Dobro da si dala prekontrolirati štitnjaču.
za dobre nalaze.
![]()
Dobro da si dala prekontrolirati štitnjaču.
za dobre nalaze.
![]()
Ola komadi!
Padam s nogu, došla s posla, napravila francusku, mileram tortu, sad odoh oribat kupaonu i sebe.
Moja velika curka mi je puno pomogla, jučer je sredila sobe, ljubi je mama.
Tanita.. sam nek farbaju... i mi bi trebale hahahah
O Mami pa ti pravo vrijedna danas bila..bravo za curicu....![]()
Jutro, cure, evo mene na poslu.
Ne znam, puna sam simptoma, a opet, sve to moze biti i pms. Voljela bih da se ne nadam, pa se iznenadim, ovako mislim da ce biti obrnuto.
Tanita.. bit ćeš ti nama dobro. Možeš se samo ugodno iznenenadit.. vjerujem da si si sama već izvagala i šanse i da si se pripremila i na " - " jer tako naša psiha funkcionira. Nju ne možeš zavarat. I vjeruj mi nećeš ispast luda ako pokaže " - "jer sve su to i simptomi pms-a koji se jako lako mogu zamjeniti..
Ma sve znaš, u ostalom ja ti želim sreću.. i nedaj se obeshrabriti. Jednom ste uspjeli do plusića.. budete vi i opet!!![]()
Evo jedna svima za ohrabrenje![]()
"That's The Way It Is"
I can read your mind and I know your story
I see what you're going through
It's an uphill climb, and I'm feeling sorry
But I know it will come to you
Don't surrender 'cause you can win
In this thing called love
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is
When you question me for a simple answer
I don't know what to say, no
But it's plain to see, if you stick together
You're gonna find a way, yeah
So don't surrender 'cause you can win
In this thing called love
And that's the way it is
When life is empty with no tomorrow
And loneliness starts to call
Baby, don't worry, forget your sorrow
'Cause love's gonna conquer it all, all
And that's the way it is
And that's the way it is
That's the way it is
That's the way it is, babe
And that's the way it is.
https://youtu.be/T6wbugWrfLU
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 26.3.2016.
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~48.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~ 35.dc
Cheerilee ~~~~~~~~~~~~ 32.dc
zola~~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
tanita14 ~~~~~~~~~~~~~30.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~ 27.dc
Ninci ~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
Odbrojavalice:
Ives000 ~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
Limeta ~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
Narancica000 ~~~~~~~~~~12.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
vjerujem u bolje sutra ~~~~~ 9.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
Anka91dobro na došla uLjubičice!!Sretno!
Posljednje uređivanje od Ives000 : 26.03.2016. at 12:01
Tanita prasim te baby dustom na veliko za neke vesele vijesti
pratim vas i navijam![]()
Dobar dan cure moje!
Kolaci suhi ispeceni, torta glazirana, francuska slozena i jaja pofarbana (muzeku se prijetim ak bu zlocest da budem mu u plavo ofarbala)! I kupaona oribana.
27dc! Trest ujutro negativan. Cekam M da mogu sutra popiti malo vina. Nikad nije isla preko 28, znaci ja za Uskrs farbam gace.
Ljubim vas sve!
Čovječe kak ste sve vrijedne... Ja sam samo jaja ofarbala (7 se razbilo putem)! Nit sam kaj pekla, nista...kaj sam jedina? :O
Sutra idem na doručak kod punice a na ručak kod mojih. Najest cu se mladog luka, jaoooo ne mogu dočekati
Jagodice - ajde bar mozes malo zaliti klopu sutra![]()
Posljednje uređivanje od MonaLi : 26.03.2016. at 15:55
Ooo cure bas ste zaljubicastile listu![]()
Kod mene gotovo sve, jos zavrsne radnje i cekat muza da dode s posla da farbamo "jajca"
Tanita ~~~~~~~ saljem vibru za trudnicke simptome. Treba biti pozitivan i vjerovati u dobro!
Jagodice, cekaj ti jos sutranikad ne znas! Koji ti je dpo? Necemo odmah negativu bacat! Trudna si dok se ne dokaze suprotno!!!
![]()
Sretno cure![]()
Narancica po meni je danas 14dpo ali nisam sigurna. Ak ne dobijem do rucka pila bum sokice!
Ove godine sam ja prvi put domacin za Uskrs pa se trudim! Haha. I farbala jaja s lukom ljubicastim i odusevljena sam!
Pokusavam ne razmisljati o M da ne izludim. Znam da je proljece varljivo pa ono....
Jagodice, samo se opusti! Sto se treba dogoditi, dogodit ce se! Sve ima svoje razloge... razmisljaj o tome kak ces ugostit svoju obitelj i prijatelje, a cucu pusti sad na miru haha
Ako se M dogodi, dobro, iduci ciklus imamo novu sansu!
"Netko to od gore vidi sve, povlaci konce i igra se"
Prepusti se![]()
Ma tak i je. Veselim se jako sutra jer ce mama i burazi od decka doc na rucak i popodne moja mama. Pa se veselim jer volim to kad smo skupa i kad se druzimo!
Zapravo mi je sve ovo sad zanimljivo jer sam dobre volje pa samu sebe promatram hahaha.
I vratio mi se apetit, nakon kaj sam 3 dana bila prakticki na 1 obroku dnevno....valjda isto proljece.
Jaooo sve mirisi po kolacima i kuhanoj sunkici! PUS (pred Uskrsnji sindrom)
Curke koje ste ikad ista s ebaya narucivale, jel mora bit bas kreditna? Naime mi ni jedan nemam kreditnu a nebi bas da mi buraz narucuje testove ili lh!
Ja znam, ne treba kreditna. Ja imam Visu electron sa tekućim, PBZ. I kupujem![]()
Hmmm. Oki probat cu jedan dan! Hvala ti! Kak je kod tebe? Ista od M?
Noup, jos nista... Pijem antibiotik i probiotik i vitamine... To je moj život ovih dana. A M ce valjda uskoro, hope so!
Izvinjavam se na upadu. Pročitala sam tvoje pitanje i pa ako ti možda mogu pomoći sa tim. Ja imam MasterCard, nije kreditna već obična punjiva debitna kartica. Nije vezana za tekući, nego staviš na nju novca koliko misliš da će ti trebati i kupuješ, To ti je dobro kod internet kupovine, jer ti hakeri na mogu provaliti na tekući preko nje. Ja je koristim kad kupujem preko e bay i ostalih inozemnih e-trgovina. Platiš je jednokratno od 25 kn na dalje (ovisno o banci) i traje ti dok je ne zatvoriš sama.
Jutro, cure!
Sretan Uskrs svima koji slave!
Popiškila mins bez sjene, 10 dpo, slijedeće testiranje u srijedu, na dan očekivane M. Po simptomima sam, naravno, trudna :D
Uživajte danas! Pusa
Jutro. I ja se pridruzujem cestitkama za Uskrs. Tanita jos ima nade~~~~~~~~~~vibram da se M nepojavi.
Curke moje... želim vam Sretan Uskrs i sve najbolje.![]()
Jagodica ja sam si napravila paypal preko neta, i onda sam otišla u Hypo Alpe Adria banku i napravila MasterCard prepaid karticu za kupovinu preko interneta. Koliko novaca na nju staviš toliko imaš.. jednokratno platiš do 30kn i ne uzima se ništa za vođenje računa.
Tanitajoš je rano
~~~~~~~~~~~~~~vibram i dalje
![]()
Drage moje curke, kao prvo, svima koji slave zelim sretan i blagoslovljen Uskrs...![]()
Evo da vam malo javim svoju situaciju, meni je danas 6dc, 4 dan stimulacije, lagano se vec osjecam napuhnuto, ali sve u svemu dobro se sve razvija za sada, dr je zadovoljan, za sada imam 5 lijepih folikula...idemo dan po dan i samo pozitivno..malo malo se rasplacem ko mala beba (valjda hormoni)...
Netko je ovih dana pisao o veni na testisu, varikokeli, cini mi se Anka ili Limeta...MM je imao varikokelu, isao je na op, ali stanje sgrama se vrlo malo popravilo, mozda mrvicu...ne preporucujem operaciju, ako nema smetnji, poslije operacije moze doci i do komplikacije, a to je hidrokela.S varikokelom muskarci mogu zivjeti bez problema, a poboljsanje nakon op je 50/50...Ja nisam bila za operaciju, ali mm je inzistirao da i on nesto poduzme, na kraju op nije pomogla i opet smo se vratili na pocetak...i eto trenutno smo u postupku...
Svima drzim fige za stupice i najljepse bozicne pokloncice...Pusa i pozdrav svima od mene....
![]()
Ne sjećam se više koliko sam platila.. pa sam zato napisala do 30 kn![]()
Sretan Uskrs drage moje!
Rome draga.. propustila ja tvoj post!!! Divno da ste napokon krenuli.. držimda sve dobro prodje.
Uf kad se samo sjetim simptoma klomifena sve me jeza prodje ... ja sam stalno depresivna bila i samo sam se sa svima svađala..a ako nisam.. onda sam plakala. Drži se.. brzo prodje.
Posljednje uređivanje od Ives000 : 27.03.2016. at 14:25
Sretan i blagoslovljen Uskrs svima koji slave!!!
Evo uhvatila sam malo vremena da se javim..
Romeo puno srece ti zelim! Da uspije od prve!! Hvala ti za info za varikokelu.. moj mm ne zeli to da radi...rekao je radije da idemo u postupak...tako da budemo pokusali jos mjesec ili dva i krecemo u pripreme za insem..
Cure, sta da radim..boli me jajnik svaki dan od ovulacije..kad piskim kad hodam a nekad iz cista mira dok sjedim...nije strasna bol ali me nervira sta bi moglo biti...
Romeo zelim ti srecu! Nama ce nalaz stici za 10 dana a u meduvremenu ce dragi radit jos jedan sgram pocetkom 4 mj pa se s tim nalazima naruciti kod specijaliste.
Romeo, draga, svu srecu ti zelim i da upali od prve i da se s osmijehom sjecas ovih cmizdravih dana.
Ives, tebi zelim da ovaj put niti ne dođes do klomifena
Limeta, inace tako zna boljeti cista ili, ono za sto navijam, bebach![]()
I da prijavim simptome ; bljak okus u ustima ujutro, bolne bradavice, cicke blago napete, stalna strecanja u trbuhu kao za vrijeme O. Neka ostane upisano ak bu plus :D
Tanita - ajme sad neću moći dočekati da piškiskad planiraš? Držim ti fige da je to to
![]()
Pa, planirala sam opet u srijedu, ali danas na poklon dobila 20 kom testica, pa mozda sutra iskoristim jedan. Ovisno kako se probudim![]()
Ajde ti bar uvijek kažeš da treba pisnuti što ranije, tako daaaa... Molim da ujutro javiš :-p
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 27.3.2016.
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~49.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~ 36.dc
Cheerilee ~~~~~~~~~~~~ 33.dc
zola~~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
tanita14 ~~~~~~~~~~~~~31.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~ 28.dc
Ninci ~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
Ives000~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
Odbrojavalice:
Limeta ~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
Narancica000 ~~~~~~~~~~ 13.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
vjerujem u bolje sutra~~~~~10.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
Evo i mene, neka sam i ja dobro došla u Ljubičice!!
sretno svima ~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Posljednje uređivanje od Ives000 : 27.03.2016. at 22:37
Ooooo, Ives, sretno u ljubicicama! Koliko brojimo do prvog testa?! :D
Jutro, cure! Nadam se da ste doma, ja na poslu pijem kavicu.
11 dpo, minus. Menga bolovi poceli, ne testiram se vise, cekam M.
Jutro cure!!!
Vidim da ste se nagurale u gornji domtu minimalno dva pluseka moraju biti!!!
Tanita Piskila? Jagodice? Cheerilee, Zola, nivesa??? Haj'mo sta cekate![]()
Tanita ev u isto vrijeme smo pisale... zao mi jesimptomi su bas bili obecavajuci...za par dana u nove pobjede!
Ili je mozda ipak prerano, jesi sigurna kad je bila O?
Posljednje uređivanje od Limeta : 28.03.2016. at 08:13
Pa, po lh trakici pretpostavljam kad je bila, eventualno da je bila dan kasnije. Ne brinem se. Kako bude, bit ce. Sve je jos moguce :D
Ives zaboravih ti pozeliti dobrodoslicu u ljubicice!!!
Kakva je kod tebe situejsn?
Jutro curke...
Tanita pitala si koliko brojimo??? Evo u Nedjelju na večer ili u Ponedjeljak ujutro budem pišnula test. Prije mi ne vrijedi. Pa se neću maltretirat. Ali kako ti kažeš menga bolovi su već danima tu.. tako da...![]()
Veselim se odbrojavanju, Ives.
Ima jos kakvih piskilica ili sam ja jedina luđakinja?
Malo sam cool, pa malo ko divljak guglam bfn 11dpo :D
Dok ja lovim O, MM se poceo zalit na bol u desnom testisune stalnu, ni jaku, al povremena tupa bol se javi... moci ce lijecniku tek za 15-tak dana a do tad, jel netko mozda imao slicna iskustva?! Uzasno mee strah! Google svasta govori, od benignih do uzasnih stvari...
Drage moje sretan Uskrs sa zakašnjenjem!
Narančice da ga nisi preforsirala?
Za sva ljubičice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Narancice - vjerojatno je samo neka upala, to se brzo liječi...
Mislim da ono užasno sto spominješ ne boli., tako da je vjerojatno neka sitnicamozda nista. Koliko mu to već traje?
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 28.3.2016.
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~50.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~ 37.dc
Cheerilee ~~~~~~~~~~~~ 34.dc
zola~~~~~~~~~~~~~~~~32.dc
tanita14 ~~~~~~~~~~~~~32.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~ 29.dc
Ninci ~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc