Meni je tužno da na temi rade razdor pojedinci koji ni ne sudjeluju. Da, ovo je tema o pokušajima i pogreškama, o dizanju nogu u zrak, guranju jastuka pod trbuh, piškenju lh trakica (koje znanstveno ne dokazuju ovulaciju, btw)...ali isto tako je tema na kojoj djevojke dođu istresti svoje frustracije, ispričati vic, podijeliti informaciju da su čitale da ćuća poprimi sedesfastu (ili kako već) boju ako smo trudne, da su kućni ljubimci dorodošli članovi u fazi "rađenja" djeteta...bla bla bla. Razumjela bih da je išta zasmetalo aktivnoj članici topika i vjerujem da bi same to riješile bez puno frke i buke jer znamo da smo u ovoj borbi sve ponekad preosjetljive...ali ovako, ne razumijem.

I vjerujem da je svakoj novoj trudilici puno lakše se i uključiti i opustiti kad se ne tipka samo znanstveno i zdravorazumski, pa ovim putem apeliram moderatorice da stvarno prema ovom topiku budu blagonaklone jer puno je tu tuge, frustracija i patnje samo po sebi da bi nam se zabranio chat ton. Do zaćeča i zdrave rođene bebe dug je put. Meni je drago da na tom putu imam ovaj topik. Mjesto gdje ću uvijek dobiti savjet, virtualno zagrljaj i utjehu.

Ives