Molim vas drage mame koje imate tripp trapp hranilicu od stokke-a, gdje se najbliže zagrebu može ona kupiti i koliko košta?
Molim vas drage mame koje imate tripp trapp hranilicu od stokke-a, gdje se najbliže zagrebu može ona kupiti i koliko košta?
u brežicama u onom hangaru na kraju grada.
javit će se netko tko zna ime dućana.
mislim da je sama stolica oko 800 kuna, ali moraš kupiti još hrpu dodataka pa ne znam koliko ispadne na kraju.
ma znam....al nije me briga, koliko košta da košta, jer mi fakat izgleda super i dugo se može sjediti u njoj, a kad djeca narastu možeš na njoj držat tegle s cvijećem![]()
mislim da sve skupa negdje oko 1000 kn košta, al isplati se dati ....
čuj, ja sam platila 1200 kn odvratnu plastičnu svemirsku hranilicu i jedva čekam drugo dijete da kupim tripp trapp![]()
evo našla ja sama... Baby Center Brežice adresa je Prečna pot , 8250 Brežice kod TUŠ trgovine....pa ćemo naći to im je nova adresa....hvala Lutonjice
hvala yavanna!!idemo i mi vjerojatno po nju!!![]()
ili u baby centru mozete kupiti slicnu stolicu za trecinu cijene. funkcionalnost je ista, samo nema ime tripp trapp, a i te tripp trapp se ionako prozvode u sloveniji
hvala trinity...pogledali bumo i tu opciju!
Za nas koje još nismo mame, kakva je to hranilica, i zašto je bolja od drugih?
evo link:
http://www.stokke.com/product.asp?p=...EN&na=UK&div=C
meni se najviše sviđa koncept hranjenja: stolica nema tacnu naprijed nego dijete aktivno sudjeluje u obroku za stolom zajedno s cijelom obitelji, može se dugo koristiti ,a dizajn mi je fenomenalan, i zauzima manje mjesta (što je super ako imaš malu kuhinju, kao npr ja)...a sve skuplje stvari što sam do sada kupila isplatile su se...kvaliteta vrijedi novaca!
Imaš ih u Zagrebu u Buzinu - "Somec interijeri". Nešto je skuplja nego u Sloveniji ali daju popust za gotovinu. Imaju ih na lageru u raznim bojama. Mi je rabimo već mjesecima i potvrđujem da je super praktična, zauzima malo mjesta, ne bode u oči ako hoćeš imati lijepo namještenu blagovaonicu - izgleda poput običnog stolca. Definitivno nabavljam još jednu za bebu br.2.
A da - bojim se da te komplet sa jastučićem na kraju dođe nekih 1.700-1.800 kn (puna cijena) a ne blizu 1.000 kako je netko napisao.
mislim da je naš u brežicama došao 1200 kn... već sam zaboravila.![]()
ali sam prezadovoljna s njim, raste s djetetom... maknuli smo prečkicu između nogu i andrej uživa sjedeći s nama za stolom "kao veliki". kasnije ćemo maknuti i ogradicu i imati će pravi stolac, samo s policom za male nožice. neusporedivo s "pravom" hranilicom!
Mi smo još uvijek na sto muka u svezi glede tih hranilica...Ova tripp trapp mi se sviđa, al ne znam od kada bebač može na nju, jer nema pojaseve, pa da ne padne. Kaj vi velite?
ma kaj će ti pojas. ionako malac ne počinje papati prije 6 mjeseci a onda je već dosta čvrst da može sjediti.
mi smo u početku imali običnu hranilicu i nismo koristili pojaseve.
ta ogradica dobro drži bebu, naslon je zaobljen i fino drži leđa, između nogu je kožni pojas pa beba ne može iscuriti.
najbolje da odete u te... nešto interijere pa si je škicnete i isprobate!
mislim da postoje pojasevi, a bebač može u nju kad počne samostalno sjedit, a do tad u krilu kod mame![]()
ma super mi izgleda ta trippi trappi hranilica, ali je dijete ipak najblize stolu u onim stolicama sta se zakace za stol. u njih moze do 15 kg, a kasnije valjda ide na obicnu stolicu?! sta ne?
mi je imamo, zauzima 0 prostora, a moze se premjestat, nosit kod bake...
kad smo kod stokkea isla sam vidit hranilicu i genijalna je...al zna li ko koliko kostaju ova kolica njihova??
evo pogledajte kako izgleda stolica koja u sloveniji kosta oko 300 kn
http://i1.tinypic.com/nbok04.jpg
http://i1.tinypic.com/nbokk3.jpg
ima takodjer dodatke oko struka i izmedju nogu, samo ovu trenutno koristi 3,5-godisnjak pa ih nismo stavili. i ima ih u raznim bojama
prekrasna je...za 300kn bi odmah isla po nju. 1000 mi je u vrh glave previse za hranilicu pa ma kako bila dizajnirana. di si je kupila?trinity prvotno napisa
kupljena je u Baby Centru u Ljubljani, ali trebalo bi je biti i u drugim Baby Center trgovinama po Sloveniji, pa tako i u Brezicama.
Proizvode je obrtnici koji su prije radili u Stokke-ovoj tvornici u Sloveniji, a onda su otvorili vlastiti obrt i malo promijenili design, tako da kad gledas bocno umjesto obrnute sedmice imas slovo A. inace ne vidim nikakvu drugu razliku izmedju te dvije stolice, jastucici se kupuju posebno, a mozes ih i sama sasiti
ista je kao tripp-trapp, osim što je potonji finijeg dizajna i izrade. a razlika u cijeni je stvarno velika. pretpostavljam da ima i jastučiće?
lu, bio je jednom topic o stokke kolicima - cijena je svemirska. i kolica su svemirska, ali koliko su kod nas u upotrebi mislim da bi se upucala da sam ih kupila. ne bi mi se isplatila ni da imam desetero djece.![]()
Kolica se zovu Xplory i koštaju oko €990 u Kiki u Grazu.
doduse i mnei kolica vec odavno nicemu ne sluze...a rekla sam da ih za drugo dijete necu ni kupovat. sad kad znam za maramu drugo ce u maramu dok ne prohoda![]()
kolica sam prodala jer se vec odavno nece vozit u njima. ali ova stokke izgledaju ludjacki dobro! vidila sam ih u zgb ima ih par ljudi. dosta su skupa stvarno!
a mislim da cu uzet uvu sjedalicu za 300kn to mi je vise nego prihvatljivo a najvise me privlaci da mi cvijece stoji na njoj!
hvala trinity na fotkicama.....pogledat ćemo u brežicama i kupit eventualno 2, stokke za nas, a tu za 300 kn za babu i didu, ionako smo pola ručkova tamo....ja sam prava beštija, kad zapnem za nešto što mi se stvarno sviđa moram to imati....tako je bilo sa didymos maramom i inim stvarima...ali mi nikad nije žao novaca...jer je sve korišteno 100%, valjda imam dobar nos za iskoristivost kupljenog
![]()
Irma je upravo dobila za ročkas Stokke stolicu u narančastoj boji.
I uživa u njoj sjediti ko velika!!!!
Ja sam oduševljena jer znam da će još dugo dugo biti u upotrebi, kakva tegla za cvijeće????? Ovu stolicu mogu i odrasli upotrebljavati.
Druga beba definitivno dobija svoju stokke puuuno ranije.
Evo friških vijesti: dobila sam mail od Somec interijera iz Buzina. Imaju Stokke tripp trapp stolicu u natur i zelenoj boji, ali cijena je boli glava (barem mene :/ ) 1750,00 kn + jastučić 410,00 kn. Daju 20% na gotovinsko plaćanje, ali je meni još uvijek too much. Izgleda da ćemo i mi do Slovenije, po ovu od 300 kn.
Curke dajte pogledajte ovaj link http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=133625. Jel bi to bilo ta sjedalica? Ili neka od ovih http://b2c.baby-center.si/webclassif...rentClassID=49
Takve stolice od marke hauck imate u Njemackoj za 50 eura, mi smo ju na snizenju kupili za 29 eura, tako da imamo stolicu i kod bake i djeda kad idemo na rucak.
Kod kuce imamo od Geuther, ona je kostala oko 120 eura, ova je udobnija ali i puno skuplja. (i jedna i druga mogu se koristiti i kad djeca odrastu, a i odrasli mogu sjediti na njoj)
Cure vi koje imate nekog u Njemackoj nabavite si to ovdje, a mozete pogledati i na ebay. (mislim kad vidim koliko kod nas kostaju :shock: ..... grozno)
Curke nitko nije pogledao linkoveNitica prvotno napisa
![]()
pa kako nije?! mi smo pogledali!!Nitica prvotno napisa
ali moramo jos dobro razmisliti koju hranilicu cemo na kraju kupiti za nasu piku!!
nitica, ti pitaš za stokke ili za ovu slovensku?
stokke nije nijedna od tih, a ova druga ne znam kako izgleda.
mene zanima ako se koja od vas koja je kupovala stokke sjeca da li se ona da sklopiti. naime mm mi uskoro putuje ali avionom pa sam je mislila naruciti ali ne znam koliko bi to bilo nezgodno prenostiti avionom
Za ovu slovensku. Htjela bi znati da li je Trinity misila na ovu kad je rekla da je ok. Jedino sam tu u Baby centru našla, a ne da mi se na slijepo ići u Sloveniju...Lutonjica prvotno napisa
33, kad kupiš novu ona je rastavljena i spakirana u plosnatu kutiju. nije baš lagana, ali nije ni tako teška da je tm ne može tegliti po aerodromu.![]()
niti jedna nije ona koju imam ja, moja ti je na slikana na linkuNitica prvotno napisa
http://i1.tinypic.com/nbok04.jpg
http://i1.tinypic.com/nbokk3.jpg
probaj nazvati telefonom ili ako imas nekog u sloveniji neka ti provjeri direktno u ducanu
super, hvala ti na odgovorums. ivy prvotno napisa
Upravo smo kupili tripp trapp i ja sam totalno oduševljena (mala sjedi s nama ko velika, super izgleda, tj. sve već rečeno u prethodnim postovima...), ali me smeta ona prednja zaštitna prečkica. Jana je dosta velika beba, pa se pitam neće li joj to postati pretijesno, a i smeta nam prilikom posjedanja te pogotovo kod izlaženja iz stolice. Jana najčešće skroz ispruži (duge) nožice pa ne može van, onda ih skroz zgrči, pa opet ne može van i onda počne plakati. Zapravo mora opustiti nožice, polako se uhodavamo, ali ipak mi se to čini nespretnim i ne kužim kako im je to promaklo... Kakva su iskustva drugih vlasnika tog stolca?
Inače, ako netko namjerava u Brežice - oprez! Mi smo dobili već montiranu stolicu, zamotanu samo u neku plastičnu foliju. Nešto nam nije štimalo, ali tek kad smo došli doma, shvatili smo da su nam uvalili izložbeni primjerak, malko i ogreban, po cijeni novog![]()
A još smo ju naručili i čekali nekih 2 tjedna...
mi smo iz Ljubljane nabavili novu stolicu (imitaciju trip trapa) za nasu curu, ali je jos spakirana ispod kreveta jer curka jos ne sjedi samostalno. cijena je bila nesto ispod 400 kn, opet ne znam napamet..i opet je malo drugacija od prethodne. funkcionalno opet sve isto, samo iz profila nije ni obrnuto 7 niti slovo A, vec obrnuti Y. kad je pocnemo koristiti poslikat cu i nju...
berlinka,i mi imamo problema sa tom prednjom zastitnom preckicom,tj stavljanjem i vadjenjem nike iz hranilice,s tim da nika bas i nije neka velika beba!!!!
ali osim te "sitnice" sa ostalim smo prezadovoljni!!!
mi isto kupili u brezicama i nismo imali nikakvih neugodnih iskustava!!!naprotiv!!!tete su bile jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako ljubazne,hranilica originalno zapakirana... :D
bucka, i prema nama su bile jaaaako ljubazne, a na kraju podvala. /bijesni smajl/ Zapravo kad se sjetim i kad smo kupovali stokkeov krevetić - najprije su nam napričale o svakakvim popustima, pa je bila neka akcija s besplatnim baldahinima... a na koncu, kad je stigla roba, ništa od toga nije bilo istina! Mi smo se ionako za Stokke krevetić odlučili iz drugih razloga, al mi se to svejedno ne sviđa. Kad bi se barem otvorio neki originalni Stokkeov dućan, pa da i taj dio bude u skladu s proizvodom (postah pravi S. fan)
bucka, sad nek nam se javi/e iskusniji/e vlasnici/e tripp trappa te prokomentiraju prečkicu i kad su je skinuli/e! /namig/
Mi nasu tripp-trapp jos uvijek koristimo.
Dok je bila mala imali smo obrnuti problem od bucke. Moja je sama izlazila iz nje , pa smo uvijek morali biti na oprezu.
Mi smo gledali tripp trapp u Kiki i ta prečka mi se učinila koma. Od kada dijete može sjediti bez te prečke?
Pitanje za cure koje su kupovale u Brežicama, da li je cijena 136 E za sve skupa, ili se jastučić i prečka plačaju posebno? U Kiki je cijena 1000 kn (~136 E) samo za stolicu bez dodataka. I da li se mora naručivati unaprijed? Jel to može telefonom?
nina, jastučić i prečkica se plaćaju posebno.
Ta prečka se i meni na prvi pogled učinila kao prepreka za kupovinu, ali došla sam u Brežice (taj put) samo da bi kupila tu stolicu pa me jedna prečka nije mogla u tome spriječiti.
zapravo i nije neki problem.
mislim naravno da bi bilo jednostavnije da se lakše skida i tavlja, ali ni ovo nije problem.
Franu sam tu prečku skinula prije jedno dva-tri mjeseca (sad ima 2 godine). a s godinu i pet mjeseci je naučio sam sjesti i izaći iz sjedalice
bez da ga je prečka u tome imalo ometala.
meni, tuki trebalo je još četiri-pet mjeseci da se sjetim da prečka nema smisla ako sam izlazi i ulazi, te da je onda sigurnije ukloniti je.
Baš sam i ja ovo htjela napisati, kad vidim da me je haribo preduhitrila.haribo prvotno napisa
Ako idete u Austriju, u Toysima možete kupiti Hauckovu stolicu za pedesetak eura, s tim da su svi dijelovi uključeni u cijenu (ne plaća se posebno prečka, posebno jastuk i slično). I da, stolica je gotovo identična precijenjenoj tripp-trapp.![]()
sanja ne ubijaj mi čaroliju, reci, reci da nije gotovo identičnaSanja prvotno napisa
![]()
Znači cijena je ista!
Sanja, kako izgleda ta hauckova stolica, imaš li kakav link? U Kiki je bila još jedna "slična" stolica, ali meni ne tako lijepa.
Vidiš Sanjić, ipak se razlikujuninaXY prvotno napisa
![]()
![]()