-
Treba li "nagraditi" pedijatra i sestru?
blizi se Bozic i zanima me da li bi trebala mozda pokloniti neku poklon-kosaru za pedijatricu i sestru.
naime, neki roditelji koliko sam vidjela stalno nose neke pokloncice i koliko vidim "upadaju" odmah u ordinaciju. to bi se moglo nazvati i nekim oblikom mita pa sam u maloj dilemi. ne zelim preko reda ulaziti a tamo u cekaonici ostavljati stvarno bolesnu dijecu ali isto tako ne zelim dugo cekati sa svojim dijetetom u bolesnoj cekaonici.
npr. noa je malo kasljao i samo sam zeljela da ga preslusa....rekla je da dodjem u toku popodneva kad mi je zgodno. i kad sam dosla tamo je bilo troje dijece starije od 2god., kaslji, smrcaju a noa sav nervozan i uplakan. cekala sam 40min. jer je dola i jedna mama sa vrecicom za sestru (vrata su bila otvorena tako da sam vidjela da joj je dala) koja je odmah usla i tako mi nikako da dodjemo unutra. na kraju je pregled trajao 2min jer je hvala Bogu bilo sve u redu.
neki nasi prijatelji kazu da im je to pod normalno i da oni redovito darivaju za Bozic dr. i sestru. tako im ovi izlaze ususret a ne izgleda podmuklo.
samo da napomenem da su pedijatrica i sestra jako dobre i da se stvarno narade i imam feeling da im nista nije tesko. uvijek su nasmijane i dobre volje.
kakva je vasa praksa?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma