Ljudi jel itko od vas slao tiskom staklene teglice? Ne znam da li da pekmeze posaljem preko Tiska da se ne polupaju u transportu??
Hvala na odgovorima
Ljudi jel itko od vas slao tiskom staklene teglice? Ne znam da li da pekmeze posaljem preko Tiska da se ne polupaju u transportu??
Hvala na odgovorima
Ne možeš. Nemaju oznaku "lomljivo". To piše i na njihovim stranicama. Ne odgovaraju za lomljive stvari. No, ako zaštitiš staklenke tako da se ne mogu razbiti, oni se neće buniti.
imaš li onog najlona sa mjehurićima? Ali, možda bi i deblji sloj novina, zalijepljen trakom bio sasvim OK. Pa još svaku zamotanu teglicu u najlon vrećicu. Slala sam biljke u plastičnim loncima, sa zemljom, isto zamotala u novine i uvijek su biljke došle žive i zdrave.
Hvala. Foliju nemam, ali probat cu novinama i jos cu vatom obloziti teglice prije pa u vrecice. Vidjet cemo
Ne smije se Tiskom slati ništa jestivo, koliko ja znam...![]()
A ufff. A da jednostavno odem na postu? Recimo 5 teglica pekmeza bih slala. Koliko bi me otprilike izaslo?
Nije skupo. http://www.posta.hr/cjenik-on-line
Paket od 5-10 kg je 23,00 poštarina
Često šaljem, jedino je HP express skuplji.
No, točno pitaj sve. Da li nose doma ili se diže na pošti. Koliko se plaća lomljivo. Da li šalješ otkupninim ili ti plaćaju na račun. Mogu staviti i da poštarinu plaća primatelj.
Ali, pazi na sitne dodatne iznose, 5 kuna dostava u ruke, postotak na uplatu pouzećem, izdvojeno, prioritetno, preporučeno, ima tako nekih detalja...
Uglavnom, ja uvijek šaljem običan paket. U više od 90% slučajeva drugi dan je kod primatelja, iako živim u malom gradu, slala u selo ili grad, svejedno.
Posljednje uređivanje od Beti3 : 22.02.2016. at 19:51
Odrapit će te.
Šalim se.
Izračunaj si:
http://www.posta.hr/
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 22.02.2016. at 19:44
Ugodno sam iznenadjena. Jucer sam oko 14h poslala 5 tegli pekmeza postom iz svog sela u drugo mjesto 400-tinjak km udaljeno i danas je paket vec stigao. Teglicr su citave i paket je ocuvan. Platila 35kn. Stvarno svaka cast HP