Jeste se kad s time susreli? Jel to razlog za hitnu akciju?
Na spolovilu nema ničega neobičnog.
Mali je inače normalnog raspoloženja, standardno ga muči atopijski dermatitis na licu.
Jeste se kad s time susreli? Jel to razlog za hitnu akciju?
Na spolovilu nema ničega neobičnog.
Mali je inače normalnog raspoloženja, standardno ga muči atopijski dermatitis na licu.
Nasa je popodne. Ali zvala s suprotnu smjenu. Nisam dosla do doktorice, sestra mi je rekla da joj se ne cini nista strasno, da dodjemo popodne svojoj i ponesemo urin.
Moze li ovo imati ikakve veze s kortikosteroidnom kremom kojom mu od jucer mazem lice?
Soli urata? Bio je topic o tome:
http://forum.roda.hr/archive/index.php/t-67507.html
Ali idi pedijatru, da ne gatamo.
Kako znas da je krv u urinu?
Ostao je trag na peleni, kao mrvljena cigla?
a jel na kaj alergičan?? cure nisu bile alergične, kaj ne?
Piskio je u kadu. I bas se vidjela kapljica svijetle krvi "razmrvljena" na sitne dijelove. Ostatak urina je bio blaaago crvenkast, sto sigurno ne bih uocila da nisam vidjela tu krv.
jelena vec sam ti se htjela javiti pa nikako. Jos nista nije dokazano. Cekaju se kod Richtera nalazi, krv vadili, prick nije mogao jer su mu ruke bile osipane. Ja prije mjesec dana izbacila sve moguce alergene - jaja, km, ribu, gluten, orasaste, konzervanse, citruse, rajcicu... I nema promjena. Dajem mu probiotik, od jucer i d3, konacno stigao s iherb.
I ne, cure nikakvih alergija nemaju. Niti MM ni ja
Meni bi prvo palo na pamet uroinfekt. Uzmite one vrecice za bebe za skupljati urin, pa kod pedice na analizu s onim trakicama
Sent from my GSmart Guru G1 using Tapatalk
svakak otiđite k doktoru popodne
možda ti je nekaj bezveze i svakidašnje ko kod mojeg krumpir i piletina
Pa kad sam procitala za tu vasu piletinu, muka me ulovila. Mislis si izbacim sve najcesce alergene, i onda drek jer ispadne nesto sto svaki dan jedem kao alergen-free. Koma. Ali sta da tebi pricam, sve znas.
e piletinu sam zadnje izbacila nema još godina dana od toga, dosta mu je trebalo da se počne čistit, baš neki dan otorinac ga komentirao kak izgleda, a i pred mjesec dana i alergologica , nitko ne može vjerovqt a piletina mu je bila čista 0. A da o krumoiru ne pričam, ne bi ni u snu pomislila na to.
Sad malo o urinu kad se rade neki testovi u labosu pišelina smije bit stara pol sata sat, ne znam dal će ti bit i ovo dobro, možda da prije nek idete kod dr. Staviš još koju vrečicu?
Sad sam opet prikupila urin u vrecicu. Ovog puta je unutra bila krvava zilica. Odnio muz u DZ.
A što je s prvim uzorcima koje ste odnijeli? Nisu vam još ništa rekli?
Prvi nisam ni nosila. Nisam znala da mora biti uzet netom prije.
Inace urin je blago crvenkast bio i to sve buni zasto. Nalaz ne pokazuje infekciju, ali pedica dala atb preventivno jer pretpostavlja da je neka ranica nastala na sluznici pa da se neko sranje ne zavuce.
E sad, sto kaze sirius, upitno je kako je mogla ranica nastati. To je ono sto brine.
Odnijeli smo jos jedan uzorak u Klaicevu, mislim urinokultura.
antibiotik ćete dati prije nek urinokultura bude gotova, a to je cca u ponedeljak?
Bas sam htjela napisati. Urinokultura sterilna.
Treba dalje pratiti hoce li se ponavljati ta krv. Onda nefrologu.