Deedee11 prvotno napisa
Trajna hospitalizacija ne dolazi u obzir jer ona kad pije tablete bude ok. Ima tih nekih cudnih stvari i Ina je dobro rekla na proljece bude kriticno, jesen i zimu bude malo depresivnija, ali to je sve ok, ona zadnjih par mjeseci cak i radi, ima i dvije prijateljice s kojima se redovito cuje tako da funkcjonira normalno u drustvu dok pije tablete. Inace ne bi dvojila oko toga sto mi je ciniti.
Zuta znam da djeca gledaju na svijet oko sebe bez predrasuda, ali ona kad je u epizodi ne izgleda to kao nesto za razmisljanje, njene epizode su vrlo dramaticne i vise mi to izgleda kao horor. Uzasno uznemirujuce cak i kad znas o cemu je rijec, a malom djetetu mogu misliti. Prijateljica je rekla da je ona mislila da ce poluditi isto, da je cjelo djetinjstvo provela u strahu od bake i razmisljajuci o tome sto se s bakom dogada. Rekla je da ponekad nije mogla disati koliko bi ju to razmisljanje prestrasilo, a njeni su mislili da ima astmu, zapravo ju je vjerojatno panika lovila. To kad sam cula - znam da ne mora i nama tako biti, ali sama pomisao na to me uzasava!!