Pokazuje rezultate 1 do 50 od 106

Tema: Spavanje-griješim li? Kako drugačije?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ne znam, nisam objektivna. Trenutno sam u tretmanu kod kiropraktičara, potpuno sam polomljena i izvijena od krivog spavanja i dojenja. Na dva mjesta sam shebana i trpim bol od pola leđa do pola glave, ali bol koja ne prestaje danima..
    Mislim da djeca ne trebaju majku koja se vuče poput prebijenog psa

Možda sam kod malog mogla poraditi na samouspavljivanju i na ukidanju noćnog dojenja, on ima potencijala... Mislim i da hoću ovih dana.
    Sa starijom curkom je to bilo nemoguće, njoj je dodir neophodan kao i kisik, doslovno.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam, nisam objektivna. Trenutno sam u tretmanu kod kiropraktičara, potpuno sam polomljena i izvijena od krivog spavanja i dojenja. Na dva mjesta sam shebana i trpim bol od pola leđa do pola glave, ali bol koja ne prestaje danima..

Možda sam kod malog mogla poraditi na samouspavljivanju i na ukidanju noćnog dojenja, on ima potencijala... Mislim i da hoću ovih dana.
    Sa starijom curkom je to bilo nemoguće, njoj je dodir neophodan kao i kisik, doslovno.
    U pravu si. Moj sin je to imao slučajno (ja otišla na čuvanje druge trudnoće u bolnicu) i bilo je ok. Pa sam si poslije mislila da djeci koji put treba dati mira....mislim, treba naći granicu i sebi objasniti što je cryout, a što je kmeckanje za vrijeme uspavljivanja i ne uznemirivati dijete ako je ovo drugo u pitanju. S drugim djetetom sam imala drugi pristup - nedizanje, izbjegavanje paljenja svjetla i tak - bilo je ok. Umjesto dizanja znala sam ga gladiti po glavi i to je djelovalo. Čak i po noći ako bi se budio, samo sam gurnula ruku kroz rešetku krevetića (bio je uz moj krevet da može do mene, ali da ima svoj mir). Palilo je.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku

I feel your pain... Sve sam to prosla i prolazim, od upaljene tetive na ruci (od nosenja), do potpuno unistene vratne kraljeznice... Nedjelju i ponedjeljak sam odlezala ukocenih ledja, odradila terapije, jos uvijek nosim zalijepljene terapijske trake, a danas sam ipak nosala najstarijeg (21 kg) jer ga nisam imala srca odbiti kad mi se zaletio u zagrljaj... Znam znam, luda sam, ne trebate mi napominjati :D
    U svakom slucaju navijam za odvikavanje od nocnog dojenja, i hrane i tekucine preko noci uopce, vjerujem da ce mu to znacajno poboljsati spavanje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •