Pokazuje rezultate 1 do 50 od 111

Tema: Dal otac moze izbaciti dijete iz kuce?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Znam da sada ispada da imam hrpu izgovora...ali bojim se u jednu ruku i otic...
    bojim se sto ako on odluci onda npr.kucu prodat sto ako mami nesto napravi (ona nece od njega) ...mi puno pomazemo sto ako nece imati sto jesti pa oplest po mami...

u djetinjstvu su nam cesto struju iskljucivali ,rezije se nikada placale nisu...

Sada mi sve to drzimo pod kontrolom.

Ako odemo toga vise nece biti...sto ako dode do toga da kuca ode u ovrhu...

A ja ostanem kao podstanar...

Da sam prije bila u mogucnosti kupila bi si stan/napravila kucu i nebi se odvdje mucila.

Primanja jesu solid a ali mi jos uvjek odplacujemo kredit za uredeno...meni su u trudnoci dali otkaz i primam osnovnu porodiljnu...
    ovdje se snalazimo s novcima i nista nam ne fali,djeci ne fali...
    a sve se bojim kako bi bilo da odem i pocnemo placati nekome stan ,pitam se hocu li moci prezivjeti tako...

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj tanja37 prvotno napisa Vidi poruku
    Tako sm mm i ja živjeli kod njegovih, tada smo imali jedno dijete. Otac mu je isto bio problematičan i nasilan, jak na jezičini. Odselili smo...
    Bolji nam je izbor bio duševni mir i mir od tog covjeka nego da trpimo i živimo u njegovoj kući. Ne morate vi daleko odseliti, da ne mijenjate djeci okolinu....
    Nekad je bolje otići...
    Plus, djeca nauče važnu lekciju da se ne treba pomiriti s ulogom žrtve i da postoji izlaz.
    Citiraj lidać2 prvotno napisa Vidi poruku
    a sve se bojim kako bi bilo da odem i pocnemo placati nekome stan ,pitam se hocu li moci prezivjeti tako...
    Mi dajemo mjesečno soma za režije i soma i pol za stan. Vjerujem da smo i kuću neku mogli iznajmiti.
    A kuću ako iznajmite možete povesti i mamu sa sobom. Znam, vjerojatno ona ne bi htjela otići.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj lidać2 prvotno napisa Vidi poruku
    Znam da sada ispada da imam hrpu izgovora...ali bojim se u jednu ruku i otic...
    bojim se sto ako on odluci onda npr.kucu prodat sto ako mami nesto napravi (ona nece od njega) ...mi puno pomazemo sto ako nece imati sto jesti pa oplest po mami...

u djetinjstvu su nam cesto struju iskljucivali ,rezije se nikada placale nisu...

Sada mi sve to drzimo pod kontrolom.

Ako odemo toga vise nece biti...sto ako dode do toga da kuca ode u ovrhu...

A ja ostanem kao podstanar...

Da sam prije bila u mogucnosti kupila bi si stan/napravila kucu i nebi se odvdje mucila.

Primanja jesu solid a ali mi jos uvjek odplacujemo kredit za uredeno...meni su u trudnoci dali otkaz i primam osnovnu porodiljnu...
    ovdje se snalazimo s novcima i nista nam ne fali,djeci ne fali...
    Možda će ti grubo zvučati, ali ne možeš ti voditi brigu o mami ako je ona odlučila živjeti takav život.
    Sve ove strahove je imao i MM. Iskreno, ako će prodati kuću ili ode na ovrhu ( jer se MM-ov tata stalno prijeti da će to napraviti da nikome ništa ne ostane) nije nas briga. Naši živci, a pogotovo naše dijete nije vrijedno kuće pa taman da smo morali biti podstanari cijeli život.
    Inače i mi otplaćujemo još uvijek kredit za uređenje te kuće. Kad smo odlučili otići, meni je taman bio završio roditeljski i nisam imala primanja jer sam bila u traženju novog posla a MM-u je nakon kredita ostajala mizerija od plaće.
    MM se preporodio, on je danas drugi čovjek. Kad smo živjeli tamo on se jadan svakodnevno žderao zbog situacije, nije mogao to gledati, vjerujem da smo ostali da bi ga to pojelo.

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

A sto se tice odvjetniku povlacenje po sudu i sl.ja sam 100 % uvjerena da nista od toga.

On je jak samo kada je pijan znaci tipa ako i ode npr.odvjetniku taj dan dok je pijan nece otic ponovno ako ga se pozove dok je trijezan...jer onda je on bolestan, jadan i star.
    I nemoze nista a po njegovim rijecima ostaje na nama sve a on si samo "malo popije" i pruca gluposti..

a to zalopoljke inace govori mom mm je mi nepricamo.

Najvise me zanimalo dal nas moze izbacit ono pod "odmah"...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •