Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Preuranjene menstruacije

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno Preuranjene menstruacije

Ukratko...od svoje prve menstruacije koju sam dobila sa 17god. imam neredovite menstruacije. Ciklusi po 4o pa i 6o dana. Sa cca 2o god pila sam hormon.tablete i sve bilo ok cim pauza opet se produzilo. U medjuvremenu rodila dvoje djece ciklus se skratio skoro pa sve redovno.

Sada me brine...od pocetka ove god. krvarim vec 4x traje 5dana. Imala sam vodeni cistu koja je puknula prije 3tj sam bila na uzv sve ok. Papa uredan.

Gin mi rekao ako opet dodje za 2 tjedna da cemo vaditi hormone i uvesti hormonalnu terapiju ako bude potrebno.

Naglasit cu da kad sam sa 2ogod godinama bila na diane i cilest pojavila mi se i cista tj.fibroadenom na dojci koji sam morala odstraniti operacijom. Tada su mi doktori rekli da je vrlo moguce da sam ju dobila zbog hormona.

Voljela bih izbjeci to sve jer mi i mama ima ciste obje se redovito kontroliramo i uopce me strah povrata tegoba iz mladosti (nakupljanje vode, debljanje, grozno raslolozenje...).

Mozda mi se poremetio rad stitnjace...

Jel znate jel se dugo ceka na vadjenje hormona? I gdje to obaviti? Moze i privat. Hvala!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

hormone možeš vaditi u vsakom domu zdravlja, uputnicu izdaje tvoj doktor, čeka se dan-dva

privatno akcija http://www.kupime.hr/ponuda/testiran...a_bid=4b73a60f

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

A ne vade baš u svakom domu zdravlja ja sam išla na Vuk vrhovec jer se najmanje čeka. Traži odmah i za štitnjaču pa sve odjednom izvadi.
    Može biti i od nje.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja sam vadila u labosu u vrapču

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •