Citiraj laine prvotno napisa Vidi poruku
Nisam radila NIŠTA! izvadila osnovne hormone, briseve, hepatitise i aids. U godinu i pol dana samo to. I to je ono što me smeta... Nema odgovora, nema truda istražit uzroke, ništa. A zaboravila sam napisat zašto mislim da bi itko mogao imat neugodnosti, jednom prilikom sam cula dr kako viče na neku curu "vi bi radili pretragu kod nas, a da postupke prolazite u drugoj klinici, zasto bi mijenjali klinike..." Ne znam točno o čemu je riječ, al bilo je grozno za slušat i ne bih to voljela doživjet u nekoj drugoj klinici. Baš ste me ohrabrile i sviđa mi se pristup - oni su uslužna djelatnost!

Potpisujem sve što je napisala laura33. Kakav ti je testosteron? Ako je povišen, postoji šansa da imam nekakv oblik inzulin rezistencije. To sve utječe na kvalitetu stanica... Ako te ovi iz državnih ne žele poslat, ne znam... ja bi bar OGTT na svoju ruku napravila. Ja sam bila u 4 ginekologa. Po meni od ta 4 samo dr.R zna što je PCOS i razumije u dubinu. Ja sad imam redovne ovulacije samo s Metforminom, a testosteron se prepolovio.