Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: OŠ Kustošija / OŠ I. Cankara

tiva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno OŠ Kustošija / OŠ I. Cankara

Molim Vas iskustva o ove dve škole, još dvoumimo u koju upisati.
    Zanimaju me učitelji, nastava, postojanje možda e-imenika? i sl.
    svi komentari, iskustva... dobrodošli.
    hvala

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moji klinci idu u Cankaricu, sada su 3. i 7. razred.
    Učiteljica u nižim razredima (istu koju je imao stariji ima sad mlađa) je fantastična, da smo birali i svijećom tražili ne bi bolju izabrali. Ne znam kakvi su ostali učitelji ali nisam čula ništa negativno.
    U višim razredima kao u svakoj školi ima ovakvih i onakvih nastavnika ali generalno je sve ok. Škola ima e-imenik i što je meni prilično važno ima mogućnost prehrane u školi (niži razredi tri obroka, viši dva) sve do kraja 8. razreda. Nastava je od 4. ili 5. razreda, kako koje godine, u smjenama. Niži su razredi samo ujutro, produženi boravak traje prva tri razreda.
    Izborni predmeti u višim razredima (drugi strani jezik i informatika) uvijek su uklopljeni u nastavu a ne u suprotnom turnusu kao što je slučaj u većini zagrebačkih škola.
    Ako te još nešto konkretno zanima pitaj, ne pada mi ništa više bitno na pamet.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

jučer sam čula da se sprema reforma i da planiraju prve dve godine školovanja bez ocjenjivanja

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

U kustosiji nema e-imenika, prostor je puno losiji i razredi imaju puno vise ucenika. Ako ti po lokaciji odgovaraju jednako Cankarica je bolja po uvjetima . ( moji idu u Kustosiju ).

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Upravo sam saznala da druge skolske godine i Kustosija uvodi e-imenik. Tek da se zna.

tiva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Hvala vam puno. U principu bliža nam je kustosija. Odlično ako uvode e dnevnik.
    Jelena, za koju školu ste rekli da uvode novosti? Koliko sam shvatila, reforma počinje samo u 60 škola iduće SK. Godine?
    Barbi, hvala na INFO. Vuče me cankarica, al nekak je bliža kustosija... Vidit ćemo.
    Sirius, jeste VI kao roditelji zadovoljni školom?
    Super za e imenik, to puno puno znači.
    Kakvi su u toj školi profesori, stručni tim? Imaju groznu web stranicu.
    Još jednom hvala puno !

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •