Da, neko vrijem3 će biti gusto i zato se sad odmaraj koliko možeš i šetaj kako stigneš... a kasnije iskoristi SVU moguću i raspoloživu pomoć oko djece, kuhanja, šetnji, čišćenja.... Ja sam bila control freak kojeg su dvije uzastopne trudnoće lijepo prizemljile, pa mi više nije padalo na pamet ne davati djecu bakama i slično. To su njihovi unuci, pa su bake, deda i ujo dobili priliku, kao i svi koji su htjeli pomagati. Imala sam kasnije i plaćenu pomoć, ali uz minimalnu porodiljnu naknadu to nije išlo pa su mi dobro došli raspoloženi susjedi, koleges posla i tak...
Vrijeme za sebe sam imala i žrtvovala za plaćeni posao za svoju tadašnju firmu. Izašli su mi ususret, a trebala nqm je lova. Bome sam zaradila računalo, a i više bih da nisam otišla na čuvanje trudnoće u bolnicu.
Nemam nikakav pametan savjet osim onoga što sqm već napisala da treba koristiti svu moguću pomoć. Štajaznam, dođu kolege s posla, a ti ih zamoliš da ti iznesu kolica kad odlaze... To sam radila. I držala kolica u autu da ih ne moram prtiti s 2.kata. Šetala po kvartu i kad mi se dalo i kad mi se nije dalo. Moja su djeca prohodala ispred birtije (sramota) ali to mi je bila jedina dostupna livada. Nema veze. Čovjek se snađe i prilagodi. Sretno i ne opterećuj se. Klinci užasno brzo narastu....