trudne smo dok ne dodje M, bas uzivam u trudnoci hahah
I meni urnebesno smjesno, i ja uzivam tamaneci sve pred sobom![]()
Joj nemojte mi samo još i o kilama.. 2 kile sam natukla od kad ne jedem slatko u korizmi... Pa KAK' JE TO MOGUĆE???
Moram ih skinut kako god znam prije idućeg ciklusa. Cure prijavljujem pregled u petak.
Jedva čekam da vidim kad startamo.
Hvala!
Zapravo su rođeni u roku od 4 godine.. Prvo dvoje razlike 17mjeseci. Kad su bili stari 2.5g i 4g rodio se treći...
Kad je treći bio cca godinu i pol krenuli razmišljati o četvrtom međutim dijagnoza autizma pomutila nam planove..
Sad je maleni star pet godina, dosta smo napravili u vezi pomaka na bolje, pa je vrijeme za dalje
Nadam se d aću stići malo pročitati kaj se pisalo čim ih potrpam na spavanje![]()
Posljednje uređivanje od Cheerilee : 16.03.2016. at 20:05
Ja sam prije par tjedana izbacila gluten, al kile isto stoje na mjestu, ne mrdaju dolje ni grama....
Neznam u čemu je kvaka...
Mama mi je pričala da nakon tridesete tijelo samo buja, jedeš manje a povećavaš se, i da nje lako bacit kile kao u dvadesetima. Meni je to naravno bilo smiješno, i nezamislivo.
Al bit će da je mama u pravu![]()
Posljednje uređivanje od Cheerilee : 16.03.2016. at 20:08
evo mene malo u prolazu da vidim ima koji plusić u gornjem domu i malo baby prašine za svih
mi guramo 34tj..
Tanita držim fige
Ives želim ti cuuuuudo
Ma navijam za svih redom!!!
Lady već 34tj, ajme kako je prošlo.
Jutroo, kavica!
Jutro, jel netko imao iskustva s ovakvim testom? http://tinypic.com/r/hs9enr/9 Znam da je negativan, al ne znam jel neispravan ili ne? Ova vodoravna crta je bas vidljiva.
Posljednje uređivanje od xavii : 17.03.2016. at 08:16
Jutreko!
Cheerliee, mama je uvijek u pravu, ali mene te kile ne brinu. Bum debela i sretna
Lady, bas sam jucer citala stara odbrojavanja (trazila svoje simptome trudnoce u vasima) i umirala od smijeha na temu puskenja testica, vađenja iz smeca i tak. Drago mi je da si vec u visokim tjednima. Jos malo, pa pravi show pocinje
Xavii, pisni ti jos jednog za svaki slucaj iako mislim da ta vodoravna nema veze. Ili se Kinezima razlio reagens, pa si i daje trudna
Mami, hvala na kavici!
Lady još malo...![]()
Xavii meni ništa ne otvara link..![]()
xavii - da,čudna je crta... mislim da je svejedno minus ali bi ja na tvom mjestu svakako ponovila test, nikad ne znaš![]()
Meni se ponekad na testu pojavi takva poprecna crta, ali ona nestabe nakon pet-deset minuta.. Mislim da je test vazeci, ako se pojavila kontrolna crta!
Meni je prije jedno dva mjeseca clearblu digitalac pokazao knjigu / dakle, greska u koracima, nevazeci, a 80kn dala za njega... To me bas naljutilo tak da ga vise ne namjeravam kupovati![]()
Posljednje uređivanje od Cheerilee : 17.03.2016. at 09:18
Xavii Uspjela sam ! Vidim ju i ja.. ali mislim da je to ok. I meni je znalo biti tako na
one step... ali nisam nekako na to obraćala pažnju.
cheerilee , meni je to neobjašnjivo... ti bokca. Pa koliko ću dobit kad poćnem jest još i slatko k tome??
I meni je moja znala reći kako se nakon 20-te kile puno teže skidaju. Što je živa istina.
MonaLi jel ima kakve promjene????
MonaLi, ako si tako odlučila u redu. Pokušavala sam sada malo progoolati da li ima
doksicilin kakav utjecaj na menstruaciju. (ima, može se dogoditi da ti kasni ili da ti promijeni trajanje ciklusa) Tj, nisam naišla da se ne smije piti za vrijeme m!
E sad ako imaš dvojbe oko toga, možda bolje da nazoveš med. sestru ili svog liječnika i upitaš nekoga od njih. Vjerujem da ti je već dosta.
I u svakom slučaju... trebaš što prije početi s terapijom da se gadura ne množi. I kupi si obavezno neki probiotik. Ja sam i sada pila lactogyn.
Cheerilee, da nisu simptomi T ?![]()
Posljednje uređivanje od Ives000 : 17.03.2016. at 10:08
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 17.3.2016.
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~39.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~29.dc
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
Odbrojavalice:
vjerujem u bolje sutra~~~~~24.dc
Cheerilee ~~~~~~~~~~~~~23.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
zola ~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
tanita14~~~~~~~~~~~~~~21.dc
jagodicabobica ~~~~~~~~~ 18.dc
Ninci ~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
anka91 ~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
Ives000~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
Limeta ~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
Narancica000~~~~~~~~~~~ 3.dc
Tanita to sam i ja za tebe pomislila al nisam htjela nis govorit.
Xavii daaaa to sam ja sto puta rekla. Ko smisli takav test ce se obogatit!
Rekla mi je moja gin da se može početi piti odmah i da nije M problem nego samo eventualna trudnoća... a sad sam sigurna da nisam T pa sam mislila počet piti, a onda mi je svejedno kad dođe M (i tako kasni, i bez doksicilina)... ionako mjesec i pol nemrem ništa, sve do novih briseva :/ Kupit ću probiotik, hvala na savjetu![]()
Jao ja cijelu ovu stranu nisam vidla!
Ja sam nakon 20e pocela skupljati na skembi i nejde dole.
Ko sve piski? Ajmo piskiiit! Nemojte da vam Nives zovem!
Cure najte se za kile sekirat! Kakva je to zena ak je malo nema? A ne oni stapici od zena kaj se muskarac za vrijeme sexa boji ubodnih rana!
Drzim vam fige svima drage moje!
Ako ćeš piti Lactogyn uz njih, piješ dvije kapsule dnevno kroz 7 dana,
a potom nastavljaš sa 1 kapsulom dnevno tijekom 3-5 tjedana.
Kod istovremene uporabe antibiotika i Lactogyn kapsula moraš ih piti u razmaku od najmanje 2h.
(..hm, mislim da sam ti sad sve rekla)
sretno, i da ~~~~~~~~~~~~~~~iskorijenite beštiju!!!
Ives - hvala doktorice
krećem sutra, nadam se :/
MonaLi ako ima ikakve sanse za trudnocu ja bih uradila betu, antibiotici su najgori u prvom tromjesecju. Sad ako si 100% sigurna da nisi trudna, pocni sutra. Sestri mi je tek nakon 6. dana kasnjenja M test pokazao +, ovih 5 prije nista, tako da ih ja uvijek uzimam sa rezervom, nista nije sigurno dok M ne stigne.![]()
A da peicekas s ant.dok M ne dodje, kadsi vec ovoliko cekala jos malo? Ili da ti gin propise duphaston?
ma nakon 12 dana ne postoji test koji ti ne bi pokazao trudnoću da je do nje došlo!!!
A koliko si ih već do sad popiškila i svi su negativni. Ja ne bih dugo čekala jer
ureapl. se brzo množi... Ako ti je i dr. rekla da počneš piti onda kreni od sutra.
Kaj se ceka?? Ko ce piskit neki test?
Bitno da je otkrivena prije trudnoće i da je možeš i agresivnije liječiti ako je to potrebno.
SretnoEto, dan po dan i sve si bliže svom cilju. Samo hrabro
![]()
Nivesa, kakvo je stanje kod tebe?
Ti si nam isto u ljubičicama![]()
MonaLi - ja pojma nemam o anibioticima... Ako je test negativan počni piti, prije se riješiš...
Ives - malčice je prerano za neke simptome trudnoće, ahhaha
Ja bujam zadnjih godinu dana, nije da imam neki strašni višak, al ne osjećam se ok s te 4 kile viška.. Npr neki dan sam obukla košulju koju sam imala iz bolnice zakopčanu do grla nakon trećeg poroda, a sad ne da ju nemogu zakopčati nego fali nekih 7-8 centimetara materijala,![]()
Posljednje uređivanje od Cheerilee : 17.03.2016. at 14:20
Ja sam vjecni optimist hahaha i nakon 3 neg testa ja idem ujutro vaditi betu, pa bar cu biti mirna, a ne se misliti jel jos ima nade hh u svakom slucaju , monali nadam se da ce antibiotici odmah djelovati![]()
Xavii kolko M kasni?
Mona, sad gledam tebe i sve sam vise svjesnija da se moram izboriti za briseve. Jel ne postoji neki zakon (kad vec postoji za sve drugo) koji nas stiti i koji propisuje kolko briseva godisnje ili u zivotu mozemo raditi? Ja ih isto nikad nisam radila i dr to zna i rekla sam mu da radimo na bebi i on se meni smijulji. U 4om kad odem na uzv otici cu upucena u svoja prava i ne dam da me odbije!
Jel postoji neko odredeno vrijeme C za raditi briseve ili moze odma kad dodem na uzv?
Jagodice kasni mi 2 dana, znam da mi je O bila 1.2. Al uzimala sam utrog.mozda je i on razlog kasnjenja, al mi se ne da misliti, za 120kn cu platiti svoj dusevni mir haha sto se tice briseva ne znam jel ima nesto zakonski, al mislim da bi svaki ozbiljni ginekolog trebao odraditi papu i briseve kao pripremu za trudnocu, jer se lakse to sve rijesi prije nego za vrijeme trudnoce.imas li mogucnost promijeniti gin?
super, sad ste me totalno splasile s tom ureaplazmom i ostalim bestijama. ja sam se kao skolski narucila na briseve po prvi put u zivotu kod drz. gin., i iako sam citala tu svasta da rade probleme, moja me je med.sestra bez frke narucila za mjesec i pol, jer sam kao rekla da se na ljeto spremamo raditi na trudnoci, a i da papu nakon 1 god. reda radi napravim (inace uredna). i sve je bilo krasno dok nismo otisli na godisnji i predomislili se i krenuli sad odmah.
a mene sada frka lovi kaj ce brisevi pokazati za mjesec dana, jer ocito nije neobicno da se svasta ima bez nekih ozbiljnijih simptoma. i sve me je frka da sto ak se iz prve ulovi, a ja imam neke sumnjive briseve. evo, vec panicarim, a tek sto su plodni dani prosli. ufff. zivjeli hipohondri![]()
Ninci nemoj tak razmisljat! Realno postoji x broj trudnica koje su otkrile i urea... i svasta nesto u trudnoci pa je sve bilo oke i izljecile su se. Da, bolje sprijeciti nego lijeciti. Sad vidi kaj ce bit a po meni ak ne uspije iz prve a vec si narucena za briseve se strpite jos malo. Ali nemoj samu sebe plasiti. Moze te i auto zgaziti, mozes slomit nogu u visokoj peti itd pa nisi zato u stanu zakljucana. Nemoj razmisljati negativno, nece ti nis pomoci a samo ces se isprepadati
Alo curke, jučer bio prvi pregled, nosim dvojčeke i čuli smo dva srčeka, još mi je to sve nestvarno...
Šaljem vam duplu trudničku prašinu***********************![]()
![]()
Prekrasno draga. Sretno za dalje. Uljepšala si mi dan.
![]()
Posljednje uređivanje od Ives000 : 17.03.2016. at 17:27
Wow kristinica, blizanci! Cestitam!!!
Kolko si sad T?
Kristiniceeeeeee to je divnooooooooo dvostruka sreca dvostruka ljubav ma sve dvostrukooo... presretna sam zbog tebe..
Jel mogu ocekivati da ce mi vaginalete poremetiti ciklus? Da se nebi ponadala da sam trudna a kasni zbog njih recimo...
Iskustva? (dobila sam neke na C,oblik ko suzica, zute su i pozute mi gace tj ulozak od njih full)
Jagodica, jel Geonistin??? Ne bi trebalo. Ja imam PCOS pa su mi zbog tog ciklusi pošempereni.. Tako da je meni svaki ciklus bio igra živaca...
ali naviknš se i na to![]()
Eeeeee bas taj je! Jel ti to govori kaj? Mislim dal si ga imala kad i jel normalan taj zuti trag? Brijem da sam iznutra ko unutrasnjost tunela...
A nista cekam pa vidim. Da bog da ne dosla do sljedece godine!!