-
Reklamacije na racun: Iskon
Nadam se da ce mi netko pomoci. Bilo kako. Jer sam ljuta.
1. Dobijem pismo iz Iskona da ce 18.2. doci tehnicar instalirati internet ali se s njim uspijem dogovoriti tek za 27.3. kada on dolazi ali nije mogao me prikljuciti jer ne valjda kompletna mreza sto je djelokrug HT-a. Kasno poslijepodne dolazi tehnicar HT-a rjesava svoj dio.
2. Internet radi pa ne radi. Prijavljujem to 28.2.
3. Tehnicar dolazi 4.3. i postavlja novi ruter te od tada usluga je dostupna u punom opsegu.
4. Dogovorena je cijena usluge 129 kn.
Racun stize za veljacu na 65 kn + PDV.
Pisem reklamaciju jer sam uslugu u veljaci koristila ravno 2 i pol dana i to s poteskocama!!
Reklamaciju nisu uvazili na racunu za veljacu nego mi nude da platim polovicu racuna za ozujak sto je 85 kn + PDV. I kazem ja njima da je cijena 129 kn ali oni i dalje trube svoje da za ozujak ce mi izaci u susret i da naplatiti pola.
Da rezimiram:
- naplacuju mi 9 dana kada nisam u kuci imala ruter (sta se pocetkom koristenja usluge smatra dan kada su oni napisali da ce doci tehnicar?!); pa kako da koristim uslugu kada NEMAM cime primiti signal
- tih 9 dana placam trecinu od cijene od 169 kn a ne dogovorenih 129
- iduci ce mi mjesec naplatiti pola opet od 169
Pa dobro tko je tu lud?!
Ili to tako ide s njima?!
-
Ne kužim, koja ti cijena za mjesec dana piše u ugovoru ?
Ja sam imala prije Vip sad Bnet i kad je doslo do greske ( kod Vipa) ispravili su ju na slijedecem racunu po cijeni koja je ugovorena.
Posljednje uređivanje od larmama : 09.03.2016. at 18:26
-
-
I sto kazu zasto ti racunaju drugu cijenu ?
-
Nadasve zanimljivo. Inače, treba dobro paziti na sva ona sitna slova. Na ViPu su pisali da je cijena x, a kasnije došao račun uvećan za 10 kn za radio frekvenciju, što li.
Uglavnom, pogledaj još jednom sve stavke jer moguće je da negdje sitnim slovima piše nešto što nisi vidjela ranije.
-
Da te utješim, ista stvar sa vipom. Imamo ga godinu dana, i tri puta su mjenjali router. Bili smo nekoliko puta bez interneta po par dana (čak 7-10 dana), a oni su uredno fakturirali cijeli mjesec. Žalila sam se telefonski, ali naravno usmeno je obješeno mačku o rep, a za pisanje pisanih prigovora zaista nisam imala volje ni vremena. Također, jednom su me tražili i da vodim "dnevnik poteškoća", tj. da bilježim periode bez interneta, pa im pošaljem
-
U pisanom odgovoru stoji: da zaracunali smo vam povisoj cijeni??!! NI kako ni zasto. I jos pise: molimo podmirite racun! Hej pa ja se na njega zalim: na visinu racuna (visa tarifa) i broj obracunatih dana...
Uzas.
Mislim da cu pisati pisanu reklamaciju jer su me mailom otkantali.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma