Bila na strucnom osposobljavanju nekako sam se nadala mozda ga produze al nisu. Nema veze necu se bedirati kad se zatvore vrata otvori se prozor. Tako se bar kaze
Bila na strucnom osposobljavanju nekako sam se nadala mozda ga produze al nisu. Nema veze necu se bedirati kad se zatvore vrata otvori se prozor. Tako se bar kaze
Nivesa, uzmi bolovanje, premalo pazimo na sebe
Jagodice, razumijem te skroz i podupirem sve što čovjek čini da dođe do bebe, a to mu ne škodi. Ali ja sam u fazi da mi se više neda paziti na detalje. Ako nešto i radim, radim da se JA osjećam bolje. Pa, ako to dovede do bebe, ju-hu
Anka, ma život uvijek posloži svoje kockice onako kako je za nas najbolje, samo to shvatimo sa odmakom od situacije.
Eto, dana sam sva u "baš me briga za sve i život je lijep" raspoloženju. Prethodi O vikend, tad izlazi ona mračna strana, pretvaram se u vješticu i držim čarobnu kuglu u nadi da ću u njoj ugledati plus :D
Ankica - lijepa ti je trakica, svaka čast
Limeta - možda je travanj mjesec za pozitivan test
Tanita - bitno da smo mi dobre volje, i da nas to drži barem neko vrijeme.I ja sam danas baš nekako happy... iako od M još ništa
Anka - ajde nadam se da će uskoro nešto uletiti... a do tada bez stresa![]()
Ja uopce ne dozivljavam taj praznikono tipa, danas smo posebne, dotjerane lijepe i svi nam poklanjaju paznju i cvijece!! E pa ne zelim to da prihvatim!!
![]()
Hocu da smo svaki dan i lijepe i posebne i sebi i drugima.. ako sebe same ne cijenimo nece ni drugi! Moj mm nikad ne kupuje svijece za 8.mart ali zato svako malo me iznenadi ruzom i nekim znakom paznje! Ali ipak volim kad nas sef posalje ranije kuci za praznik![]()
Slazem se!!
Anka to i mene ceka jedan dan, ak ne prije kad ostanem trudna. Kad su zakoni takvo sugavi. Zelim ti smirenost i puno zivaca u daljnjoj potrazi! Samo budi svjesna kolko si sposobna i pokazi to drugima.
Nivesa slazem se, odi na bolovanje. Znam da nije to uvijek sam tak, i ja radim posao di kad odes na bolovanje ko da si neznam kaj napravio, al stavi sebe na prvo mjesto jednom! Cuvaj se i nemoj se igrati zdravljem, trebat ce ti jos.
Teta Mona kaj ima kod tebe? Osim kaj M nema....
Ives di si? S kim da ja svoj caj pijem? Bas mi fora svako jutro drugi pijem haha!
Jagodica - nema ništa, baš ništa... veselim se danas doći doma, ručati što mi je dragi skuhao... pokupiti veš i otići ravno u krevet s njim i gledati serije. Eto, ne mogu dočekati :D
Ja danas dobila 2 ruže i jednu orhideju, nije lošeSretan nam Dan žena
![]()
Mona takve stvari i mene vesele! Kaj gledate? Mi RTL2. CSI gledam samo zbog njega hahaha. A House-a obozavamo oboje.
Kristinica divno cvijece. Meni ruza inace najdrazi cvijet uz suncokret. Al orhideje su mi preeeedivne! Kak si? Kaj se kod tebe desava trenutno?
Jagodica - joj sad smo si skinuli The Last Man On Eart, serija je komedija, navukla sam seA inače pratim 321kuhaj, CSI, ove komedijice reprize i tak. Mozak na pašu
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 8.3.2016.
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:
romeo85~~~~~~~~~~~~~~36.dc
Limeta~~~~~~~~~~~~~~~ 33.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~30.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
Odbrojavalice:
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
vjerujem u bolje sutra ~~~~~15.dc
Cheerilee ~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
zola~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
tanita14 ~~~~~~~~~~~~~~11.dc
jagodicabobica ~~~~~~~~~~ 9.dc
anka91 ~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
Ives000~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
Sretan vam MEĐUNARODNI DAN ŽENA!!!!![]()
Posljednje uređivanje od Ives000 : 08.03.2016. at 16:58
Hvala Ives i tebi, i svim ostalim ženama
Jagodice - Earth sam mislila napisati :D
Drage moje sretan vam Dan žena!
Cure pratim vas i zelim vam sretan nas dan!
Ankice to je to, trudna si!
Ives, mami, nivesa![]()
Cure moje posto sam jucer umjesto bolovanja odgulila cijeli dan tek danas vam zelim sretan vas / nas dan zena.
Mislim da sam imala O jer me zadnja 2-3 dana bolilo u lijevom jajniku i imala sam pojacan iscjedak !
Pokriveno je, a sad je sve u Bozjim rukama.
![]()
Nivesa nek je sa srecom! Mi poceli pokrivati...cekam znakove O...
Jutro curke! Tj. Dan. Ugasio mi se mob a posto sam popodne spavala da 11 (ups!)
Dobar dan,
Ja znam koji mi je danas dc, ali sve dok Ives ne stavi listu nekako imam filing koda još nije taj dc
Sve čekam da ona to objavi pa da bude službeno 31. dc![]()
Nivesa super da ste sve vrijedno pokrili a sadza skori plusic!!
Jagodice samo vrijedno naprijed
MonaLi ima li kakvih simptoma??
Kod mene pravo zatisje...nis se ne desava m kasni, test neg...
Jagodicebobice, dobro sam, otkako ne radim probadanja su sve manja.. šteta što nemam još jedan test da pišnem samo da provjeri jesam li još trudna, teško mi pada to čekanje do prvog pregleda, uf..
Ciao!!!
Nivesa draga moja .... nek bude uspješno!!!
MonaLi evo odmah ju pritaftarim.. da mi ne čekaš dugo.
Jagodice samo vi sve vrijedno pokrivajte...
Limeta, žao mi je zbog testića..jesi pronašla drugog gina, da vidiš što i kako dalje?
Tanita sutra putuješ???? ajde sklepajte te blizančeke da možemo feštat
uf cukre moje..ja idući petak idem ponoviti briseve..sad kad sam opet tako blizu,
uhvatila me neka'' trema''u trbuhu mi neki nemir kao kad sam išla na prvi spoj..
ili kao kad sam išla na maturu, ili kao kad sam išla na prvi razgovor za posao...
no da.. skužile ste šta sam htjela reći.![]()
Posljednje uređivanje od Ives000 : 09.03.2016. at 12:35
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 9.3.2016.
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:
romeo85~~~~~~~~~~~~~~37.dc
Limeta~~~~~~~~~~~~~~~ 34.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~31.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
Odbrojavalice:
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
vjerujem u bolje sutra ~~~~~16.dc
Cheerilee ~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
zola~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
tanita14 ~~~~~~~~~~~~~~12.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~~10.dc
anka91 ~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
Ives000~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
Limeta - pa nema nekih simptoma, jučer i jutros me malo glava bolila, tu i tamo osjetim nešto u trbuhu ali to je to, voljela bi dobiti što prije M da mogu piti antibiotik ali ko za vraga će ovaj mjesec kasniti opet :/
Ives - hvala na listi, napokon 31.dchaha
Želim ti uredne briseve i samo opušteno... polako![]()
MonaLi, sad si razmišljam što si nisi uzela duphastone da izazoveš mengu,
da ti što prije dođe..ja sam tako napravila. Ma da, sad ti ih više ne bi preporučila
jer ti je 31dc...možda za koji dan i sama dođe, a sa duphastonima bi je samo sada odgodila.
Ives mogu zamisliti koju tremu imas...ma ja sam nervozna i kad idem na obicni pregled, a da ne govorim da su me dvaput vracali kad sam trebala raditi prolaktin jer nisam bila smirenaa sto se tice drugog gin, cim dobijem m zakazat cu termin pa cemo vidjeti..
MonaLi mislim da svojom psihom dosta uticemo na m, a opet tako je tesko zaboraviti na sve i otici offline![]()
Ola, curke!
Nivesa, draga, neka ste vi pokrili, a mi počinjemo odbrojavati! Sretno.
Ives, bejbe, ne znaš jel' gore čekanje ili sam rezultat pretrage. Mene jučer zvala ginica, opet me šalje na kolposkopijuNe znam zakaj me već ne pošalju na neki postupak, ovo mi je stvarno već naaaapooooornooo. Rješavat ću nakon toplica u koje idemo sutra!
MonaLi, si pišnula kakav testić? Ajd ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je trudnoća.
Ja danas pišnula lh, iznenadila me, dosta je tamna, ali pozitivnu očekujem za dva-tri dana (rekla sam si da ih neću nositi na odmor, sad se već premišljam da ih piškim, onak poskrivećki).
Ives, primjetila još nekidan, a nikako da komentiram; sviđa mi se jako ova proljetna paleta boja na listi![]()
Kristinica pa ak ces bit mirnija gravignost mini je 15kn u ljekarni. A u Kozmu i Dmu imas First sign za nekih 17.
Mona obuci tange da vidis kak bu dosla! Ma to mozda i od vremena ovog se neda...ko zna
Ives kak si ono rekla da si nervozna? Hahaha. Kak ona to lijepo docara! Ma to je pozitivna trema! Samo duboko disi haha.
Limeta to si dobro rekla tesko je otici offline
Ja se nekad zabrinem kolko nam je pametno svaki dan i dal bi bilo bolje kak neki savjetuju svaki drugi. Onda me strah da cemo fulati O. Al jucer sam bila vrijedna i pokusala zadrzati sto vise vojnika u bazi. Mislim da je tek prek noci iscurilo. Doduse malo O bi trebala biti po kalendaru tek 12og ali eto...vjezbam.
Jagodica - ja skoro uvijek nosim tange (one šire malo, ne one kaj odu ravno u dupe), tako da mislim da nece pomoći
Tanita - nisam pisnula jer šanse da sam trudna su 0,1% tako da bolje da se poštedim muke i iščekivanja druge crtice :/
Ja ih ne furam onak kroz dan, obucem ih kad odjeca zahtjeva da se ne vide crte od gaca. Inace kad prilika zahtjeva imam u kutijici kolekciju "spagerica". Bas tih kaj moras maknut dupe da bi naso gace hahaha.
Kupila sam si od jucya onaj sok od jabuke i cikle. Ne svida mi se....
Nekak makar je slatkast mi uz taj okus cikle fali onak komad mesa recimo. Al popit cu ga. Naravno da cu popiti kad kosta prek 10kn!
Tange - nekad davno, kad sam imala 20ak, sam ih stalno furala. I onda, s vremenom, prešla na pamučne prave gaće :D raznih boja i dezena. Za dragog i danas tu i tamo obučem tange (koje srećom brzo skliznu dole)
MonaLi, kaj je jedan testić, nikad se ne zna![]()
Jagodice, možda bolje da kupiš pravu ciklu, pa ju zblendaš sa jabukom i bananom? Ovim kupovnim niš' ne vjerujem, pogotovo tim iz masovne proizvodnje.
Jagodica - slažem se sa tanitom, mislim da taj sok nije vidio cikle
Tanita - a znam ali onda moram ujutro to raditi i sad ići po test, a vidla si moj Graf, nije obećavajući :/
Aaaaaa, mislila sam da doma imaš kineza, pa nije šteta jednog potrošitiPošto ti je ciklus produljen, sigurno ti je O bila kasnije i da si mjerila i dalje tempetaruru...
Ali, ajde, neka, sad samo da glupača ne dođe i da se ukaže neki plus, pa da popijemo nešto sve tu skupa zajedno (a da nije sok od cikle) :D
Jao... Sad si me sjetila da sam dragom rekla da mi naruči Lh trakice a on naručio testove za trudnoću, hmm sad kad dođem doma mozda i pisnem koji, čisto da u miru nakon toga čekam M... Hmmm
MonaLi javi nam!!! Nadam se pozitivnim vjestima
Mona drzat cemo dah dok ne javis! Ja uglavnom radi ovog soka!
anka kak si kaj? Kaj se kod tebe desava? Osim ovog s poslom jel...al nedaj da te to bedira!
Ma malo sam u bedu al ne strasno naci ce se nesta vec. Umeduvremenu sam dadilja cuvam necaka 2.5god ima. Sestra pocela radit a u vrticu nema mjesta posto zivimo na selu. Pa je sad ovo dobro ispalo.
Monaaaaa?? Teeesssttt!!
Nemoj da opet moram vikat!
Tek sam došla doma, ne znam ima li smisla pisati sa zadnjim urinom?
Ma nebum ipak... Nisam uopće ni najmanje uvjerena u trudnoću, mozda sutra ili prekosutra. Nekako u trbuhu mi je kao pred mengu... Bas kao inače...
Mona!!! Pisaj!!! Brzooooo
Jutro cure! Evo kavica i caj posluzite se
MonaLi jesi pisnula test?
Meni je ostao jutros jos jedan od kineza i pisnem ga..nista..nakon 15min dobijem mtako da Ives molim te pisi mi danas 1dc
Vrijeme za novu narudzbu testica (a mislila sam da sam ih previse narucila al sve mislim proslijedicu visak nekome) ...
Jutro. Ja se danas odlucujem za caj. Limeta zao mi je,saljem jedan zagrljaj.
Nivesa - nemoj me tuči ali nisam pišnula... žurila sam na posao i nisam stigla jutros
Limeta - žao mi je, tako će vjerojatno biti i kod mene, i samo zato ću ga pišnuti, da što prije dođe M...
Baš me danas trbuh lagano frče, onako baš kao da se kuha M, jao fuj kako to zvuči :D
Cuj nju nije stigla! Haahahah
Pa stvarno bus po guzici dobila![]()
Meni ti testovi ne stvaraju bed. Nekako, uvijek idem s tim da je minus, pa mozda me koji put iznenadi plus. Pisam onak rekreativno![]()