-
Pravilnik ima jako puno stvari koje su loše definirane. Po meni, smiješno je da roditelj može tako malo dana opravadati, pa roditelj je odgovoran za svoje dijete i njegova bi ispričnica trebala vrijediti kao i od liječnika, ako ne i više. Relano, roditelj je taj koji vodi dijete liječniku.
Naša doktorica je jako ljuta radi tog Pravilnika. Naravno da neću voditi dijete radi neke manje viroze i želučanih tegoba u čekaonicu da pokupi još neku bolest. Dapače, ona mi to i savjetuje svaki put. Onda je zovem,kad cura ozdravi, pa doktoricapiše ispričnicu. Dakle, ona se realno izložila velikoj odgovornosti, potvrđuje da je dijete ozdravilo, a nije ga vidjela niti zdravog niti bolesnog. U sigurno nekih 80% slučajeva nije niti bilo potrebno ići kod doktora, ako to priznaje medicinska struka, zašto to ne priznaje i obrazovni sustav?
Dalje, "službene" ispričnice od strane npr. sportskih klubova: meni je apsurdno da se prizanje ispričnica za izostanak s nastave od sportskog kluba, ali joj ja kao roditelj taj izostanak radi sportske aktivnosti ne mogu opravdati! A istovremeno ja kao roditelj dajem suglasnost klubu da je vodi na tu aktivnost, ja je i plaćam, ali u školi je radi toga ja ne mogu opravdati. Gdje je tu logika?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma