Pokazuje rezultate 1 do 50 od 223

Tema: Je li vama hladno?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Za spolno aktivne žene te upale su ipak daleko češće nego kod djece.

Nažalost, imam iskustva i s dječjim upalama. Higijena je daleko važnija nego potkošulje i štrample, ali što bi baba o tome znala. Ona dupe djetetu ofrlje prebriše vlažnom pa mi dijete vraća s osipom iako nema pelene već pola godine.

Ne mislim da je moje iskustvo mjerodavnije neg si mislim možda si netko pomogne ako shvati u kakvim je zabludama. Mene je svo to "pazi se propuha" toliko opterećivalo i ograničavalo, i bila sam toliko dugo bolesna i mučila se s ponavljajućim upalama, umjesto da su adresirali krivca (i liječnica je to propustila) oni su mi zjapili nad glavom radi mokre kose.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Za spolno aktivne žene te upale su ipak daleko češće nego kod djece.

Nažalost, imam iskustva i s dječjim upalama. Higijena je daleko važnija nego potkošulje i štrample, ali što bi baba o tome znala. Ona dupe djetetu ofrlje prebriše vlažnom pa mi dijete vraća s osipom iako nema pelene već pola godine.

Ne mislim da je moje iskustvo mjerodavnije neg si mislim možda si netko pomogne ako shvati u kakvim je zabludama. Mene je svo to "pazi se propuha" toliko opterećivalo i ograničavalo, i bila sam toliko dugo bolesna i mučila se s ponavljajućim upalama, umjesto da su adresirali krivca (i liječnica je to propustila) oni su mi zjapili nad glavom radi mokre kose.
    Daj Žuta. Do svoje 10g sam imala svako malo upale mjehura. Mama je jako pazila na higijenu. Od malena me naučila kako se moram brisati. Nisam bila spolno aktivna.
    Ok, jedino je tvoje iskustvo mjerodavno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •