Tanitasi vidjela šta je mozak!?
HAHAHAHA kod mene zbilja nada umire zadnja.. baš se nedamo![]()
Tanitasi vidjela šta je mozak!?
HAHAHAHA kod mene zbilja nada umire zadnja.. baš se nedamo![]()
Hahahhahaahah Tanitasad cemo poslat vojnike na prvu crtu bojisnice! Pa sutra poslat pojacanje!!! Dobit cemo ovu bitku
![]()
Čovjek kad nas ovako čita bi rekao da smo ratoborne nešto![]()
Amazonke moje dobro vam jutro!
Kava, caj i keksi su posluzeni!
Dobro jutro ratnice mojeŠaljem vam trudničke prašine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bila na pregledu, brisevi i krvna slika i hormoni, nalazi za tjedan dana, nadam se da ce biti ok, jer sam imala ureaplazmu prije začeća(pili antibiotike).
Ninci čestitam !!
Kristinice, evo drzim ti fige za uredne nalaze! Kak si nam ti? Tj kak ste nam VI? Vas je ipak malo vise haha!
Nadam se da uzivas u trudnoci i da je sve u redu!
Kad smo kod toga kak je nasa Tajci?! I kak njene mucnine?
Kristinice, neka nalazi budu uredni!
Meni i dalje minus, 14/15 dpo. Valjda ce danas doci M.
Hello girls!!! Ja sa danas malo u strci.. listu učitam čim uhvatim malo vremena..
Tanitaaa! Mico saljem virtualni utjesni zagrljaj. Izgleda da ovi testici kad krenu negativno tak i ostanu. Tak je i meni bilo i ko idiot pisam svaki dan u nadi da je jucer bilo prerano!
Sad sam u potrazi za pesekom trenutno pa sam nekak sva u tom.
To sam se i ja uvjerila. Ili je do 12 dpo ili ni nece. Koliko god ja sebe tjesila.
Nista, idemo dalje.
Ćes udomiti?
Da. Mozda sutra vec idem pogledati. Jedino kaj radim do 15h al frendica udomljavala nedavno pa mi je ona kontakt osoba.
Vec smo htjeli cim smo preslili ali kao idemo na bebu pa necemo sad. Onda sam skuzila da radi toga i postajem pomalo jadna. Jer sam si preko noci sve "oduzela" i sve podredila pravljenju bebe. Promijenila sam si cijeli zivot nepotrebno. Jos mi sve to bilo fora u startu ono koda se ufuravam u trudnocu. Na kraju nisam htjela ic na kavu jer ja sad ne pijem kavu. Nisam htjela ic u drustvo jer ne pijem vise. Onda skuzim da imam 24 a ponasam se koda imam 42 i da sam uz to trudna. Previse svega odjednom sam si nabila.....ides! A pocela sam pricati o peseku hahahqh!
Da udomit![]()
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 1.4.2016.
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~54.dc
Ninci ~~~~~~~~~~~~~~~ 33.dc ll
anka91~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
Ives000 ~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
Odbrojavalice:
Limeta~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
Narancica000 ~~~~~~~~~~18.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
vjerujem u bolje sutra~~~~~15.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
zola ~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
Cheerilee~~~~~~~~~~~~~~8.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~~ 5.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
tanita14 ~~~~~~~~~~~~~~1.dc
Tanitabaš nije trebala doći gadura!!!! Puj!!!
Ali kad je već morala, onda neka bude što kraća da možeš čim prije po svoj smotuljak!
Jagodice baš to... ali sve smo takve.. previše uživljene u ''tu '' stvar s trudnoćom da zaboravljamo
normalno živjeti. Ja kad gledam stara odbrojavanja.. koliko sam opuštenija bila, toliko spremna, i puna elana!!!
sad se osjećam k'o kakva starica koja ne zna koliko joj je još ostalo!!!
Odoh mijesiti tijesto za pizzu, večeras imam prijatelje na večeri, pa se nadam da neću toliko misliti o trudnoći,
testovima, piškanju, i svemu tome sl..
Ives drzim fige da ti se zgadi ta tvoja pizza zbog hormona.
Dobar tek! Hahahah
Jagodice, zivotinjice su izvrsna pomoc u svemu ovome. Ja jedva cekam doci danas doma da mi debela macketina legne na trbuh i tako mi olaksa bol
A sve mi pazimo na to sto ako smo trudne. S tim da sam ja ovaj mj odustala i pila antibiotike, kad sam zavrsila s njima prebacila se na svoju pivicu navecer poslije posla...jedino sto odgađam je promjena posla jer me frka da ne zatrudnim, a da nemam ugovor za stalno, sto u ovom trenu imam.
