-
Laine tvoje je pravo da mjenjaš kliniku u slučaju da to želiš, isto tako da se vratiš u istu, nemaju oni što komentirati, ti sa svojom uputnicom možeš gdje želiš, također i birati liječnika....uslužna su djelatnost ko i svaka druga, a osobito privatnici, iako ti ovdje prvenstveno govoriš o državnim klinikama, ali svejedno.
Mislim da se nitko nebi trebao ustručavati potražiti drugo mišljenje, niti je profesionalno od strane liječnika da to zamjeraju svojim pacijentima.
Ja imam iskustvo promjene klinike...doduše privatne...znači otišla sam potražiti drugo mišljenje, drugačiji pristup, shvatila sam da nižemo neuspjeh za neuspjehom i da nešto ne štima, nije bilo naznake da će se nešto promijeniti, a veliki je novac bio u igri, nisam bila spremna za eksperimentiranje sa protokolima, pa možda jedan uspije, ali ipak dugo mi je trebalo ipak da donesem odlluku da odem negdje drugdje, a posebno me dugo okupiralo to gdje tj kod koga da idem....
Nisam imala apsolutno nikakvih neugodnosti niti je bilo ikakvih komentara, papiri, protokoli, rezutati su govorili sami za sebe, nije se tu trebalo puno reći....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma