Citiraj Deedee11 prvotno napisa Vidi poruku
Trajna hospitalizacija ne dolazi u obzir jer ona kad pije tablete bude ok. Ima tih nekih cudnih stvari i Ina je dobro rekla na proljece bude kriticno, jesen i zimu bude malo depresivnija, ali to je sve ok, ona zadnjih par mjeseci cak i radi, ima i dvije prijateljice s kojima se redovito cuje tako da funkcjonira normalno u drustvu dok pije tablete. Inace ne bi dvojila oko toga sto mi je ciniti.

Zuta znam da djeca gledaju na svijet oko sebe bez predrasuda, ali ona kad je u epizodi ne izgleda to kao nesto za razmisljanje, njene epizode su vrlo dramaticne i vise mi to izgleda kao horor. Uzasno uznemirujuce cak i kad znas o cemu je rijec, a malom djetetu mogu misliti. Prijateljica je rekla da je ona mislila da ce poluditi isto, da je cjelo djetinjstvo provela u strahu od bake i razmisljajuci o tome sto se s bakom dogada. Rekla je da ponekad nije mogla disati koliko bi ju to razmisljanje prestrasilo, a njeni su mislili da ima astmu, zapravo ju je vjerojatno panika lovila. To kad sam cula - znam da ne mora i nama tako biti, ali sama pomisao na to me uzasava!!
Deedee oprosti, sad sam tek vidjela ovaj post.
Iskreno se nadam da ćeš pronaći već neko riješenje.
Za dobrobit svih vas.