I bravo za udomljavanje![]()
I citala sam davno da je od samog cilja bitnije putovanje...tako da ipak se trebamo sto vise opustiti i uzivati u svemu sada iako nam je to ono najteze.
Ives, gledajmo na to da je tako moralo biti jer me ceka nesto prekrasno kad se najmanje budem nadala. Iako priznajem, ovaj ciklus mi je bio jeda od najgorih u fazama pokusavanja. Bas bas sam od prvog do zadnjeg dana bila tuzna i jadna. Moram vjerovati da ce ipak sutra biti bolje![]()
Tanita, a bas mi je zao!!! Nadala sam se da ti ipak nece doci
Jagodice i ja sam isto tako, preopteretila se razmisljanjem... ovaj ciklus sam najgora! Stalno razmisljam o tome, pa imam osjecaj da sama pravim blokadu, svojim filmovima u glavi!
Bok curke!
Tanita - glupa menga, ali ak te kaj tješi, ja bi sad sve dala za mengu :D
Baš jučer gledam svoj MPO fascikl... kao sve sam si pripremila... imam samo papir sa konzultacija od 24.2. gdje piše kaj sve moram obaviti, a nisam obavila NIŠTA! I imam 3 uputnice kojima je prošlo mjesec dana i jučer sam morala ići po noveStvarno se nadam da sam bar Ureaplasmu riješila jer ako nisam dobit ću infarkt!!
Sad si mislim, da sam poslušala Ives i uzela Duphaston prije 2-3- tjedna kad mi je rekla već bi pol pretraga obavila... ah...
MonaLi ti si zasjela na vrh ljubicica i ne predajes prijestolje nikome![]()
Hahahhahaha otkrila si me, ja zapravo već imala M i čekam novu a vas muljam tako da budem iznad svihHaha
Jagodice, da mi se bar sve zgadilo... ne bi se ubila večeras u pizzi...sad odem prošetat ono
svoje malo razmaženo derište( psa) jer je već dva sata ko na baterijama.
Već vidim da će i meni dobro doći.
Tanita, jako mi se sviđa tvoja pozitiva i razmišljanje.. tako treba![]()
MonaLi draga sve je s nekim razlogom, vjerojatno je dobro za tebe da se tako odigralo.
Ne treba nikud žuriti ( pazi tko ti to kaže hahahah) no da...
Ajde izdrži još to malo, bude menga za koji dan a onda ideš u akciju.
Narančice hahahaahhaahah, ova ti je dobra ,
Neda se naša mona i šlus!!!!![]()
Jutroooo!
Kavicaaa!
Dobro jutro mami, hvala na kavici!!! Baš mi je dobro sjela.
Dobro jutro i svim ostalim curkama...
Evo prije nego pobjegnem u vinograd, da prijavim jutros 14dpo '' - ''Stiže m samo što nije!
Moj dragi muž , moj dragi pas i ja se opet pakiramo pravo
u vikendicu malo umoriti tijelo i opustiti mozak.. posla k'o u prići..![]()
Za koji minut će i lista, pa ako imate što prijavit.. sad je prilika![]()
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 2.4.2016.
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~55.dc
Ninci ~~~~~~~~~~~~~~~ 34.dc ll
anka91~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
Ives000 ~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
Odbrojavalice:
Limeta~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
Narancica000 ~~~~~~~~~~19.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
vjerujem u bolje sutra~~~~~16.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
zola ~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
Cheerilee~~~~~~~~~~~~~~9.dc
jagodicabobica ~~~~~~~~~~6.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
tanita14 ~~~~~~~~~~~~~~2.dc
Jutro, cure.
Mami, hvala na kavici.
Ives, glupi minus. Ali, sviđa mi se ovo kopanje vinograda i produkt istogPocastis nas sve?
Ja poslije posla idem kod svojih na rostilj, pa se nadam da ce se i neko sunceko pokazati. Sutra je u planu masaza. Bit ce ovo dobar vikend.
Mona, kraljice liste, nadam se da ne bus zaokruzila tron sa 60. dc. Nek dođe vise ta M!
Ostale curke![]()
Ola curke citam vas! Saljem svima zagrljaje i puse! Ja se razbacala po bascama malo kod mame, malo kod svekrve ma sva sam u poslu!
Ja ti imam duge cikluse pa sam se naucila strpljenju. Do 35dc nepiskim! A i nema ama bas nikakvih simptoma
Anka, drzim fige da vidis plusic!!!! Svaka cast na strpljenju.
Ja jedva cekam 32dc da napravim test, a tek sam 19. Nisam ni sigurna jel bila ovulacija ili ne, hoce biti uopce ili ne... ali ja se i dalje nadam... :D ovaj ciklus nam je deseti po redu u kojem radimo na bebici. Nadam se da ce nam donijeti srecu![]()
Hvala ti. Ja isto ovaj mj nisam ulovila O piskila sam lh trakice ali nista sad ili mi je promakla ili je nije ni bilo.
I ja isto tako! Kao pocela tamnit i eo vec 3 dana na istoj nijansi... po sluzi bi rekla da je O jucer bila.. ja se tjesim da ak je bila da smo ju pokrili :D ako nije pokrit cemo opet haha neznam vise nista. Imam jos jednu trakicu, nju cu svecano sutra popiskit pa sto bude.![]()
Curke moje.. evo i mene! Ajme jedva tipkam. Sve mi se ukočilo i pokočilo..
Leđa, ruke, noge, hodam ko mumija po kući,
Jedva držim glavu na ramenima.. upalili mi se svi
mogući i nemogući mišići čak me i prsti bole
trese me temp. od umora i jedva gledam..jednom riječju (#NisamNormalnaUbilaSamSeOdPosla)
sva sreća da sam se otuširala prije nego me sve čopilo. Da stvar bude gora pita mene mm maloprije oće bit akcije večeras???a ja ne znam jel bi zaplakala ili urlala od smjeha.. zaplakala jer nemam atoma snage da mu sad sve ovo objasnim što sam vama jedva natipkala.. ili da se smijem od jada..
Bože, di me nađe!!! ...
Aham..Oće, oće... bit će akcije...
![]()
Ajd kako može??
Hahahahahhaha Ives![]()
Sta njega nisi umorila tako, pa mu ne bi padale na pamet akcije? :D
Njega ne možeš nikako izmorit.!!! A ko za vraga niti jedne utakmice na tv-u!!!! Di je sad nogomet kad žena treba malo mira![]()
Hahaha Ives, znam kako ti je. Moj i kad je umoran, nije umoran za sex...
Kaj nije neka tekma večeras bila? Meni neki gosti ranije otišli zbog neke tekme?
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 3.4.2016.
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~56.dc
Ninci ~~~~~~~~~~~~~~~ 35.dc ll
anka91~~~~~~~~~~~~~~ 33.dc
Ives000 ~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
Limeta ~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
Odbrojavalice:
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
Narancica000 ~~~~~~~~~~20.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
vjerujem u bolje sutra~~~~~17.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
zola ~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
Cheerilee ~~~~~~~~~~~~~10.dc
jagodicabobica ~~~~~~~~~~7.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
tanita14 ~~~~~~~~~~~~~~3.dc
Posljednje uređivanje od Ives000 : 03.04.2016. at 08:23
Limeta, dobro nam došla među ljubičice, sretno!!!!!!!
Ma je bila je, nakon te tekme mu je i palo tak šta na pamet..
Ali jućer sam mu odmah sredila još par sportskih programa, zamjenila malo tv bukete..
i svi sretni i zadovoljniČak je i bilo akcije, (ne znaš koji mi se kapak prije zatvorio,
pri padu na jastuk.)![]()
Curkeeee Kavicaaaaa![]()
Posljednje uređivanje od Ives000 : 03.04.2016. at 08:29
Jutro!
Ives bome si dobra žena hahah
Ja jučer imala punu kuću, dragi i ja imamo u par dana rođendane pa su jučer svi došli, probudila sam se u 12h danas :/
Hvala na kavici, odo malo do Maksimira prošetati![]()
Cureeee da pozdravim!
Nije me bilo bas jer sam bila zauzeta isla smo po svoju pasicu!! Mala cupava mjesanka od 2 mj. Dalje necu pricati jer ak krenem nebum se zaustavila. Ugl. vec smo se zaljubili!
Mona pa dobro oce li ta menga je*em joj sve!!
Ives micica drzi se! Ne znam kaj bi ti pomoglo osim 2-3 kratke!
Tanita, waz uuup?
Narancica nadam se da ste pokrili O i da je bas taj okrugli 10c dobitan!
Anka kak smo vrijedni
Nivesa kaj kod tebe ima?
Pozdrav svima od zaljubljene Jagodice![]()
Hej, curke!
Jagodice, cestitam na prinovi!
Mona, oooo, kad ti je rockas? Mozda M stigne kao poklon
Ives, mi se nismo dugo posexali, taman rijesila gljivice, dosla M, al kad prodje gadura, krecemo u akciju.
Dragi se narucio krajem mj na sgram, pa cemo, ovisno o nalazima, vidjeti kaj dalje.