Pokazuje rezultate 1 do 50 od 719

Tema: Angažiranje roditelja oko zadaća

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Hvala bogu na dnevnom boravku. Stvarno ne znam kad bih još i zadaće ispravljala

Moji roditelji nisu znali ni kad pišem test, a kamoli da su mi pregledavali zadaće.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala bogu na dnevnom boravku. Stvarno ne znam kad bih još i zadaće ispravljala

Moji roditelji nisu znali ni kad pišem test, a kamoli da su mi pregledavali zadaće.
    Moji roditelji nisu znali koju sam srednju skolu upisala, pa ne kazem da je to nesto super pozitivno.
    ( i oni i ja smo imali srece, vise nego pameti)

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    meni to nitko nije radio, a vidit ćemo dogodine oću li promijenit mišljenje
    oooo, hoćeš, hoćeš

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku

moja mater je isto meni rekla "ja imam svoj posao, škola je tvoj"
    i je mi na početku pregledavala zadaću, ali više zato jer sam ljevak, pa je to sve bilo poprilično neuredno, nego radi samog sadržaja
    nikad sa mnom nije učila
    jedino, opet radi moje ljevice, i neznanja da postoje škare za ljevake (a vjerojatno onda i nisu postojale kod nas) mi je rezala kada je nešto trebalo, jer mi je to stvarno bilo teško
    ali danas su druga vremena
    razrednica nam je, na zadnjem roditeljskom, rekla da misli da današnju školu nije moguće kvalitetno završiti bez pomoći roditelja
    da se ona osjećala loše kao roditelj, što je svom djetetu već u osnovnoj počela uzimati instrukcije iz nekih predmeta, dok nije shvatila da jako puno djece ima instrukcije (i kod moje u školi neka djeca, odlični učenici, 5,0 već uzimaju instrukcije)
    ja sa svojom radim
    zadaću, uglavnom ne pregledavam, ali je ispitam prije testa, njemački, geu, prirodu, hrvatski
    a povijest baš učim s njom
    znam bolje arape i islam, humanizam, renesansu, i velika otkrića nego što sam ih znala kad sam sama išla u školu
    i nisam jedina
    ne znam što bi bilo da baš sve prepustim samo njoj

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    ali danas su druga vremena
    razrednica nam je, na zadnjem roditeljskom, rekla da misli da današnju školu nije moguće kvalitetno završiti bez pomoći roditelja
    j
    ovo je apsolutna glupost, za mene.
    al to već znaš da tako mislim
    evo moj j završava osmi razred, s minimalnom pomoći. zato što ja volim učiti s djecom pa ga pitam tu i tamo kemiju, povijest... ono što mene zanima da ponovim malo. :D
    s m je druga priča. em izuzetno loša učiteljica (jedna, od tri koje ima), em ona sva vrckava kakva je, sve joj je zanimljivije od prirode i hrvatskog :D
    na matematici, koju joj predaje druga učiteljica, e tu joj je sve jasno i doma nit ne pogleda.

a tvoja mama nikad s tobom nije učila zato što ti je išlo.
    da ti nije išlo, bi učila.
    ili bi imala loše ocjene i nikad od tebe doktorke
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 17.02.2016. at 15:40

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    da se ona osjećala loše kao roditelj, što je svom djetetu već u osnovnoj počela uzimati instrukcije iz nekih predmeta, dok nije shvatila da jako puno djece ima instrukcije (i kod moje u školi neka djeca, odlični učenici, 5,0 već uzimaju instrukcije)
    Hm, kao roditelj, ne bih ovo voljela čuti na roditeljskom
    Na sreću, dosad još i nisam

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •