Kupaona nema prozor, ima neku ventilaciju koja valjda ima svrhu da tu vlagu prebaci u kuhinju, koja je mala, ali sam odvojila vrata (jer su ona više smetala u tako mini prostoru), pa je ipak spojena s dnevnim boravkom.
Kupaona nema prozor, ima neku ventilaciju koja valjda ima svrhu da tu vlagu prebaci u kuhinju, koja je mala, ali sam odvojila vrata (jer su ona više smetala u tako mini prostoru), pa je ipak spojena s dnevnim boravkom.
Ventilacija iz kupaone ne prebacuje vlagu u kuhinju nego u ventilac.cijev po vertikali.
Meni se cini da je dovoljno samo proluftat prostor nakon kuhanja i to je to.
Prihvati novo stanje da ne zivis vise u vlaznom suterenu nego u novijoj gradnji u kojoj nema problema s vlagom, opusti se i uzivaj!
Posljednje uređivanje od Lili75 : 06.11.2024. at 23:04
Eto da, ovo nisam kopčala još mi je bilo čudno gdje sva ta vlaga ode , da je prošli stan koji je 2005. gradnja imao makar tu jednu mini ventilaciju negdje u stanu možda bi bio smanjen problem vlage, međutim ona u to nije dirala već je napomenula da uzimam one tablete protiv vlage i da luftam i prolazim zidove octom, bez obzira na to sve jednog vlažnijeg razdoblja zidovi su se u tako kratkom roku zacrnjeli da sam sve pošpricala klorom. Pitam se jesu li mi djeca razvila alergije od plijesni.
Potpis na lili, da treba povremeno otvoriti širom prozore, a ne držati otvoreno na kip cijelo vrijeme.
Nama griju vertikale, pa ne mogu baš reći da ne palimo grijanje, u kupaoni se ni ne može isključiti radijator, ali su nam ventili radijatora još uvijek zatvoreni.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 07.11.2024. at 09:57
Evo jesam
Au al što je hladno danas, sva sam skvrčena nemrem se ugrijat nikak...
Meni je optimalno valjda 35 brrr
Koliko brzo vam se spusti temp jedan stupanj dolje ako ne grijete, tipa ja imam 22 ako ne grijem spuzi mi pola stupnja za već 2-3 h msm, pvc stolarija nigdje ne dihta, stan ispod prazan, ... stan iznad nije.
tnx dobro da sam pitala, sad sam vidjela ima materijala na netu, potražit ću
evo sam s inbusom ključem odvijala prema unutra, kako kaže negdje na netu, pa imam dojam da sam nešto unutra odtegnula, jer je bilo zategnutije u startu, sad se prozor lakše zatvara, a papir se da provuč, pa mislim da sam napravila obratno, sa zimskog prebacila na ljetni... otići ću po wd sprej jer mi se čini da je sve to unutra nekak suho...
Joj vraćaj to na staro i ne prčkaj s time. Ne smije se papir moć provuć.
Nisam u životu dirala to na prozoru, najbolje da ti uvijek stoji u toj zategnutoj poziciji.
vrata od balkona su lagano obješena, msm bila od prije, pa vjrv tu curka toplina, a baš toliko da se spusti cijeli supanj u par sati, nekak mi je previše
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 25.11.2024. at 14:50
Slažem se da se ne smije papir provući, ali ne slažem se da ne treba to dirati. Može stajati u zategnutoj poziciji, ali u GANC NOVOM STANU vjerojatno postoji neko jamstvo. Treba od predstavnika stanara ući u trag tko je ugrađivao stolariju ili pogledati papire od investitora i pitati njega. Ako je reklamacija u jamstvenom roku, oni moraju to doći podesiti bez naplate.
zutaminuta, sretno!
čisto sumnjam da se mijenjalo prozore od prije 15 g kad su zgrade izgrađene il kolko već
za prozore sam pisalaPeterlin;3271156[B prvotno napisa
garancije pvc stolarije su 5-10 g, kaj se više ništa ne proizvodi s doživotnom garancijom? sve je peri deri wouw