Stranica 5 od 5 PrviPrvi ... 345
Pokazuje rezultate 201 do 223 od 223

Tema: Je li vama hladno?

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Kupaona nema prozor, ima neku ventilaciju koja valjda ima svrhu da tu vlagu prebaci u kuhinju, koja je mala, ali sam odvojila vrata (jer su ona više smetala u tako mini prostoru), pa je ipak spojena s dnevnim boravkom.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ventilacija iz kupaone ne prebacuje vlagu u kuhinju nego u ventilac.cijev po vertikali.

Meni se cini da je dovoljno samo proluftat prostor nakon kuhanja i to je to.
    Prihvati novo stanje da ne zivis vise u vlaznom suterenu nego u novijoj gradnji u kojoj nema problema s vlagom, opusti se i uzivaj!
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 06.11.2024. at 23:04

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Eto da, ovo nisam kopčala još mi je bilo čudno gdje sva ta vlaga ode , da je prošli stan koji je 2005. gradnja imao makar tu jednu mini ventilaciju negdje u stanu možda bi bio smanjen problem vlage, međutim ona u to nije dirala već je napomenula da uzimam one tablete protiv vlage i da luftam i prolazim zidove octom, bez obzira na to sve jednog vlažnijeg razdoblja zidovi su se u tako kratkom roku zacrnjeli da sam sve pošpricala klorom. Pitam se jesu li mi djeca razvila alergije od plijesni.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Imam pvc i nemam otvoren prozor na kip, ne vidim razlog zasto bi to imala i rashladjivala stan.
    Imamo super izolaciju, skoro da ne trebamo palit grijanje osim ako nisu vani baš minusi. Oko nas su drugi stanovi. Boravak i kuhinja su cijelom duzinom na jug, sve je u prozorima (poput staklene stijene), efekt staklenika
    ovo mi je ideal

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Potpis na lili, da treba povremeno otvoriti širom prozore, a ne držati otvoreno na kip cijelo vrijeme.
    Nama griju vertikale, pa ne mogu baš reći da ne palimo grijanje, u kupaoni se ni ne može isključiti radijator, ali su nam ventili radijatora još uvijek zatvoreni.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    ovo mi je ideal
    Pomno smo birali novi stan, muz arhić, a moj uvjet je bio da je stan pun svjetlosti.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Eto da, ovo nisam kopčala još mi je bilo čudno gdje sva ta vlaga ode , da je prošli stan koji je 2005. gradnja imao makar tu jednu mini ventilaciju negdje u stanu možda bi bio smanjen problem vlage, međutim ona u to nije dirala već je napomenula da uzimam one tablete protiv vlage i da luftam i prolazim zidove octom, bez obzira na to sve jednog vlažnijeg razdoblja zidovi su se u tako kratkom roku zacrnjeli da sam sve pošpricala klorom. Pitam se jesu li mi djeca razvila alergije od plijesni.
    Uzas, zaboravi tu storiju.
    Ovdje nema vlage al nemoj je jos navuc izvana ako drzis taj prozor stalno otvoren

U Zg kad su ove magle i opcenito jesen/zima zna bit jako visoka vlaga u zraku (pratim zbog trcanja) tako da zatvaraj taj prozor
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 07.11.2024. at 09:57

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Evo jesam
    Au al što je hladno danas, sva sam skvrčena nemrem se ugrijat nikak...
    Meni je optimalno valjda 35 brrr

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Upali grijanje, popij topao čaj

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Koliko brzo vam se spusti temp jedan stupanj dolje ako ne grijete, tipa ja imam 22 ako ne grijem spuzi mi pola stupnja za već 2-3 h msm, pvc stolarija nigdje ne dihta, stan ispod prazan, ... stan iznad nije.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Koliko brzo vam se spusti temp jedan stupanj dolje ako ne grijete, tipa ja imam 22 ako ne grijem spuzi mi pola stupnja za već 2-3 h msm, pvc stolarija nigdje ne dihta, stan ispod prazan, ... stan iznad nije.
    Jesi li stolariju prebacila na zimski rezim?

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

nezz što je to

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

nezz što je to
    Kad otvoriš vrata ili prozor, ima vijak koji se pomiče da zimi osigura bolje brtvljenje.

Imaš na youtube linkova, pretraži malo. Probat ću naći neki link, ali teško mi je s mobitela nabadati

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

tnx dobro da sam pitala, sad sam vidjela ima materijala na netu, potražit ću

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

evo sam s inbusom ključem odvijala prema unutra, kako kaže negdje na netu, pa imam dojam da sam nešto unutra odtegnula, jer je bilo zategnutije u startu, sad se prozor lakše zatvara, a papir se da provuč, pa mislim da sam napravila obratno, sa zimskog prebacila na ljetni... otići ću po wd sprej jer mi se čini da je sve to unutra nekak suho...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Joj vraćaj to na staro i ne prčkaj s time. Ne smije se papir moć provuć.
    Nisam u životu dirala to na prozoru, najbolje da ti uvijek stoji u toj zategnutoj poziciji.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

vrata od balkona su lagano obješena, msm bila od prije, pa vjrv tu curka toplina, a baš toliko da se spusti cijeli supanj u par sati, nekak mi je previše
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 25.11.2024. at 14:50

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Joj vraćaj to na staro i ne prčkaj s time. Ne smije se papir moć provuć.
    Nisam u životu dirala to na prozoru, najbolje da ti uvijek stoji u toj zategnutoj poziciji.
    Slažem se da se ne smije papir provući, ali ne slažem se da ne treba to dirati. Može stajati u zategnutoj poziciji, ali u GANC NOVOM STANU vjerojatno postoji neko jamstvo. Treba od predstavnika stanara ući u trag tko je ugrađivao stolariju ili pogledati papire od investitora i pitati njega. Ako je reklamacija u jamstvenom roku, oni moraju to doći podesiti bez naplate.

zutaminuta, sretno!

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

čisto sumnjam da se mijenjalo prozore od prije 15 g kad su zgrade izgrađene il kolko već

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

čisto sumnjam da se mijenjalo prozore od prije 15 g kad su zgrade izgrađene il kolko već
    Samo vrati na staro u tu zategnutu poziciju.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Samo vrati na staro u tu zategnutu poziciju.
    Nije to dovoljno ako vrata vise. To treba majstor riješiti. Zato sam i pitala tko je to ugrađivao.

Kako god, možda susjedi imaju informacije koga se zove za takve stvari, a ako ne - nađi nekoga na internetu.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Peterlin;3271156[B prvotno napisa
    ]Nije to dovoljno ako vrata vise[/B]. To treba majstor riješiti. Zato sam i pitala tko je to ugrađivao.

Kako god, možda susjedi imaju informacije koga se zove za takve stvari, a ako ne - nađi nekoga na internetu.
    za prozore sam pisala

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

garancije pvc stolarije su 5-10 g, kaj se više ništa ne proizvodi s doživotnom garancijom? sve je peri deri wouw

Stranica 5 od 5 PrviPrvi ... 345

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •