Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: hitni zubar kb dubrava?

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno hitni zubar kb dubrava?

mali mi je naotekao. zubar nam više ne radi, dijete je nesuradljivo, ne znam kako mu pomoći... da li netko ima iskustva sa hitnim dječjim zubarom u kb Dubrava i da li ga tamo možda mogu malo uspavati pa zubić popraviti ili izvaditi... ili bar nešto za smirenje mu dati da bude miran.... i molim bez osuđivanja, bili smo 4 puta kod zubara i nismo napravili ništa, on ne surađuje s doktorima ni malo-

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Bojim se da nista od anestezije u hitnoj. Oni opcu daju samo za vadenje. Da li ga boli? Ako ga boli daj mu nesto za bolove. Ako popusti pricekaj sutra i odi svom zubaru, pa neka on odluci. Zub treba probusiti da gnoj izade.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Bojim se da nista od anestezije u hitnoj. Oni opcu daju samo za vadenje. Da li ga boli? Ako ga boli daj mu nesto za bolove. Ako popusti pricekaj sutra i odi svom zubaru, pa neka on odluci. Zub treba probusiti da gnoj izade.
    zubić je pukao i naotiče, malo se gnoji. boli ga. poslala sam muža upravo u ljekarnu po ibuprofen... ne mogu ga gledati kako se muči s tim zubićem a ne znam kako mu pomoći ne znam što napraviti kad ne surađuje ....

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

U Rijeci postoji ordinacija za djecu sa posebnim potrebama i one koji se patološki boje, pri Klinici za dentalnu medicinu KBC Rijeka http://www.kbc-rijeka.hr/23000000000...alnu-medicinu/
    Vjerujem da i kod vas ima nešto takvo.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Je, postoji Beti, ali tamo nema opce anestezije ( inace je u Pekovcevoj).Jedina opca je u KB Dubrava. Narucuju na uputnicu i vade po programu.
    Posljednje uređivanje od sirius : 02.03.2016. at 20:18

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ma čak i ne mora bit opća... Bilo bi OK da mu npr daju nešto da ga umiri... Tipa sirup dormicum prije operacije krajnika... Znači nešto za smirenje... Ne znam.bubam napamet. Sad sam.mu sirup dala smirio se sutra ćemo kod zubara pa ako ništa drugo da nam antibiotik da a i tražit ću uputnicu za Dubravu... Neki način mora postojati. On i je dijete s teškoćama u tome i je problem...komunikacija mu je problem...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Problem je u tome da u nasem sustavu ne postoji anestezija ( opca ) za djecu koja ne suraduju. Pa se svi natezu nez potrebe dok zub ne propadne. Vani probaju, ne ide, uspavaju, poprave, vozi dalje. Kad nas je i za osobe sa posebnim potreba tesko docekati datum za zahvat pod opcom .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •