-
Kupujete li u prljavim dućanima?
Obično ne primjećujem takve stvari, samo dojurim i projurim, u brzini zbavim što moram i trčim dalje.
Ali ovo više ne mogu ne primijetiti.
Čini mi se da je svakim danom sve gore i gore, sve prljavije.
Počela sam birati dućane po urednosti, pa makar bili na drugom kraju grada, ili najskuplji u gradu.
Ili izađem iz dućana bez obavljene kupovine 
Prvo iskušenje, one crvene košarice, prljaveeee, crneeee, pune smeća i polutrule salate i sl. 
Već sam par puta odustala od te košarice i stavljala stvari direktno u vrečicu. Ali nije izvedivo ako sam došla po više stvari ...
A na blagajni ne znam više kako bih poslagala namirnice a da izbjegnem sve mokre fleke od mlijeka ili truleži, hrpice brašna, zemlje ... 
Kruh ili novine ni ne pomišljam staviti na traku. Prodavačice me gledaju u čudu kad joj dajem direktno u ruku i onda hvatam u letu prije nego će ga odložiti u onu rupu ...
Usudila sam se par puta zamoliti prodavačicu da obriše traku prije nego poslažem stvari na nju.
U boljem (ili gorem?) slučaju je, nakon ozbiljnog traženja, ispod pulta izvukla neku zmazanu, prljavo sivu, vlažnu krpu i s njom razmrljala po traci, tak da je sad cijela traka bila jedna velika zmazana mrlja.
U onom gorem (ili boljem?) slučaju sam uz ubojite poglede odslušala i hrpu psovki kao i ono:
Još i to moram raditi?!!, Šta si vi mislite, za šta Vam ja tu služim? Nisam ja nikakva čistačica da to moram raditi!!!
a traka i sve pažljivo uzgajane i nataložene hrpice na njoj, to je ostalo netaknuto 
Ne znam smijem li imenovati dućan? Da li je uopće potrebno imenovati?
Ste primijetili to ili sam ja postala prezahtjevna?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma