-
Curke moje, vratila se ja. Bilo je divno, stvarno treba češće dupe prošetati van svog kvarta 
Jagodice, meni iscjedak je onak, tu i tamo, nemam onu šemu da se rasteže k'o lud, ali dva tri dana prije M je obilniji, vodenastiji. Osjet ovulacije; nisam ni znala da ju osjetim dok nisam počela koristiti trakice. Tad sam skužila da me od poz trakice dva dana onak, baš siječe u jajnicima.
Limeta, kaj se i ti boriš sa cinovima kad ideš na kolposkopiju? Nemoj da te bude strah. Probaj gledati na sve te preglede da i ako se nešto nađe, našlo se na vrijeme. Ali ~~~~~~~~~~ za uredan nalaz i za dobar sgram.
Ives, hahahaha, uhvatili su te na ho-ruk! I bolje da je tako. I tebi puno ~~~~~~~~~~~~~~ šaljem.
monaLi, nemam iskustva, ali pitaj frenda Gugla, on sve zna 
Šiškica, ljudi koji nisu u našem modu, nemaju nam što drugo reći nego tu čuvenu "Opusti se". Meni još gore kad mi to kaže cura koja je prolazila sve ovo što i mi i nakon par godina joj se osmijehnula sreća. Vjerujem kad ostvarimo trudnoću i rodimo to divno dijete, zatomimo te grozne osjećaje i zaboravimo silne godine borbe, ali... baš me to naživcira.
Vidim, ima tu svega, i prokucalih srčeka, i naših dragih trudnica, pokoji minus... Šareno kao i uvijek. Svima veeeeliiiku pusu šaljem.
Btw, mislim da mi O još nije bila. Danas pišnula trakicu, sutra bi mogla biti pozitivna. Još koji sexić će pasti ovih dana. Ou je.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma