Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1540

Tema: Odbrojavanje 02/2016 by Tajci66

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Limeta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Pozdrav cure!
    Anka nadam se da ce vam urolog pomoci...ja sam totalno razocarana jer urolog kod kojeg je moj mm isao samo rekao da treba operisati varikokelu i to je to...imao puno Le u uzorku i za to nista...ni tabletice mu nije propisao...
    Curke...jel neka ima iskustva sa ovim - menga mi je trajala jedva 4 dana..dvostruko slabija nego inace, krace trajala i bez ugrusaka..naravno odmah odem na internet i citam o mogucim trudnocama uz mengu naravno drugih simptoma nemam, psim sto mi je jucer u voznji bila uzasna muka

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj Limeta prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure!
    Anka nadam se da ce vam urolog pomoci...ja sam totalno razocarana jer urolog kod kojeg je moj mm isao samo rekao da treba operisati varikokelu i to je to...imao puno Le u uzorku i za to nista...ni tabletice mu nije propisao...
    Curke...jel neka ima iskustva sa ovim - menga mi je trajala jedva 4 dana..dvostruko slabija nego inace, krace trajala i bez ugrusaka..naravno odmah odem na internet i citam o mogucim trudnocama uz mengu naravno drugih simptoma nemam, psim sto mi je jucer u voznji bila uzasna muka

Limeta, baš me čudi da mu je samo preporučio operaciju. Jel vas barem uputio nekud ?

Ja sam imala jednom takav ciklus ali nije bio vezan uz trudnoću, nego uz poremećaj hormona. (znam imati jednom godišnje takav ciklus)
    joj da bar bude nešto povezano uz trudnoću.. ova mukica me odmah podsjetila na mene i kako sam onaj ciklus s klomifenima,
    isto tako na autocesti u vožnji osjetila mučninu da sam glavu gurnila kroz prozor jer sam mislila da će biti grdo...
    10 dana kasnije sam popišala pozitivu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •