-
Limeta, ili sam fulala O ili još nije ni bila, ili neće ni biti ovaj mj. Čudno skroz. U biti, vjerujem da je prošla, ali kako nisam piškila trakice par dana, nisam ju popratila. Mah.
Kak ti je sad taj hpv? Ja imam visokorizičan, svakih 6 mj sam na papi i ovo mi je četvrta kolposkopija u ne znam koliko godina. Baš sad idem od ginice, uzela sam uputnicu, ne znam dal' se naručiti odmah ili čekati M (u nadi da sam možda trudna, jelte).
Nivesa, ne znam nikakve kućne pripravke, ja tu odmah kemiju u sebe natrpam :D A to pikanje i jaukanje...neka dovede do pozitivnog testa za desetak dana 
Jagodica, te aplikacije okvirno određuju plodne dane, tak da ono, možda je bila, možda će biti, neka gin pogleda i kaže svoje.
Xavii, nisam, pa nažalost ti ne mogu pomoći, ali koliko sam čitala, M nastupi par dana nakon prestanka uzimanja.
Limeta, sad čitam za sgram. Moj ima istu dijagnozu, ali ne znam kaj je ovo gr II. Drugog stupnja? Draga, ne znam kaj da ti kažem. Ja upravo pišnula negativnu lh i spustilo me samo tako. Imam osjećaj da ću još duuuuugo čekati taj plus. Mah. A da sam u boljem modu bi ti napisala da nije to tako strašno i da se sgram da popraviti i da je bitno da otkrivate i rješavate stvari koje vas sprečavaju da se ostvarite kao roditelji.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma