uzalud.
No, ja ne mogu naci nacin da to prihvatim. Googlala sam malo i spominjala se jos neka centrifuga koju nama nitko nije ponudio. Pa kojekakve hormonske terapije ako je u tome stvar. Na zalost cini mi se da cu to sve morati znati ja sama i direktno inzistirati na svim mogucim pretragama. (Ja, mi, jos on ne zna puno o tome pa ga vucem za rukav)
Ono sto me zanima je, je li moguce to popraviti? Tj. pokrenuti. Mora se moci, jel tako? Recite da moze i da to nije gotova stvar.
A ako ima nade, molim vas da mi napisete sta sve da trazim od njegove dr, ja ne znam ni koji spec. bi se trebao pozabaviti time. Znam za sad samo za tu centrifugu, testosteron, lh, fsh, prolaktin, puna mi je glava i mojih pretraga.
Hvala i ispricavam se ako sam trebala naci temu o ovome, nisam nasla nista.