-
Ives sreeeetno!!!
Drzim figee da sve bude ok!!!
Cure sjetila sam se da vam ispricam svoju pricu kod prvog zaceca
to je bilo u proljece 2013, hvatala ja i vrebala O, sluz, BT.. koliko sam bila neiskusna bila sam sigurna da smo promasili taj ciklus O, suprug je bio na terenu bas ta 2 dana. Bas sam bila tuzna, to je bio tek drugi ciklus pokusavanja al dovoljno da pomislim da samnom nesto nije u redu. Zene!
medjutim, kako su mi ciklusi bili na cca 33 ili 34 dana ocekujem M, a nje nema. Ja napravim test 33dc, radi reda iako sam sigurna da je neg, a tak je i bilo. Nemam ja mira, napravim i drugi na 34dc on opet neg. Pricekam jos 2 dana i napravim treci, znaci vec je 36dc i opet nista. Kaze MM ajd nemoj se opterecivati, zbog toga ti i kasni... al meni nesto nije dalo mira, ja sam jos 2 dana napravila, onda je dosao vikend..ja se opustila, malo zaboravila na to, do nedjelje navecer kad sam legla u krevet. Tad cvrsto odlucim, idem ja u labos, necu vadit betu, samo cu njihov urinski test napravit, 100% je tocan pa onda mogu bit sigurna da nisam trudna i da se narucim kod gin na pretrage!! Medjutim ja se popiskim, odemo muz i ja na kavu.. i nakon sto me covjek uvjeri da nema nista od T, da od prevelike zelje malo umisljam, vrat se po nalaz a on POZITIVAN!
Kasnije, racunajuci zajedno s doktoricom, po velicini bebe i jos nekim stvarima, ovulacija mi je bila na 29dc, iako ju na nisam registrirala bas po nicemu, a prvi pozitivan test na 40dc, dakle na 11dpo!
Eto, gledam ove cekalice na listi sa visokim dc i drzim
da vam se slicno dogodilo!!!! i nikad ne smijemo gubit nadu!! Nikad.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma