Cure moje moram vam se pojadat, ovo je za obolit na zivce... Kako mi je kasnila dva dana u sub. sam napravila test i negativan, subota navece tragovi smeđi , u noci malo veci tragovi krvi, također smeđi, ned. nista. U utorak ujutro posto i dalje ne dolazi napravim test, kao neka mikroskopski vidljiva druga crtica, ili mozda samo meni,sinoc napravim jos jedan test i malo jace vidljiva crtica, mislim sutra bi trebala bit jace vidljiva ako je nesto i napravim test maloprije i opet mikroskopski vidljiva crtica ili samo meni vidljiva... Ja cu poludit, mislim sada vec pet dana kasni, dolje mi je toliki pritisak kao da ce mi se raspuknut mislim... Ne znam opisat kao da me bolucka, svrbi maternica kako da vam opišem ,bradavice malo osjetljive malo sve super.
Da ne pricam da sam ovaj ciklus zadnjih par dana toliko zivcana ni pet PMS-a nebi mogla skupit u jedan. Vise ne znam sta da mislim ovi testovi ce me izludit, podivljala bi koje je to testiranje živaca... Ok, smirujem se ne znam jel me kuzite trebsla bi biti sretna a ne mogu jer ne znsm na cemu sam, ne zelim se pre rano ponadat... Nemrem vjerovat da 2 i pol god. nis i onda ciklus prije MPO uspijemo, mozda, ne znam, ... :/

Sent from my iPhone using Tapatalk