Stranica 22 od 31 PrviPrvi ... 122021222324 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,051 do 1,100 od 1540

Tema: Odbrojavanje 02/2016 by Tajci66

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Jeste li razmišljale kako bi obznanile svoje trudnoće svojom polovicama ^^ .. sjećam se da sam na nećijem odbrojavanju bila zaljepila link sa par idejica..mislim na kudrinom hm.. tko bi znao više...

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Ja imam doma jos od srednje skole neke male male male carapice! Stavit cu testic u carapicu! I mozda dudu kupim, ak nis bar onu lizalicu!
    A ak u petak bude || onda cu negdje kupiti ona plasticna jaja suplja, izrezat otvor i ubaciti u jaja papirice "ponosna baka" (deda/stric/ujo) jer najblizima planiram reci i prije ginekologa. Tj nasim roditeljima i braci!

Al ono...nije da sam razmisljala.... XD

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja imam doma jos od srednje skole neke male male male carapice! Stavit cu testic u carapicu! I mozda dudu kupim, ak nis bar onu lizalicu!
    A ak u petak bude || onda cu negdje kupiti ona plasticna jaja suplja, izrezat otvor i ubaciti u jaja papirice "ponosna baka" (deda/stric/ujo) jer najblizima planiram reci i prije ginekologa. Tj nasim roditeljima i braci!

Al ono...nije da sam razmisljala.... XD
    Hahahah dobra si.. čovjek zbilja ne bi rekao

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Ja sam razmisljala KADA reci. U prvoj T sam odmah poslije bete rekla starcima, a onda u 8.tj. Kad je srce prokucalo, svima ostalima. Dva tjedna od toga, vise nisam bila T. Na poslu odmah jer odmah idem na bo, a svim ostalima, kad primjete. Nemam pojma.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Citiraj Ives000 prvotno napisa Vidi poruku
    Hahahah dobra si.. čovjek zbilja ne bi rekao
    Sad si me zbunila? Nebi covjek rekao da sam dobra...ili? I di je taj covjek? Da ga vidim, da mu njonju namjestim!
    (inace njonja nije isto kaj i cuca...ja sam to dost kasno saznala)

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

U prvoj t sam najblizima odmah rekla. A ostali su saznali usput.
    U drugoj sam im rekla nakon prvog uzv i to samo najblizima. A ako dode do trece nece znati nitko osim mene i muza i naravno sefice jer me mora malo postedit na poslu.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Jagodice..mislila sam na onaj dio gdje si napisala "..nije da sam razmišljala"

Ja i mm smo se dogovorili da do uzv-a nećemo nikom govoriti a nakon njega će ionako svi znati..
    I ako bi voljela da odem negdje gdje me nitko ne pozna i da se vratim kad mi beba već bude u rukama pa da im onda svima kažem..

Ja ću poluditi s ovim svojim jajnicima do 15dpo.. grozno kak boli.. kao da ću svaki tren dobit.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Opaaaaa Ives? Mogla bi ti uskoro na taj uzv!
    Ono kad kazu da u pocetku imas osjecaj isti ko prije M, ja opce ne znam kak je to jer me prije M nikad ne boli.
    Al se uredno svaki dan po par puta ljutim na cice i spotam ih kaj nisu nis narasle (moje "velike" jedinice hahaha)

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Bojim se i mislit da bi to moglo bit zbog trudnoće..
    (Bolje mi je da se ne nadam.. )

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Ja ne znam kako mi rekla dragom za plus, ali mislim da mu nebi rekla odmah. Smislila bi nešto fora
    A bližima bi rekla nakon ultrazvuka. Kad i ja budem koliko toliko sigurnija.

Jagodice - vidim da jednako volimo svoje cice haha
    Posljednje uređivanje od MonaLi : 23.03.2016. at 20:24

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Sva sreca pa si ti jedna hrabra zena koji strah nebude sprijecio.
    Joook moja Ives ja si u jednom danu sto puta kazem i da sam trudna i da sam glupaca kaj opce mislim da sam trudna!
    Sve smo takve....

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Jutro, cure! Kava i caj posluzeni.

Ima li simptoma? :D

Kod mene sinoc zivcanoca na najjace, hladnoca i jutros mi curi nos. I jajnici me tu i tamo probodu. Eto, trudna 100 % :D

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Jutro. Meni kavica.
    Mozda zekan nekom donese stupice. Red bi bio za novo odrojavanje. Ja ovaj ciklus nisam ulovila O. Danas je dragi narucen na ultrazvuk u Os. Drzi te fige da sve bude ok.

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Anka, fige na najjace za dragoga. A to sto ti mislis da nisi ulovila O...najbolje stari u zivotu se događaju neplanirano. Uf danas sam puna optimizma

Limeta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Jutrooo!!! Evo ja jutros pijem caj i jajnici boluckaju jucer sam uhvatila pik tako da vjerujem da trenutno ovuliram
    najradije bih otisla s posla kuci i pozvala mm hahahahahah da mi se pridruzi
    Anka cuvam fige da sve bude ok!! I moj mm danas ide s nalazima kod urologa tako da se nadam da ce proci dobro... uhhhh
    Posljednje uređivanje od Limeta : 24.03.2016. at 08:57

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Jutro!
    Kod mene krenulo smeđarenje jutros tako da će i M danas/sutra, pa nisam test ni radila....
    Neznam više di je problem :/

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Fala na caju!
    Anka srecu zelim!

Cure, vec jedno odredeno vrijeme razmisljam da podjelim s vama jednu pricu. Do sad nisam jer ne bih htjela nikoga uvrijediti ili povrijediti...

Radi se o mojoj mami.
    Dakle ona i moj tata imaju dvoje dijece, mene i mog starijeg brata. Oduvijek su bas tako i htjeli, dvoje!
    I nakon mene vise nisu radili na bebi.

Prije nekih godinu dana sam saznala da je moja mama imala spontani sa prvom trudnocom, prije mog starijeg brata.
    I tada sam shvatila da svoj zivot i sve vezano uz njega dugujem tom malom andelu. Jer da je on/a dosao/la na svijet...ja nebi.
    Nisam zahvalna sto se to desilo, ne zelim to reci. Ali zbog jednog andela danas ja planiram svoju bebu, a moj buduci muz je samnom a ne s nekom drugom. I otkad sam to saznala pa dok sam ziva necu nikad zaboraviti...

Ako sam ikoga uvrijedila, ili ako ikome smeta napisano, slobodno poruka bude maknuta. Necu se ljutiti!

Ninci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

jutro!! kava i caj! treba kofeina... ipak je vec cetvrtak..

ja ne vjerujem svojim simptomima jer mislim da ih ili umišljam ili da su racionalno objašnjivi, tak da si ne dam ići u tom smijeru da se bez veze ne razocaram.. radje mislim da nije nis, pa me mozda ugodno iznenadi.
    Ali ih imam, od slabije kondicije na treningu (kazem si da nisam trenirala 10 dana pa je to razlog), do curenja nosa (sigurno je prehlada), random bockanje u jajnicima (nemam objasnjnje pa ignoriram), ako mi se jede pizza to je PMS.. i tak...

jagodicabobica, meni je ovo bilo drugi put da me je tako specifično bolilo, prvi put je bio kada je gin. mislila da sam imala biokemijsku, samo nisam bila u Hr da potvrdim testom, ali tada me je isto bolilo pola sata-sat, grcevi kao na 1 dan M, samo sto se je dogodilo na 10 DPO, a M mi je dosla na 35D, a tada sam imala cikluse 25-26D. Sada me je malo iznenadilo što me je bolilo negdje na 6-7DPO, mislim da mi je O bila u uto (opet, specifično me boli jedan jajnik par sati, zato mislim da znam kada mi je O), a ovo grcenje je islo pon/uto, dakle 6-7 DPO. Od tada nis vise ne boli, ali je jes prerano reci da li se je dogodilo ikaj, inace si mi ciklusi na 28D, zadnja dva na 30D, tak da M (ne)ocekujem iduci uto. ako ne dodje, kroz par dana cu napraviti test.

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Jagodice, nikako post nije uvredljiv, dapace, daje nadu. I vjeruj mi, koliko god tesko zvuci, a jos teze preboljeva, znam da se sve događa s razlogom, samo smo mi "premaleni" da ga uocimo. Bog/Svemir ima svoj plan, pa tako je bilo i kod tvojih roditelja.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj Tanita14 prvotno napisa Vidi poruku
    Jagodice, nikako post nije uvredljiv, dapace, daje nadu. I vjeruj mi, koliko god tesko zvuci, a jos teze preboljeva, znam da se sve događa s razlogom, samo smo mi "premaleni" da ga uocimo. Bog/Svemir ima svoj plan, pa tako je bilo i kod tvojih roditelja.
    Potpisujem!!!!

Jagodice sve je s nekim razlogom.
    ovo što si napisala je zbilja utješno za sve nas.

Curke kod mene sve isto... ne znam više jel mi trnu jajnici il prepone!! Ovo baš smara! Noćas sam sanjala čak da sam procurila..pa ni u snu ne mogu biti normalna

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Tanita slazem se s tobom i s ovim napisanim!
    Ives nek ta tvoja M ostane samo san!

Ja sam danas malo....ne znam. Nekak bezvoljna. Valjda zato jer bi pisala a opet nebi strah me onog bijelog polja na trakici koje ostane izdajnicki bijelo!

I nemam apetita bas od jucer a to mi bas nekak nejde uz mogucu trudnocu...

Kolko je pametno piskiti popodne poslje 16h?! cca 12dpo i 2dana do M? (First sign ili gravignost mini?)

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Jagodice.. ne znam.. ja sam piškila ujutro
    12dpo i dobila sam ||
    Ne znam da li bi se išta vidjelo da sam popodne piškila kad mi je urin bio dosta razrijeđen.
    Ja bih pričekala još malo.. dva-tri dana!
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 24.03.2016. at 12:10

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Ok hvala!

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ne..necu hvala.. hocu osmjeh i vedrinu!!!
    Ti si jagodica i molim ponasaj se u skladu s tim!!!
    Zivni malo... ajmo di su vicevi, smjesna iskustva, usporedbe... cekam te! I molim te vrati nam jagodicu.Hvala na razumijevanju

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

A micica! Neznam tak sva fuj! Mislim ne da sam neoprana nego ono.... Nisam cak niti tuzna ni u bedu! Samo me drzi nekaj a odbijam reci da je pms!! I vratio mi se isckedak nakon 6dana od zadnjeg geosti...kak se vec zove!
    Al ono, sunce sija i dobro je! Kad izadem a posla i krenem sa svojom ljubavi po luk i rotkvice itd ce biti bolje!

Kak jajnici? Znas malo si sad razmisljam...mozda te bole jer stice Uskrs pa se tuckaju

P.S. Ima ko proverenu smjesu za punjena jaja? (ne ta jaja! XD)

Ninci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Nego koja?

salim se.. najvise volim na 1-2 zumanjka (2 manja, 1 veci) 1 cajnu zlicicu majoneze, 1 kiselog vrhnja, 1 senfa, nasjeckati 1 zlicicu sunke (bavarska, prsut, taj tip) i 1/3 zlicice svjezeg persina, po ukusu posoliti i popapriti i to sve prognjeciti s vilicom i puniti polovice jaja

meni mmm fino za prste polizati!

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

A micica! Neznam tak sva fuj! Mislim ne da sam neoprana nego ono.... Nisam cak niti tuzna ni u bedu! Samo me drzi nekaj a odbijam reci da je pms!! I vratio mi se isckedak nakon 6dana od zadnjeg geosti...kak se vec zove!
    Al ono, sunce sija i dobro je! Kad izadem a posla i krenem sa svojom ljubavi po luk i rotkvice itd ce biti bolje!

Kak jajnici? Znas malo si sad razmisljam...mozda te bole jer stice Uskrs pa se tuckaju

Hahahah evo nje nazad.. tako treba.

Evo i moje prognoze za danas:

Ja sam danas sva neka napuhana a južno i vjetrovita..malo sjevernije s umjerenom naoblakom ali nadam se da će se s popodnevnim satima malo i razvedriti..očekujemo da je kišno razdoblje završilo i da će u idućih 9mj biti sunčano

Ninci ...super recept.. kradem!!!!
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 24.03.2016. at 13:51

Ninci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Ives, sviđa mi se kraj prognoze, nadam se slicnoj :D

Nego, kad ce ta lista? ja nestrpljivo cekam sluzbeno gornji dom, iako se "kao" nicem ne usudim nadati!
    da bas...

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

I ja ti želim istu

Eto samo da završim sa spremanjem.. za nekih pola sata!

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Brijem da sam u ljubicicama!
    Ninci, prepisujem! Hvala!
    Ives <3

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Jagodice - istu priču imam i ja... moja mama je imala 2 spontana prije mene,

Evo danas slavim 30.ročkas...
    Slobodno mi čestitate :D

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mona pa sretan ti rockas!

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~
    Lista za: 24.3.2016.

~~~~~~~~~~~~~~~

(Ne)čekalice:

monaLi~~~~~~~~~~~~~~46.dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~ 33.dc
    Cheerilee ~~~~~~~~~~~~ 30.dc
    zola~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
    tanita14 ~~~~~~~~~~~~~28.dc
    jagodicabobica~~~~~~~~~ 25.dc
    Ninci ~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc

Odbrojavalice
    :

anka91~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
    Ives000
    ~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
    Limeta ~~~~~~~~~~~~~~
    15.dc
    šiškica~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
    Narancica000
    ~~~~~~~~~~10.dc
    xavii~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~7.dc
    vjerujem u bolje sutra
    ~~~~~ 7.dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc

Jagodicabobica i Ninci dobro nam došle
    u
    Ljubičice, sretno curke!!!!
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 24.03.2016. at 15:04

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Sretan ti rodendan monaaaaaa! Da ga dogodine slavis s bebacem u ruci!

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

MonaLi, kakva je situejšen kod tebe???

Di nam je nestala Zola? Zola.. di siiiii???
    Ima štogod novoga?

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj MonaLi prvotno napisa Vidi poruku
    Jagodice - istu priču imam i ja... moja mama je imala 2 spontana prije mene,

Evo danas slavim 30.ročkas...
    Slobodno mi čestitate :D

ajme pa kako sam to propustila...

Draga naša MonaLi, neka ti ovo bude jedan od najsretnijih rođendana.
    Sretan ti rođendan i sve najbolje ti želim.. do idućeg da nunaš svoje zlato

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Hvala vam curke moje, vi najbolje znate moju jedinu želju za rođendan
    Danas me svi pitaju ono užasno pitanje "kak se osjećaš sa 30?", a ja im kažem fakat iskreno, "koda mi je 23"...

Ništa od menge još... mogla sam to poželiti za početak

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Mona sve najbolje zelim!!! Evo nas od dr dugo se zadrzali u Os. Ugl nalaz ce biti kroz 10 dana. Ali dragi mi je reko da mu je ta sto je radila ultrazvuk rekla da ima neku zilicu koja je jako smanjena i da ce mozda trebat operativni zahvat. Sad neznam sta da mislim jel se netko mozda susreo s ovim??

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

MonaLi, draga, neka ti je sretan ovaj 30!!!

Anka, joj, kaj nije Limetin dragi imao tako neku dijagnozu? ili sam pomješala? Nadam se da će sve biti ok, pa iako zatreba zahvat, da ćete brzo nakon njega ugledati II

Ostale, danas mi je baš neki koma dan, tipkamo se sutr

Limeta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Jutro!!
    Anka, Tanita moj mm ima prosirene vena, mislim da se to zove varikokela..jucer je trebao s nalazima kod urologa, pa nije uspio ubaciti se... uglavnom slj.sedmice ide pa cemo znati vise o tome... ugl neki su prijatelji doktori rekli da to oni ne bi operisali, a ni on bas nije odusevljen tom idejom.... opet vidjecemo u konacnici kad urolog sagleda sve nalaze...
    Jel se meni cini ili bi mogao pasti koji testic jutros?? Drzim fige koja bude piskila!!!!

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Jutro svima, i curke hvala na čestitkama

Hoće li onda neko piškiti?
    Danas radim do 14h a ne do 15h, ajme koje gluposti i sitnice vesele čovjeka :D

Limeta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Citiraj MonaLi prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro svima, i curke hvala na čestitkama

Hoće li onda neko piškiti?
    Danas radim do 14h a ne do 15h, ajme koje gluposti i sitnice vesele čovjeka :D
    sorry, zaboravih ti cestitati!!!
    SRetan rockas sa zakasnjenjem i zelim ti bar jednog bebaca do slj. slavlja
    Posljednje uređivanje od Limeta : 25.03.2016. at 08:33

Ninci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Juuuutroooo!

MonaLi, sretan rockas sa mrvu zakasnjenja!

Bas se je zaljubicastilo tamo gore. Kako tko dise? Jagodica, s obzirom da imamo iste dc, kada ti mislis piskiti? i koliko ti u prosjeku traje ciklus? ima netko neke (umisljene) simptome? Jutros sam se sama sebi smijala ko blesava, sva sam se sretna probudila s novim simptomom - bole me grudi i taman si mislim tooo, jos jedan. i onda se sjetim da sam jucer na treningu između ostalog radila i vježbe koje pogađaju mišiće prsa i da je to samo upala mišića!

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Ninci - hvala haha to se i meni znalo desiti kad sam trenirala...sva sretna što boli i onda se sjetim

Jao ja bi da dobim M... poludit ću. A ako dobijem npr danas opet nije dobro jer spolne moram vaditi do 4.dc a praznici su do utorka. Eto ja bi da na Uskrs dođe M, vibrajte za mene

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~
    Lista za: 25.3.2016.

~~~~~~~~~~~~~~~

(Ne)čekalice:

monaLi ~~~~~~~~~~~~~~47.dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~ 34.dc
    Cheerilee ~~~~~~~~~~~~ 31.dc
    zola~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
    tanita14 ~~~~~~~~~~~~~29.dc
    jagodicabobica~~~~~~~~~ 26.dc
    Ninci ~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc

Odbrojavalice
    :

anka91~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
    Ives000
    ~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
    Limeta ~~~~~~~~~~~~~~
    16.dc
    šiškica~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
    Narancica000
    ~~~~~~~~~~11.dc
    xavii~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~8.dc
    vjerujem u bolje sutra
    ~~~~~ 8.dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Jutro ekipica !!!!

Anka, nisam se s tim susretala, ali želim ti zavibrirati da što prije riješite problem ~~~~~~~~~~~~
    Ninci zato ja ne vježbam hahaha !! A od umišljenih simptoma... ajme cijelo čudo. Za 5dpo zbilja pravo čudo !!!!
    (od mučnine, bolnih grudi, štipkanja u predjelu maternice, do izražajnih vena, valunga, i ttpp bla bla bla..!!!!)
    I sam da se pohvalim, nije to ništa šta moj mozak može još smislit... samo mu treba još malo vremena.. ! A tog
    sad imam na pretek dok čekam Čekaj da čuješ tek Tanitu

MonaLi ~~~~~~~~~~~~ da ti m dodje kao poklon na Uskrs!!!

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Vidim da me se proziva. Moji simptomi nisu umišljeni, već pravi Samo, bili su jučer, danas ih više nema :D Dakle, osim nevjerovatne živčanoće i plakanja bez razloga, tu je onaj osjećaj hladnoće, bol u jajnicima, mučnina navečer, sise bile napuhane, više nisu. Podrigujem stalno, i danas me probolo dolje sredina. Danas 8dpo, i eto, čekam nedjelju da se moji divni simptomi rasprše u prašinu!

Mnogo puta sam si rekla da javno neću iznositi simptome dok ne popiškim plus, ali, zanesem se I nikad se ne znam koji je ciklus dobitan! :D

Limeta, ja osobno znam jedan primjer gdje je nakon operacije dijagnoza bila normo. Frend kaže da je malo neugodno sjediti i to, ali, prođe. Nažalost, još nisu ostvarili trudnoću. Što se tiče testića, piškim ja onaj svoj rabljeni svako jutro, ovisnost, jbg.

MonaLi, vesele sitnice, da. I uživaj u njima. Mene blagdani deprimiraju jer sam slobodna samo nedjelju, danas radim popodne, ponedjeljak radim normalno, tak da mi je sve to više stres nego veselje. I šaljem vibrice više za tu M. Kad je treba, nema je, kad ne treba, dođe i ranije. Kuja.

Vadila sam danas tsh, idući tj moram po nalaze kod dr., ali čini mi se da mi štitnjača divlja i od tud svi moji silni simptomi "trudnoće".

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Mnogo puta sam si rekla da javno neću iznositi simptome dok ne popiškim plus, ali, zanesem se I nikad se ne znam koji je ciklus dobitan! :D
    Mislim da je to svaka od nas bar jednom rekla.. ali ne možeš da se ne ponadaš!!! I nek ispadnem luda.. i opet ću!!!!
    Ali lijepše mi je ovako u društvu nego sama.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Vadila sam danas tsh, idući tj moram po nalaze kod dr., ali čini mi se da mi štitnjača divlja i od tud svi moji silni simptomi "trudnoće".
    Jesi li imala prije problema sa štitnjačom?

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Imam Hashimoto. Na terapiji sam nekih godinu i pol.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •