Pobogu Beti, zašto shvaćaš to tako osobno? Nitko nije pljuvao nijedan grad ni mjesto ni njihove stanovnike. Pa nije to napad na tebe/vas, nego na pojedince koji su pohlepni i koji su digli cijene, a nisu ništa poboljšali uslugu.
Zašto se ne bi pisalo o problemu bilo koje vrste? Onda ne treba pisati ni o tome kako npr. Zagreb nije obnovljen nakon potresa jer ga uništavaju tim pisanjem? Ni o tome kako iz Slavonije već godinama svi iseljavaju, isto će ju uništiti ako to napišu?
Pa opće poznato je da se preko ljeta dižu cijene zbog turizma, mislim super ako tebe to ne dira, možda nabavljaš namirnice negdje gdje ne poskupljuju, ne znam. Ali vidim da se i domaći žale na to, znači smeta im.
Mi smo u predsezoni platili 5 noćenja za nas petero u apartmanu 2000 eura. Predsezona. Ne bi plaćali da nemamo, ja se uopće ne žalim na to što sam platila, to je bio naš izbor, a bilo je i jeftinijeg smještaja. Ali platili smo za uslugu, odnosno mislili smo da plaćamo za uslugu. I to ne neku bolju od one navedene na bookingu, a ni to nije bilo tako. Imali su bazen kako su i naveli, ali toliko prljav da mi se gadilo i noge umočiti, a kamoli da pustim djecu da se kupaju. Wifi nije radio, a pisalo da ga ima - nama osobno bilo strašno važno jer smo išli poslovno. Namjerno neću napisati koji grad je u pitanju da se netko ne nađe uvrijeđen, iako ne pljujem uopće grad (prekrasan je) ni njegove stanovnike, nego pohlepnog vlasnika kojem je bio cilj samo izvući dobre novce za što manje ulaganja.
Za takvu uslugu je to bilo jako skupo i meni je tih 2000 eura žao, mogli smo ih potrošiti pametnije. Sad znamo za drugi put. Vjerovali smo onome što je navedeno na bookingu i ispali budale. I potrošili smo uz to naravno na restorane, sladolede, svašta. Jer ako smo se već odlučili otići, onda mi je žao da djeci ne dam sladoled, iako je svakom jasno da kuglica sladoleda sigurno ne vrijedi 2,5 eura.
Napisala lošu recenziju, možda uništila čovjeku turizam (očito), šta da mu ja radim, nek počisti bazen.