Stranica 30 od 31 PrviPrvi ... 2028293031 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,451 do 1,500 od 1540

Tema: Odbrojavanje 02/2016 by Tajci66

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Nadam se da će ovo ostati daleko iza nas, a mi idemo dalje...
    i nek se ljuti tko god hoće. Nikoga ne diramo, gledamo svoja posla, imamo svoje brige koje nas svakodnevno more,
    i lakše je kada podijelimo jedne s drugima. Nismo nikada nikom branile da nam se pridruži, veselimo se svakoj novoj dobronamjernoj trudilici
    koja nam se želi pridružiti. Curke moje, vi ste sve rekle, ja zbilja više nema što dodati.. bitno je da mi imamo jedna drugu ovdje,
    a onda je sve puno lakše.

Nivesa, ja sam skužila da nekako baš sad imam više volje, sad kad znam da
    nema šanse da se išta uhvati...
    šta ti je obrnuta psihologija

__________________________________________________ _________________________________________

Citiraj Narancica000 prvotno napisa Vidi poruku

Ja danas osjetim cudno peckanje u donjem dijelu trbuha... nikad nisam peckanje osjetila! Onak u intervalima zapecka.?!! Bas me cudi to.
    I danas mi je cijeli dan muka, iako to pripisujem nekim drugim stvarima, ne zelim se prejako nadati...
    Narancice, koliko god mi to ne želimo, mislim da je jače od nas, meni ovo zvuči pravo obećavajuće.

Romeo naša jako mi je drago vidjeti te ovdje među nama.

Anka
    Jesu stigli nalazi?

Jagodice, di si nam nestala?

Mami2 draga..Hvala na kavici, ja sam se poslužila
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 11.04.2016. at 19:44

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Nekak nema volje ....bas to tempiranje i sve...

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Nivesa, vjerujem ti! I sama polako ulazim u tu fazu.
    A opet ne podnosim niti osjećaj da ništa ne poduzimam. Samo zato i grebem dalje.
    Koji je sad potez kod tebe? Si bila kod dr?

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Meni ovulacija bila subota/nedjelja all pokrivali smo već od četvrtka, pa nek se nađe

Sad čekam 22. pa ćemo vidjet jesmo li bili sretne ruke ovaj cciklus (sa je ujedno i godina dana od kad smo krenuli, pa bi mogao neki plusić za godišnjicu ))

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Neka nam se Ives vratila, cijeli dan me nekako to brinulo, vidiš ti sta je virtualna ljubav
    Jos nista od moje M, bolje da me makneš sa liste dok ne dobijem jer mi je muka od ove brojke... Koliko izgubljenog vremena... Ne mogu prestati razmišljati o tome!!

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Cheerilee
    ajde nek se našlo!! od viška glava ne boli. Odbrojavamo onda do 22, nek bude pravi suprajs!!!!

MonaLi prave ste mi, ma neću ja nikuda od vas, jagodici dugujem kapicu, a narancica mora piškit test
    imoram još s vama doćekati vaše i svoje pozitivne testiće.

Koliko je sada prošlo od uzimanja duphastona?

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Nivesa znam kako ti je,kod mene isto stanje, ne da mi se vise. MonaLi ako se ne varam, vec je 5-6 dana od zadnjeg D? Kako meni to dobro zvuci, podsjeca me na moj ciklus kad sam ostala T. Mali milijun negativnih testova, pregled kod gina, da mi na kraju D,i M ne dolazi. Drzim fige da i tebi tako bude, sa happy endom

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ives nisam...ni to.mi se neda...jednostavno sam dosla u fazu da trazim sve nesto pozitivno u tome sto nemam djece i neda mi se.
    Nista mi se neda.. ni ic dr ni pokrivat kad ne znam kaj da pokrivam jer jedan mj dobijem na 30 dc a sljedeci na 58 dc.
    I eto najblaze receno je neda mi se.
    Jos se silim na sve to skupa ali...
    Mislim da polako odustajem

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Xavii meni ti.je znala doci i 10 dana nakon zadnjeg Duphastona...

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Nivesa znam sve o toj fazi..
    Držala me dobrih par god... jedva sam se najerala da se opet pokrenem. Samo zato ne odustajem. Jer znam ako sad stanem..nema nazad. Ali nema ništa loše ni u toj odluci, samo kad tad opet dodjemo na pokušaje.

Meni je gin još davno rekao da menga mora doći unutar deset dana od uzimanja zadjeg duphastona. Meni je uvijek došla treči dan

Ja svoju očekujem sutra ili prekosutra...

MonaLi, maknut ću te sutra s liste ako tako želiš.
    Pa mi ti javiš kad m dodje..

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Meni je isto uvijek 3.dan, samo zadnji ciklus 5. Zato mi je ovo zvucalo obecavajuce, ugl nadam se da ce se uskoro nesto pokrenuti, ili M ili T.

vjerujem u bolje sutra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

cure moje...svasta se izdogadjalo dok me nije bilo
    uvijek je bilo i bit ce prepirki, svadja ili nadglasavanja
    ja sam tu vec gotovo 10 godina i uvijek je tako bilo, zato i nisam bas pisala, jer ne volim svadju ili krive poglede, ove virtulane
    ovo je sve internet, ne treba previse uzimat sve ovo srcu

idemo dalje i gotovo

mi smo pokrili ove dane, ali nekakao bas i nisam nesto u tome, previse mi se toga skupilo, pa jednostavno ne stignem razmisljati o danima ciklusa
    vec 25dc...ajme prosli ciklus sam dobila m na 25dc

kaj se tice pasa i trudnoca...ja sam prije prvog sina kupila psa i za mjesec dana ostala trudna
    i sada opet kupili psa i ostala trudna u roku par mjeseci
    kaze muz da ce mi sad kupiti slona-mozda bude curica

tako da vjerujem da ima nesto u tome...covjek se posveti tom novom clanu obitelji, ne misli toliko o trudnoci i bas onda te iznenadi

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Cekala sam da se malo slegnu osjecaji. Nalazi nevaljaju,jos gori su nego na prvom nalazu.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Anka
    Kakav je nalaz?

A gdje je kava?

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Na nalazima iz os nepise dole dijagnoza ali vidim po rez da nije dobro. Ima 68% nepokretnih, a 74% ima patoloski oblik glave. Evo ja kuham podnevnu kavicu pridruzite se!

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Ives - danas mi je ja mislim 7 dan nakon zadnje D... a inače mi je uvijek M došla isto treći kao i tebi...zato me zbunjuje i živcira čekanje...

xavii - sumnjam da je trudnoća, više se ni ne sjećam kad sam se zadnji put sexala :D

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Pozdrav svima.. malo kasnim na kavu, al' ručak sigurno neću fulat

Vubs
    ,to je živa istina, ima nešto u tome. Naravno ako je sve u redu i ako nema nikakvih prepreka! A kod vas nema, šta onda čekate sa novim pesom?

Anka, Žao mi je baš zbog lošeg nalaza, koji vam je dalje korak? kad nosiš nalaz dr?

MonaLi, hm.. ako ti ne dodje do isteka 10-tog dana javi se svom ginu. Možda ne bi bilo loše
    iskontrolirati prolaktin. Nadam se da ćeš uskoro dobiti m, jao baš te mući ovaj ciklus.
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 12.04.2016. at 13:46

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~
    Lista za:
    12.4.2016.

~~~~~~~~~~~~~~~

(
    Ne)čekalice:

Ninci ~~~~~~~~~~~~~~~ 44.dc ll
    Ives000 ~~~~~~~~~~~~~ 41.dc
    Narancica000 ~~~~~~~~~~29.dc
    xavii~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
    vjerujem u bolje sutra ~~~~ 26.dc

Odbrojavalic
    e:

mami2~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
    zola
    ~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
    Cheerilee
    ~~~~~~~~~~~~~20.dc
    jagodicabobica
    ~~~~~~~~~ 16.dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
    anka91 ~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
    Limeta ~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
    šiškica ~
    ~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

28.4 smo dobili termin kod urologa mora dragi doci sa svim nalazima. Pa ce nam reci valjda sta dalje jer ja neznam sta bi sada pio je svu silu vitamina, sve sto se preporucalo i nije pomoglo.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj Anka91 prvotno napisa Vidi poruku
    28.4 smo dobili termin kod urologa mora dragi doci sa svim nalazima. Pa ce nam reci valjda sta dalje jer ja neznam sta bi sada pio je svu silu vitamina, sve sto se preporucalo i nije pomoglo.
    Ajde, onda ćete najbolje znati kakvo je stvarno stanje. Sigurna sam da postoji način kojim ćete doći po svoju bebicu.
    Dobro je što ste otkrili gdje je problem, i više nema uzaludnog čekanja. Sada samo treba zafrkati rukave i pozabaviti se ovime. Samo hrabro

Limeta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Pozdrav cure!
    Anka nadam se da ce vam urolog pomoci...ja sam totalno razocarana jer urolog kod kojeg je moj mm isao samo rekao da treba operisati varikokelu i to je to...imao puno Le u uzorku i za to nista...ni tabletice mu nije propisao...
    Curke...jel neka ima iskustva sa ovim - menga mi je trajala jedva 4 dana..dvostruko slabija nego inace, krace trajala i bez ugrusaka..naravno odmah odem na internet i citam o mogucim trudnocama uz mengu naravno drugih simptoma nemam, psim sto mi je jucer u voznji bila uzasna muka

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj Limeta prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure!
    Anka nadam se da ce vam urolog pomoci...ja sam totalno razocarana jer urolog kod kojeg je moj mm isao samo rekao da treba operisati varikokelu i to je to...imao puno Le u uzorku i za to nista...ni tabletice mu nije propisao...
    Curke...jel neka ima iskustva sa ovim - menga mi je trajala jedva 4 dana..dvostruko slabija nego inace, krace trajala i bez ugrusaka..naravno odmah odem na internet i citam o mogucim trudnocama uz mengu naravno drugih simptoma nemam, psim sto mi je jucer u voznji bila uzasna muka

Limeta, baš me čudi da mu je samo preporučio operaciju. Jel vas barem uputio nekud ?

Ja sam imala jednom takav ciklus ali nije bio vezan uz trudnoću, nego uz poremećaj hormona. (znam imati jednom godišnje takav ciklus)
    joj da bar bude nešto povezano uz trudnoću.. ova mukica me odmah podsjetila na mene i kako sam onaj ciklus s klomifenima,
    isto tako na autocesti u vožnji osjetila mučninu da sam glavu gurnila kroz prozor jer sam mislila da će biti grdo...
    10 dana kasnije sam popišala pozitivu

Limeta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Ives bas nista mu vise urolog nije rekao... mah svakako kad se odlucimo za inseminaciju radice opet pretrage...
    Hahah i ja sam isto svakih kilometar puta otvarala prozor a bas mi bilo nezgodno jer sam isla na teren sa kolegom (da ne pomisli da sam trudna) cak mi se gadile cigarete poslije toga...danas opet uzivam u njima
    Posljednje uređivanje od Limeta : 12.04.2016. at 14:32

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj Limeta prvotno napisa Vidi poruku
    Ives
    Hahah i ja sam isto svakih kilometar puta otvarala prozor a bas mi bilo nezgodno jer sam isla na teren sa kolegom (da ne pomisli da sam trudna) cak mi se gadile cigarete poslije toga...danas opet uzivam u njima

o daa... mislim da je vrijeme da pišneš jednoga sa zakašnjenjem

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj Ives000 prvotno napisa Vidi poruku
    o daa... mislim da je vrijeme da pišneš jednoga sa zakašnjenjem
    testić sam mislila xD ne kolegu

Limeta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

testić sam mislila xD ne kolegu
    hahahaah shvatila sam ako budem imala jos neki simptom sutra cu pisnuti testic !

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Anka, bitno je da znate na cemu ste... sad polako kod urologa, i nadam se da ce vam pomoci!!!
    Limeta ajme drzim fige da je to sto mislis

Kod mene sve nesto cudno dolje, imam osjecaj kao da cu svaki tren dobiti M. Testic je negativan, mucnina i dalje postojana... eto, od muke sam cijelo jutro ribala kuhinju. Sad mi je barem sve cisto i dezinficirano hahaha

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Limeta pisni kolegu pa vidi dal ce poplaviti!

Anka znam da te to bedira, ali takve stvari se daju poboljsati a bolje i to nego da radite na bebi a ne znate zasto nejde.

Ja sam malo odmarala na slobodni dan pa sam samo dosla skicnut dal se Ivesica vratila i promijeniti potpis!
    Btw Ives ja nemam kolegu nego kolegicu jel mogu ja nju popisat?

Cure ja sam odlucila da necu vise gledati plodne i neplodne dane nego se jednostavno keksat svaki drugi dan i to je to. Sad ak vam to nije previse probajte tak.
    Pozdravlja vas Jagodica!

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Narancice, možda je još rano za testić

Ja opet ništ ne radim dok ne popiškim - (samo lagane posliće) ... jer ne smijem se saginjati, moram mirovati da se
    bolje primi itd a čim popiškim minus ubijem se od posla, što mi dode kao dobra radna terapija ¨!!!!
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 12.04.2016. at 15:56

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku
    Limeta pisni kolegu pa vidi dal ce poplaviti!

Ja sam malo odmarala na slobodni dan pa sam samo dosla skicnut dal se Ivesica vratila i promijeniti potpis!
    Btw Ives ja nemam kolegu nego kolegicu jel mogu ja nju popisat?

Cure ja sam odlucila da necu vise gledati plodne i neplodne dane nego se jednostavno keksat svaki drugi dan i to je to. Sad ak vam to nije previse probajte tak.
    Pozdravlja vas Jagodica!

Jagodice ma di si samo dobila inspirejšen za tako lijep potpis
    svaka ti čast!!!!

Vidiš da sam počela s tvojim humorom.. (s kim si takva si)

Joj daj molim te popišaj ju da vidimo hoće li poplavit (ako ništa drugo bude od bijesa xD) .

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Ona bi poplavila ja porozila i eto!
    Jao zvao me decko da je pasica povracala ali da je sad oke. Meni tolko tesko sad kaj nisam doma da bi se najrade plakala. Sve mi muka doslo kad sam cula! Sva sreca da postoji porodiljni pa budem s bebom uvijek doma hahahh!

I da! Ak ikad u trudnoci naletite na knjigu "Gorki blagoslov" od Danielle Steele NI SLUCAJNO ne citati. Ja nisam placljiva al zadnja poglavlja mi sve bed na poslu citat tjera mi suze! Teska je malo. Ima svega, pobacaja, abortusa, smrti....ali u sustini prati 3 obitelji i svaka od njih prolazi svoji borbu u zelji za djetetom

I to vam je medicinski savjet! Ne citati ak ste trudne!!

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Narancice, možda je još rano za testić

Ja opet ništ ne radim dok ne popiškim - (samo lagane posliće) ... jer ne smijem se saginjati, moram mirovati da se
    bolje primi itd a čim popiškim minus ubijem se od posla, što mi dode kao dobra radna terapija ¨!!!!
    Ma bas sam onako nabrijana bila.. uh! Ispuhala se bas pravo a M mi kupio jos 2 ttesta za T. Kaze nek se nadje i za sutra i preksutra.
    Iako sam ja vec izgubila nadu... nevolim ih piskit, jer kad vidim minus tlak mi naraste instantno. Fuj minusi!

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Jagodice, ma popišaj bilo koga samo neka bude pozitivno

A pese hoće nekad povraćati ako previše pojedu, pripazite malo i na to .Vjerojatno nije ništa. Ali ako se ponovi
    sve znaš..vetrinaru!!! Bit ćeš dobra mama, i sva sreća da, da ćeš biti na porodiljnom.

Nakon gubitka curice, postala sam totalno dekoncentrirana i od tada nisam pročitala niti jednu knjigu . A do tada sam ih gutala.
    U onoj maniji čitanja od prije dovukla sam si cijelu hrpetinu novih, još zapakiranih knjiga, koje stoje u kutiji i čekaju da ih raspakiram i
    krenem čitati!
    Valjda budem jednom dobila volju. S ovom knjigom si me sada zaintrigrirala, ali kako se nadam da ću već ovaj ciklus
    spadati u trudnice, onda se neću ni nabrijavat na tu knjigu.

Narancice Ma to ti ja kažem, prava radna terapija
    Ajde ako se odlučiš da ćeš praviti testić ovih dana, vibram ~~~~~~~~~~~~ da budu pozitivni. I javi nam sve ¨!

Evo meni stigla m izgleda, nekakvo farbanje krenulo, bit će da je to! Sutra ću bolje znat
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 12.04.2016. at 22:05

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutro, kavica!

Narančice za +~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.
    Jagodice nadam se da je psić bolje. Evo moj pije kavu samnom.
    Anka znam da nije lako, ali sad znaš u kojem smjeru ići, koliko je tebi teško tvom dragom je još teže, al za sve postoji rješenje.
    Digla sam se s glavoboljom i baš sam bljak.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Psic je ko grom! Samo jedno povracanje je bilo i nakon toga sve normano. I papanje i kakanje hahah. Osim kaj jutros opet sama i cvilila je kad sam otisla i rasplakala me malo! Hahaha. Oce me nesto suze ovih dana. Ocito se proljece igra malo s mojim hormoncekima. Jedva cekam da dodem doma i da opet se cudim kak je zlocesta hahah.

Narancice drzim fige za plus!! Tak i mene moj nagovara za pisanje uvijek!

Ives, jel M?

Anka, kak si ti danas?

Mona ima kakvih novosti kod tebe?

Svim ostalima puseke!!

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~
    Lista za:
    13.4.2016.

~~~~~~~~~~~~~~~

(
    Ne)čekalice:

Ninci ~~~~~~~~~~~~~~~ 45.dc ll
    Narancica000 ~~~~~~~~~~30.dc
    xavii~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
    vjerujem u bolje sutra ~~~~ 27.dc

Odbrojavalic
    e:

mami2~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
    zola
    ~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
    Cheerilee
    ~~~~~~~~~~~~~21.dc
    jagodicabobica
    ~~~~~~~~~ 17.dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
    anka91 ~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
    Limeta ~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
    šiškica ~
    ~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
    Ives000 ~~~~~~~~~~~~~~ 1.dc

Posljednje uređivanje od Ives000 : 13.04.2016. at 10:08

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Jutro Mami, jutro curke!! Evo i ja srčem svoju kavicu!

Jagodice, super za pesicu..
    i je da ono je bio početak m, evo danas mi je 1 dc.
    odem pogledati u aplikaciju moj kalendar i skontam da sam u onom dobitnom ciklusu s klomifenom
    isto dobila m na 13-ti... 06.2015 .... koja slučajnost tako da s klomifenima onda opet krećem
    17.-tog
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 13.04.2016. at 10:21

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

E cure sta bi ja bez vas. Hvala na podrsci. Nepredajem se ja tako lako spremna sam na sve sto dolazi. Znam da ce bit puno prepreka ali borit ce mo se!!

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Naravno Anka... lakse je kad znas za sta se boris i koja je vrijednost toga!

Ives cestitam na 1dc krece dobitni ciklus!!!

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Anka , pa zato i jesmo tu, da jedna drugu podižemo dok padnemo...
    i da se veselimo uspjesima.

Narancice A new day has come..
    Jel ima kakvih novosti kod tebe?

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Kod mene nista, nema M

Toliko sam depresivna da sam sad u shoppingu potrošila toliko love da me sad i glava boli!!!!

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Ives ~~~~~~~~~~~~~~~~~♡... hrabro, s vjerom i bit ce sve ok! Dobro se dobrim vraca

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

MonaLi što kažeš da kontaktiraš dr.. čisto da vidiš što ti predlaže????
    Mene već ljuti tvoja menga, a mogu si samo misliti koliko si ti već ljuta!
    I nek si se nagradila dobrim shoppingom, barem nešto da ti podigne raspoloženje
    nemoj se još i sa tim zamarat

Narancice

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Ives - ma neću zvati svoju, jos cu pričekati jer mi je 8. Dan nakon duphastona ali luda sam... Sad me i mama oprala, da sam pod stresom već mjesecima, da sam dobila pristice po faci, da mi je izbilo nes na usnici od stresa (to mi je danas i doktorica rekla). Ja vise ne ličim na sebe uopće!! I posao... I sve ovo... Trebalo bi mi nešto za smirenje.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ma sve to može biti povezano ali i nemora.
    Pronađi ispušni ventil.. nešto što će te opustiti.
    Lijepi su dani, možda neka šetnjica sa dragim, druženje s prijateljima.. ili neko vikend putovanje???

nadam se da te ova menga neće još dugo maltretirat i da će doći već jednom. Ako ne dodje za dva dana, odi svojoj dr. po mišljenje

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Šetamo skoro svaki dan, i bas planiramo neko vikend putovanje. Mislim da bi mi to puno pomoglo. Opće nebi razmišljala o ničemu ali svaki vikend je nešto i nikako se dogovoriti. A budemo valjda...
    Mozda sam depresivna jer sam u PMS-u? Ako je tako, onda slobodno

Vidim tebi je stigla na vrijeme, ah... Kad se sjetim toga mogu misliti koliko si Uzbuđena sada pred klomifen držim fige!!!

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Mona , tako i ja i mm, nikuda se pokrenuti, ali kad krenemo onda ne znamo stati xD
    Lijepo je pustiti mozak na pašu i odmoriti malo od svega, ali sve to lijepo treba objasniti mozgu i problem je riješen.
    Moguće da je krenuo pms, možda bude i m uskoro ... Daj Bože!!!!

Je, stigla je na vrijeme ali je neka čudna kad je izazovem duphastonima..
    u Nedjelju bi trebala krenuti s klomifenima, i još sam ok... nema šize.. vjerojatno me bude čopilo u subotu na večer!!!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutro, kavica!

Meni je počela pms glavobolja.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~
    Lista za:
    14.4.2016.

~~~~~~~~~~~~~~~

(
    Ne)čekalice:

Ninci ~~~~~~~~~~~~~~~ 46.dc ll
    Narancica000 ~~~~~~~~~~31.dc
    xavii~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
    vjerujem u bolje sutra ~~~~ 28.dc

Odbrojavalic
    e:

mami2~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
    zola
    ~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
    Cheerilee
    ~~~~~~~~~~~~~22.dc
    jagodicabobica
    ~~~~~~~~~ 18.dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
    anka91 ~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
    Limeta ~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
    šiškica ~
    ~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
    Ives000 ~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ciao ekipica!!!
    Gdje ste se sve posakrivale sad dok mami dijeli kavicu ???

Mami mene je jučer rasturala!!!Nadam se da je to od vremena a ne zbog pms-a!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •