Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku
Svih osam! Hahahahaha!
Znas da si popisala samo sedam ja bi jos i posumnjala al kad ih je osam! Hahaha.
Sad se lijepo cuvaj, kloni se dima i svega kaj ne valja, papaj voce, povrce i cuvaj se.
Ja ne znam iz iskustva ali na uzv brijem budes vidla malu tockicu, a na slijedecem mislim da budes i srceko cula. Tamo negdje poslije 10og tjedna. Al to ja samo mislim da je tak!
To boluckanje ti je normalno jer se maternica siri da tvoja tockica moze rasti!
Joj da bar bude tako...sada citam da su jajne stanice slabije kvalitete pod stimulacijom klomifena,skroz sam se zbedirala...makar ja mislim da su klomifen,vrkuta i duphaston skupa odradili svoje i da moja mala mrva raste kako treba...inace klomifen sam uzimala 5.-9.dc po 2 tbl,pa u pauzi do 14dc sam pila 2salice vrkute,onda od 14.dc-24dc duphaston 2tbl...16dc sam osjetila da je bila ovulacija jer nisam mogla spavat od bolova....i strah me bilo napravit test jer sam bila uvjerena da smo fulali ovulaciju...i kad mi je popodne test pokazao drugu itekako vidljivu crticu,tjesim se da je ipak sve ok i da moram prestat citat svasta ima koja od vas iskustva s klomifenom?