Pokazuje rezultate 1 do 36 od 36

Tema: Molim pomoc

Datum pristupanja
    May 2006

Početno Molim pomoc

Dijete mi ima 10 mjeseci, vec sam pricala pricu s poroda, al ne i sve sto je bilo, sa 6 mjeseci se razbolio, dobio je temperaturu, niti je bio prehladjen niti ista, molila sam doktoricu tjedan dana da mi da vadit krv nije htjela, jer je govorila da je od zubica, ja ne vjerujuem u to da fibra moze doci od zubica, i na moj nagovor da da izvadim krv i mokracu. Sedimentacija mu je bilo 98 . a mokraca je divljala. Hitno je zavrsio u bolnicu, tamo je lezao 12 dana, te obavio sve pretrage, nije bila izolirana bakterija ni jedna, jednostavno velika upala. Isao je snimati refluks, i to je bilo u reku, dobio je antibiotike, odlezao i vratio se kuci.
    Ponovno prije 5 dana mu je skocila temperatura, al ovaj put uz povracanje svega sto pojede i uz otezano disanje, vjerovatno bronhitis, vodila sam ga u doktora, a doktorica ponovno ne reagira, evo vec 5 dan ja muku mucim, popije na zlicicu sok, povrati ga, rehidromix, sve, hranu da ne spominjem. Po nocisvako 5 min. ja i suprug naizmjenice mu dajemo piti. Jucer sam bila ponovno kod doktorice, i ona je tek dala da mu danas ujutro odnesemo mokracu, pa da cemo vidjeti. Stavila ga je na 2 inhalacije, al to nije pomoglo. Dala mu je inekciju za olaksavanje disanja, i rekla da ce to pomoc, al nbi to nije pomoglo.
    Sad cekam nalaz od mokrace(krv mi nije htjela dat vadit) i zanima me sto da napravim.Jel on je postao malaksav i koliko god se trudila da mu unesem tekucinu on to izbaci van..
    Molim vas savjet i oprostite na dugom postu. Sto prije jer neznam sto da vise radim.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

za početak promijeni doktoricu! ne mogu vjerovati da ne želi dati uputnicu za vađenje krvi?!?
    ako ikako imate mogućnosti odite kod privatnika na pregled, izgleda da je to postala jedina opcija ako se želi imati pristojan trtman
    gdje živite?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ne znam gdje ste, i da li je još uvijek temperatura, ali ja bih, pošto se očito ne možete osloniti na pedijatricu, otišla navečer na hitnu ili bih se raspitala i otišla nekom privatnom pedijatru i da se konačno pomogne djetetu (i roditeljima).
    Nadam se da će sve biti u redu.

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

odi veceras s njim na hitnu: sva obrada gotova u nekoliko sati i znati ces sto je djetetu...

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Večeras lijepo odvedi dijete na hitnu. Napravit će sve pretrage, rezultati će biti brzo gotovi i odmah ćeš znati na čemu ste.

Pedijatrici

Ineska avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Bubica prvotno napisa
    odi veceras s njim na hitnu: sva obrada gotova u nekoliko sati i znati ces sto je djetetu...
    potpisujem!
    a za pedijatricu nemam riječi ... promijeni ju!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Hvala, i ja sam mislila na tu opciju da odem s njim na hitnu, jer ovako dalje ne moze. Zivim u Kastelima pokraj splita, i pedijatrica hm...nemam drugu za uzesti. a privatni pedijatar? prvi put cujem iskreno...

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ako dijete ne može zadržati tekućinu i već se dugo tako mučite, možda da ne čekaš večer, nego da odmah popodne odeš do bolnice, ne znam kojih u Splitu ima, ali najbolje do zarazne. Reci da ti je pedijatrica radila ujutro i da ste zato došli bez uputnice, i da ćeš je donijeti naknadno ako budu tražili.
    Držim vam fige da brzo ozdravite!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

jel dojiš ? bojim se hitne jer bi mogli ostaviti dijete preko noći u bolnici, a to je stravično iskustvo, pogotovo ako ne budeš mogla ostati s njim
    idi privatno u dr. labure-imaš pp

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne samo privatni predijatar, nego otiđite u neki privatni laboratorij vaditi krv i urin - to uistinu nije skupo, a pretrage obaviš čim ti to želiš, isti dan kad dijete dobije simptome bolesti, a i nalaze dobiješ za par sati.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

dr. labura ima privatnu kliniku sa laboratorijem..sve gotovo za tren

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Jel ima što novoga sa djetetom?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

nažalost znam samo da je dijete ostalo u bolnici, mama je bila snjim koliko su joj dopustili (shvatila sam da nije uspjela ostati i preko noći)-to je sve što znam za sada
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~vibram

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

jedno što mogu je poslati im velike zagrljaje ohrabrenja ....

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Hvala vam sto ste tu uz mene. Da dijete je u bolnici, ne ostajem s njim, jer vise ne dojim, al od ujutro pa do sad sam bila s njim.
    Zaradio je jaki bronhitis, na inekcijama je za olaksavanje disanja, inhalaciji. uz to je urinoinfekt, urin je pokazao da ima dosta leukocita i bakterija u mokraci. Te sad cekamo nalaz urinokulture, da ga se moze pocet lijecit za urinoinfekt..

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

joj
    sad odi k pedijatrici i natjeraj ju da pojede te nalaze!
    nadam se da će s bebicom biti sve ok

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj anki prvotno napisa
    joj
    sad odi k pedijatrici i natjeraj ju da pojede te nalaze!
    nadam se da će s bebicom biti sve ok
    potpisujem, kad sve prođe mjenja pedijatricu i "steraj" je u pm!

Asimon avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

baš mi je žao što morate kroz to prolaziti! malom bolesniku, da se što prije vrati doma, zdrav i veseo.
    A i tebi puno ~~~~~~~~~~~ da sve hrabro izdržiš!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

joj, buba mala
    nek samo što prije ozdravi

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

majko, ima li što novo?

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

držim fige da se malički čim prije oporavi i vrati kući.

ova pedijatrica kod mene ne bi prošla bez obračuna

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Jos je u bolnici, bolje mu je, al neznam kad ce ga pustiti kuci. Sestre su super i paze na djecu. A ja sam po cijeli dan s njim dok god ne zaspe na vecer. Pusa svima i hvala vam na svemu

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Danas je izasao kuci moj mali mis. Tako sam sretna, je da moramo i dalje pit antibiotike, al sve je inace u redu.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

:D

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

joj, super! :D

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Baš mi je drago. Nadam se da će što brže bit ko nov

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

:D ljubi mišeka malog

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Sretna Mama prvotno napisa
    Danas je izasao kuci moj mali mis. Tako sam sretna, je da moramo i dalje pit antibiotike, al sve je inace u redu.
    yes!

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Tek sad vidim i strašno mi je žao što ste to morali proći! Moja je ostala s 2 mjeseca i bilo mi je koma!

Nek je sad beba kod kuće i mjenjaj pedijatricu ˝brzinom svjetlosti˝!

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mijenjaj pedi, uvijek ima neki drugi doc

VedranaV avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sretna Mama, isto glasam za mijenjanje pedijatrice, ali te MOLIM da se ODMAH javiš na Bijeli telefon Ministarstva zdravstva (0800 200 063) sa što više informacija jer ovakvi postupci pedijatrice neko dijete mogu koštati života!

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Potpisujem VedranuV!!! javi im Majko!

I poljubi malog anđela!

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Super da je došao kući :D . I vjerujem da će uz svoju brižnu mamu brzo biti ok.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

znam da bih je trebala prijaviti, al nemam srca unistiti nekome cijeli zivot. Uz to mislim da ce nauciti se pameti, jer sam poslala mm da obavi razgovor s njom. I trazila karton starijeg i mladjeg sina...

VedranaV avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nije to uništavanje života. To je kao kad nekog ne prijavljuješ socijalnoj službi jer misliš da će mu uzeti dijete, a to je zaista zadnja mjera od svih. Doktorici prvenstveno treba dodatna edukacija, a možda postoji neki problem zbog kojeg se tako ponaša - možda štedi na uputnicama, što je problem koji se možda nekako može riješiti ili nešto deseto što je isto rješivo. Apsolutno sam sigurna da žena zbog tvojih riječi neće morati prestati prakticirati medicinu, sigurno ima još x toga što će se prije toga napraviti. A ako ne reagiraš neko dijete može nastradati, imati teške posljedice ili umrijeti. To nije za zezati se, treba reagirati. MOLIM TE. Zbog druge djece.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •