Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku
Limeta najgore je tak kad padne svada pa jos razdvojenost! Al zafalit ces ti njemu dok te ne bude. Ja preporucam kad se vratis baci se na njega i iznenadi ga jednim pomirbenim! Ne radi trudnice nego cisto sa se pokeksas radi samog sexa!
Kupi mu cestitku pa napisi "cestitam gospodine uspjeli ste mi razje.... Put. Sad cu ja zato razje.... Vas!"
Jagodice pa sigurno će se desiti nešto u tom fazonu hahahah ali krivo mi bude kak uvijek uspijemo se zakačiti nekad oko ovulacije.. mislim da moj pms krene još prije ovulacije hahahah pa traje do vještice

I sad nemam pojma šta će biti sa ovim folikulom, dal će puknuti sam od sebe ili se pretvoriti u cistu! Što je najgore jutros nisam bila kod svoje doktorice, jer je druga smjena, a meni se žurilo zbog puta... i ova mi doktorica kaze protokol je takav u ovoj fazi te da ide pregnil poslije klomifena, a nakon što sam joj rekla da nisam na klomifenu kaže nema veze opet bi bilo dobro primiti štopericu pa imati odnose navecer i ujutro... hm..ja sam se zahvalila i otišla na put bez mm naravno ...