Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1540

Tema: Odbrojavanje 02/2016 by Tajci66

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav curke.
    Tanita, Nives tak je meni prosli C bilo kad sam shvatila da sam si prebrzo previse zivot podredila trudnoci na koju nemam nekog utjecaja. Onda sam si u mobu iskljucila da mi pokazuje O i plodne dane. I makar sam svjesna da sam sad u tom periodu svejedno se keksamo rekreativno. I makar ja i dalje zelim da se desi lakse mi je jer prvo vratila sam si kavu hahah, drugo necu odbit casu vina/pive/cega god. Vratila sam si te male stvari koje sam si oduzela i prestala svaki dan gledati koji je dc i slusati jajnike stalno. I zbog sitnica odma je lakse.
    Makar sam ja svejedno rekla mozda se ovaj mj uhvati jer nismo navalili da mora biti keks svaki dan ko do sad. Ali ono, i tak neznam sto posto ni kad je O ni nis. Onda se mogu keksati isto kak sam i prije te odluke.

Zapravo mislim da je najbolja odluka vratiti sexualni zivot na stanje koje je bilo prije svega ovoga.

Ofkors da ce Jagodica filozoforati!

Ives kaj se kod tebe dogada? Kolko inace ciklusi traju?
    Jagodice,
    ja nisam u ovome, ali čitam sve teme ,poneke i komentiram ako mi se učine zanimljivima. pa sam vidjela da si ti jedna od rijetkih, ako ne i jedina bez dijagnoze na ovoj temi. Znam da nisi tražila savjet, ali imam jednu foru koju sam koristila kad sam odlučila zatrudnjeti. Nikad nisam pratila plodne i neplodne dane, ali sam znala da je to to onda kad su mi svi muški bili onak privlačni na svoj način, i osjećala sam neodoljivu želju za keksom. Sad u te dane izbjegavam keks ko vrag tamjan, ali prije su mi bile znak da je plodno razdoblje i rezultat je vidljiv iz potpisa. Ako imaš neke slične simptome, nemoj se ustručavati iskoristiti ih. Samo bez napetosti. To nikako nije dobro.

Ives, sorry na upadu. Znam da nije moja tema, ali volim pročitati i veselim se kad vidim da je neka od vas uspjela uhvatiti plusiće
    Posljednje uređivanje od Diana72 : 09.04.2016. at 21:24

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj Diana72 prvotno napisa Vidi poruku
    Ives, sorry na upadu. Znam da nije moja tema, ali volim pročitati i veselim se kad vidim da je neka od vas uspjela uhvatiti plusiće
    Draga , ovo nije moje odbrojavanje, ne određujem ja pravila, niti polažem bilo kakva prava, tako da se ne morate meni
    niti ispričavati što ovdje pišete. Uvijek mi je drago vidjeti kada dobivamo podršku i lijepe želje i savjete.
    Ovdje nam je podrška i potpora i više nego potrebna, i hvala vam svima na tome.

Ali naravno da ću i reagirati ako nas netko tko nije ''ovlaštena'' osoba ovog foruma '' opominje pravilnicima '', samo zato što sam pokušala izjasniti svoje mišljenje
    o tome da svatko ima pravo pitati, izjasniti se i imati neko svoje mišljenje. Ako si pratila, onda znaš na što točno mislim.
    Žao mi je kada se takve stvari dogode, jer zbilja smatram da ovo ''odbrojavanje'' treba biti mjesto, gdje se može diskutirati o mnogim stvarima
    vezanim za začeće. A , ako se i dotaknemo neke ''zabranjene teme'' vjerujem da će nas naše administratorice već opomenuti.

Narancica, kada će past testić?
    Šiškice

MonaLi nadam se da će ti se uskoro javiti neka cura koja zna malo više o tome.
    Mislim da ne bi trebalo imati veze, jer nekako su ti morali izazvati m, kada već ne dolazi sama od sebe.

Jagodice , jejja ti je dobro napisala. JS u koliko je neoplođena, odlazi prvom menstruacijom.
    Kod mene ti nema ništa novog, čekam m koju sam si produžila s duphastonima, jer nisam imala
    živaca čekat da dođe sama od sebe ( a mislim da je samo bilo pitanje dan dva kad će krenuti...)
    ali nema veze, 5dc krećem s klomifenima i to je to od mene

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •