Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
Pa naravno da je pitanje ima li uopće problema, ja ne kažem da ih dijete od domy ima, to ne mogu znati. Samo kažem, ako ona misli da bi moglo biti problema, onda joj je najbolje odvesti dijete logopedu.
I može biti super u matematici, a imati problema sa sintezom i analizom, pa baš se ta napredna djeca nelinearno razvijaju.
Evo ja znam curicu koja je u nekim područjima stvarno zapanjujuće genijalna, a ja joj lani na moru pročitam p-r-o-z-o-r i pitam ju što sam rekla, a ona kaže: pas! A u devetom mjesecu je krenula u školu !!
E pa o tome se radi. Bojim se da me dode u skolu a da mu se ne desi taj klik...ili recimo posto samskuzila da bas i ne stima previse a da ne poduzmem nesto po tom pitanju i da probsm pomoci. Eto sad sam to tako zbrckano napisala ali ne znam kako da se izrazim. Da kuzim da je vrlo napredan iz matematike i to ga bas onako zanima on je cijelo proslo ljeto,dakle imao je 5.5 godina,hodao sa digitronom i racunao...bez forsiranja to ga zanima. Ali vidim da ga malo i muci to sto ne zna procitati i izslovkati...jer uglavnom se onako ljuti i rastuzi. Pa eto danas pricala sa tetom u vrticu i rekla je da sutra dolazi logopedica pa smo dogovorile da ce joj reci da ga uzme i provjeti to. Cisto posto je ona strucnjak u tom podruciju i onsko neutralna osoba...pa cu onda ja sa njom razgovarati. Pa eto bas me zanima sto ce ona reci