Pokazuje rezultate 1 do 47 od 47

Tema: Žene uče programirati!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Mogu odnosno to oni sami naprave, ali štos je kaj predavač daje zadatke da ih riješimo tokom predavanja.

Njih crtići ne zanimaju. Frendica dođe pričuvati ponekad kad može, ali ne može svaki put. Kad bi imali dvije tri godine više možda bi razumjeli.
    Možeš li ih potkupiti? Obećati nešto za idući dan ako budu tiho?

Osim crtića, pusti im audio knjige. Ovo sam prvo našla, ali ima i na drugim mjestima: https://mozaik-knjiga.hr/audio-knjige/

Osim toga, možeš im dati neke zadatke da rješavaju u tom vremenu, tako da bolje razumiju da TI moraš rješavati zadatke. Neka rade "kao i mama" , a moglo bi biti korisno i njima i tebi. Bojanke, labirinti, vježbalice, enigmatika...ne znam. Ja sam imala cijelu zbirku jer sam u to vrijeme radila jako zahtjevan posao i mm je bio sam s njima cijele dane, ali imamo jedno dijete manje nego ti, pa nije ista situacija. (Offt. vjerojatno se nećemo rastati kad se nismo rastali u tom čupavom periodu, bome je bilo svakako...).

Možeš li se samo zatvoriti i poslije 21:20 zbrajati štetu? Znam da je to jako dugo vrijeme za malu djecu, ali štaš - probaj sve načine, nešto će upaliti. Sretno!
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 30.08.2023. at 08:55

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •