Citiraj *sunshine* prvotno napisa Vidi poruku
Da, uspjeli smo, kako? ne znam ni sama
Prosle godine obavljali pretrage razno razne, svi nalazi uredni, krenuli na konzultacije za mpo,
i dosla sam u fazu gdje sam trebala prikupiti jos neke papire da bi mogli dogovoriti termin za postupak ,
i na tome je bilo i ostalo, sa strane dosli neki drugi problemi tako da eto, nikako prikupiti te zadnje papire i krenuti dalje ...

U prvom mj ove godine m kasni i to dosta, odlazim kod gina, pregledava me ultrazvucno, nema nicega, ostalo sve ok, salje me vadit betu.
Beta negativna, dobivam duphaston i nakon 7 dana dobim.
Drugi mj, m dolazi na vrijeme, sve uredno.
Treci mj, opet cekam m, nista i nista, rekoh test necu radit (vec u glavi znam da nisam t) , a grudi bole za poludit
ko i svaki put pred m i mislim si kako cu ubrzo dobit ali nista. Opet ja kod gina, ako treba da opet dobim duphaston, mislim si ocito se opet nesto
'poseremetilo', sjedam za stol,gin me ultrazvucno pregledava i kaze: Trudna si !

Suprug bas bio na go u to vrijeme u drugom mj bas kada su bili plodni dani i eto ... ne znam ni sama sto vise reci ....
Inace u posljednje vrijeme bas i nisam bila pratila kada su mi plodni dani itd, pokusavala sam se sto vise opustit i ne razmisljat o tome ...
Mozda u toj cijeloj prici ima i utjecaja duphastona , citala sam po netu da je dosta zena nakon te terapije ostalo trudno, a sad, jel je il nije , neznam ..
Polako ali sigurno ulazimo u 10 tt , srceko nam kuca, 28.4. sljedeca kontrola , do tada jos moram na vađenje krvi (secer, zeljezo) i urin .
Koja lijepa priča!!!!Jako mi je drago da ste uspjeli! Eto i to baš kad se čovjek najmanje nada Hvala Bogu!

Eto sad polako, dan po dan. I brzo će bebica u ruke. Sad ćeš već moći vidjeti bebicu kako bezbrižno plivucka u buši